→ Syny: Jó vycvičit. Já mám dojem že ta moje cvičí se
mnou. Že prý jí udělám největší radost když se zbavím jedné z mých
škodovek. Napřed jedna a pak půjde pryč ta druhá co mi zůstala.
Prdlajs, pokud se budu něčeho zbavovat tak ze svobodné vůle.
Mrzí mě že mým dvěma stotřicítkám říká vraky nebo šrot a pohrdá tak
i mnou. Jinak se máme moc rádi.
Nejsi první ani poslední kterému toto partnerka vyčítá.
Není nadto až Ti řekne vyber si ,,Bud' já nebo auta''....... a ty na to to,,Tak si zbal a běž''... Toto mám ze života.Na konec jsi dotyčná na auta zvykla
-> Syny: Jó vycvičit. Já mám dojem že ta moje cvičí se mnou. Že prý jí udělám největší radost když se zbavím jedné z mých škodovek. Napřed jedna a pak půjde pryč ta druhá co mi zůstala. Prdlajs, pokud se budu něčeho zbavovat tak ze svobodné vůle. Mrzí mě že mým dvěma stotřicítkám říká vraky nebo šrot a pohrdá tak i mnou. Jinak se máme moc rádi.
-> Matthes, záškodník z TechWebu: ja jezdim na vseckym brisky a zradila me jen jednou jedna kdyz padla na zem a skleplo se jiskriste a ja si toho nevsiml
-> tonek.favo: Dík Já si ji včera pololetkou taky podělal Ani sem nečekal že mi dá dneska šanci. Nakonec dal,tak sem si šel o velké napsat písemku a dostal sem za dva
-> Klubko_: No druha zprava je ruplej isolator. Dole u ty cepicky kde se zapojuje kabel, muzes videt tenkou carku cernou. Z druhy strany je taky Takze celej isolator naprd.
Jo plech je opacne, dal jsem ho tak tehda schvalne kvuli pridelani neorigo filtrboxu (je upraveny 120)
-> Matthes, záškodník z TechWebu: ta 2. zprava je praskla? Jinak nemuzu z te fotky nic poznat ovsem cistoucky luskusne nemas otocenej ten plech pod 3ma sroubama hlavy? Nedavno se to tu resilo
-> 105 15.01.10 09:09:49: No ja v tom jezdit nebudu... Hlavni roli hralo, ze to je jediny auto u nas s taznym a defakto na nem az tak nezalezi, takze se s tim vozi ruzny veci a tak... Takhle byhc to musel vozit ja, takze sem rad, ze ji jeste ma tu TK