skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
-> zidlik: dobře ty 

nenachám ze sebe dělat debila chtěl válku tak jí má

tak sem byl na cajtech kůli tý včerejší bouračce a prej mu příde papír kdy se má dostavit a pokud se přizná že do mě nacouval tak mu hrozí akorát podmínka,pokud ne tak minimálně na rok sebrání řidičáku...tak mě to řekli na fízlárně.jinak policejní technik to šel vokouknout tak samozřejmě to vám to rozmlátil dost a já řikám že už tam něco bylo a von že to je jedno že by to museli dokázat že už to tam bylo a pokud to neměli vyfocený před bouračkou tak má smůlu
to je poprví co sem snad narazil na správný poldy...prachy za pobouchaný auto řešit nebudu....když mu vemou řidičák tak budu maximálně spokojenej

diky vsem:)
-> stika87: diiiiiiiiky
-> haso: mas to tam
richardhasa@centrum.sk
diiiky
diiiky

-> haso: kam to chces
-> haso: mam tu vsechny alba
-> haso: neni problem, cakaj mail 

kluciii zhanam tento song:
Kabát : Bum Bum Tequilla mp3
nikde to neviem stiahnut ulozto.sk ulozto.cz a ani podobne mi nechce fungovat /neviem preco/...a DC++ mi zablokovali asi stvrtroka dozadu
musi to dakto mat z vas, poslite mi to prosiiiim...diky
Kabát : Bum Bum Tequilla mp3
nikde to neviem stiahnut ulozto.sk ulozto.cz a ani podobne mi nechce fungovat /neviem preco/...a DC++ mi zablokovali asi stvrtroka dozadu
musi to dakto mat z vas, poslite mi to prosiiiim...diky

-> Pavel P..: Ee, to je ta kamarádka na hovno jak jsem psal
Jede to znatelně líp.. možná ještě tomu něco chybí, ale to asi ten podtlak...

Jede to znatelně líp.. možná ještě tomu něco chybí, ale to asi ten podtlak...
-> David29: co ten tvůj žebřiňák? jak to jede po seřízení? a co ta slečna jsi jí někde přefik cestou?

-> Fén: ale neprozdrazujou věk ani polohu (myšleno bydliště :))
-> m8rinek: Tobě určitě ne. :o))
-> Fén: To vadí? :))) Já si s nima povídat nechtěl a vrámci slušnosti mi s tim ještě žádná neflákla, i když uhýbaly od tématu k tý jejich nabídce :D
-> m8rinek: Nejsou ty hovory náhodou monitorovány? :o)
David29 20.01.10 21:41:56 napsal:
→ afro100: Ještě chci, aby mi zavolali s operátoru a
cpali mi něco… mám pro ně připravený co jim řeknu – Já nemám
telefon

→ afro100: Ještě chci, aby mi zavolali s operátoru a
cpali mi něco… mám pro ně připravený co jim řeknu – Já nemám
telefon

-> David29: náhodou mě když volá nějaká slečna či paní s příjemnym hlasem, tak s ní dokážu konverzovat docela dlouho (odvar po vzoru Noci v Roxbury:))) a nikdy jsem se na nic nechal zlámat, ale dozvěděl jsem se jak je v Praze, jak se má a tak, bohužel ke kozám jsem se nikdy nedopracoval :))).
-> David29: vole...

-> David29: 

-> afro100: Ještě chci, aby mi zavolali s operátoru a cpali mi něco... mám pro ně připravený co jim řeknu - Já nemám telefon 

-> David29: ty jo, niekedy ma taki dokazu vytocit ... :D
Dneska mi volala nějaká paní, a chtěla mi cpát nějaký vzorky žiletek nebo co.. jelikož jsem neměl náladu poslouchat ty jejich reklamí kecy taky jsem ji řek, že mám nemoc a nerostou mi žádný chlupy
Omluvila se, a začala že bych to moh dát jako dárek známému. To jsem ji na to řek, že nikoho nemám že jsem samotář
Ani jsem to nedořek a rozloučila se

-> Kaprof: bylo to na nově...že prej se tě sousedi bojej,bylo to ve zprávách

-> myschaak AZNP K.Hora: ? když už tady potrebuješ zvracet bekoviny tak to pošli pres zprávu

-> Kaprof: CO SI KOMU UDĚLAL?TEĎ BUDE O TOBĚ REPORTÁŽ NA NOVĚ

-> petřík: akce pro zvané, nic velkého
-> škodec: no tak to má vypadat žejo a ne že na tebe budou srát
-> aceboss: no snad se taky brzo dočkám)
-> myschaak AZNP K.Hora: Já vím, ale i tak je to na prd
já už venku nechu dělat nic zlatá dílna..... 

-> zidlik: veru mal si zobrat nejaku ocelovu trubku a roztrieskat ich tam doradu aj s uctovnickou
Strasne co to je za ludi...mne ked tukol panko s oktavkou a ohol mi vyztuhu narazniku a troska priecku(len decentne) tak vystupil ospravedlnil sa, priznal vinu a dal mi do vrecka liter a isiel som spokojny domov

-> P@wlos: jo,to vím moc dobře

-> myschaak AZNP K.Hora: uvidime co bude, vis jak se to rika - nikdy nerikej nikdy 

-> P@wlos: njn,i tak to někdy chodí....

-> myschaak AZNP K.Hora: mno asi urcite uz to nebude nic takoveho ,,draheho" - mel jsem na tomto ulet cca 30 tisic a to nepocitam svou praci a pomoc kamaraduuu :(
-> P@wlos: ale já myslel za něj jako za kus...přece jen tvoje práce obdivuju tak se zas rád podívám na další autopříběh)
-> myschaak AZNP K.Hora: za nej? mno neco nasypu do MTXa a neco do bytu, kam se jiz brzy budu stehovat..
-> P@wlos: tak hlavně aby byl občas vidět a ať vykouzlíš zas něco pěknýho za něj)
-> myschaak AZNP K.Hora: jsem si ani ty gumy nevšim že tam je:o)) šusplech nema asi o víkendu čeka mě ještě pretesnit hadice pač se tam vyvlíkly jak jsem rikal
dával jsem jen zpátky narazník..

-> Kaprof: už má šusplech?j ještěbych od tebe potřeboval ze zadního čela odšroubovat tu gumu na výfuk...nemám jak uchytit trubku
jo a mám pro tebe nazpět lukasy,dneska jsem navštívil záložní bílou

Tak já dneska dodělal na erku ten podělanej tunel na 5q a konečně zase uvolnilo místo něčemu jinýmu

-> myschaak AZNP K.Hora: však jo já se dneska taky válel pod červenou

-> aceboss: bylo hezky....nad nulou

-> zidlik: to s tu vzdialenostou je blbost ... ako uz pisal Pavel, to mas dodrzovat za jazdy a ne ked stojis ...
Od rána až do odpolne jsem byl schazovat sníh ze střech a na večer jsem vyměnil 2 žárovky na feldových budících pač nešla kontrolka světěl...
-> myschaak AZNP K.Hora: Na takové pracovní podmínky bych se teda mohl....
-> myschaak AZNP K.Hora: Na takové pracovní podmínky bych se teda mohl....

-> afro100: jak řikáš omluvim se a je to dobrý a ne hned vylítnout že sem nedodržel vzdálenost..jako já když stojim tak jakou mám asi dodržovat vzdálenost měl sem tam metr...pak přišel kolega co ho měl navigovat a že prej sem u něj stál 20cm tak řikám tak jak se vám to může stát když ještě má navigátora někoho nabourat a von že přišel až pak když do mě narážel tak řikám tak co kecáte nemůžete vědět že sem za nim stál 20cm když ste přišel až pak...a von zase to já vim..prostě si protiřečili..je to marný já myslel že je rozkopu..
-> afro100: si ho někde najdu ,předjedu ho a až pojede zamnou tak mu to zadupnu a ztoho už se nevykroutí
-> Kaprof: ajaj