J3STER 16.01.10 15:37:45 napsal: → Syny: Jó vycvičit. Já mám dojem že ta moje cvičí se mnou. Že prý jí udělám největší radost když se zbavím jedné z mých škodovek. Napřed jedna a pak půjde pryč ta druhá co mi zůstala. Prdlajs, pokud se budu něčeho zbavovat tak ze svobodné vůle. Mrzí mě že mým dvěma stotřicítkám říká vraky nebo šrot a pohrdá tak i mnou. Jinak se máme moc rádi.to máš teda dobrý
-> Hurdis: stejnak to rozeberou tak udělám aspon náký čorky dokud tam něco je ...musim zase zajet někdy na vrakáč a ukrást si párkrát sání a karbce na 136 at si trošku zase přilepšim
-> zidlik: Mrkni, jak říkám, neměl jsem odvahu se podívat zblízka, ta kupa aut už mi stačí, ale sázím na zajímavé kousky, aspoň ten bílý. Ceny ale budou tržní, žádná cena za kg.
-> Matthes, záškodník z TechWebu: nj jasný no na to abych zaplatil přepis na to nemám...potřebuju prostě nákou sračku ale použitelnou ne jak ta moje(schnilý vnější i vnitřní prahy,podlaha,lemy,podběh
y,kufr....to už nemá cenu vyvařovat ještě měnit nápravy..nakonec by to stálo tolik peněz že bych se ztoho posral to dát dohromady..)takže chci něco co bych dal dokupu a převařil čísla a jezdil...ted tady už dva roky co jezdim do jeseníku stojí luxus kaslte na špalkách bez motoru..fakt náderná ale ted jestli bych za víkend byl schopnej přehodit motor zpojízdnit to..bůh ví co je všechno s elektrikou...převařit čísla a pak že bych stim vodjel domů a starou kastli bych tady nechal ale kdyby mě někdo viděl tak by moh bejt pěknej průser
-> zidlik: Jak říkám, měl jsem s sebou garážmistra, který měl předem za úkol mě nasilím odtrhnout od všech aut, kromě toho itala, kterého jsem si přijel vykuchnout, takže nevím, ale podle zkušeného pohledu z 20-30 m by mně bílý a možná i vínový kousek zalákal. Auta kompletní, postavení náprav bez áček, no stálo by to za prohlídku. Staré Nechanice máš kousek, stav se. Já si to nerisknu, nejspíš bych jedno odvezl.
-> zidlik: Me je ji lito, ale ted je to taky nahovno kdyz nejezdi. Kdyz deda umrel tak ja ji nechtel. Sem rikal na co kdyz mam 125L. Ale proste mi ji vnutili Sem byl mekkej blbej no. Ted remcaj ze se musi platit povinny. K posrani. Zas abys ji rezal cislo, to je skoda, to nic no...
-> Hurdis: no já právě potřebuju sedana ale rapida bych bral taky nákýho do zásoby co by to koštovalo a v jakym sou stavu?-> Matthes, záškodník z TechWebu: tak kdyby ses toho chtěl zbavit tak dej vědět...ale fakt potřebuju jenom něco co bych povařil a použil to na svoje papíry jako spotřebáka..a jelikož řikáš že to je po dědovi tak to bude drahý
Se sedany nemůžu sloužit, ale minulý týden jsem byl pro motor u Bergera, má tam tři kompletní Rapidy.
Jelikož se znám, tak jsem se raději velice rychle vzdálil, nic nezkoumal a šel si po svých. rapidy jsou : bílý a vínový se zdály na 136, modrý na 130, dále tam byla pěkná hnědá 100 a zachranitelná Octavia 196x.
-> Matthes, záškodník z TechWebu: potřebuju kastli abych si postavil použitelný auto na svoje papíry..chtěl bych udělat něco pěknýho..sice na normální ježdění ale at to za něco stojí nemusí to bejt nic extra to by se povařilo ale at není schnilý všechno co může jako na tý mojí
-> Jarda/felda: jo taky to tak beru :) s zadnym policajtem sem se nehadal a kdyz sem na aute to co sem mit nemel a hrozila me velka pokuta tak z toho bylo nakonec treba 200 nebo napomenuti.. sou to taky lidi
celej den nedělám nic akorát schánim nákou použitelnou 120 a nemůžu nic sehnat stačila by kastle(ne moc prohnilá) na nápravách ale nikde nic za rozumný prachy
Newim jestli to bude chtit publikovat... Az si pro to prijede, pak reknu... Bohuzel neni z VIRTu... - Timto se jeste jednou omlouvam BRUNOvi a jeste jednomu co chtel tento vikend prijet a slozit zalohu...
→ Syny: Jó vycvičit. Já mám dojem že ta moje cvičí se
mnou. Že prý jí udělám největší radost když se zbavím jedné z mých
škodovek. Napřed jedna a pak půjde pryč ta druhá co mi zůstala.
Prdlajs, pokud se budu něčeho zbavovat tak ze svobodné vůle.
Mrzí mě že mým dvěma stotřicítkám říká vraky nebo šrot a pohrdá tak
i mnou. Jinak se máme moc rádi.
Nejsi první ani poslední kterému toto partnerka vyčítá.
Není nadto až Ti řekne vyber si ,,Bud' já nebo auta''....... a ty na to to,,Tak si zbal a běž''... Toto mám ze života.Na konec jsi dotyčná na auta zvykla