Nj. já na to měl 3 kg prvotřídního domácího uzeného, nic na srovnání s tím, co se dá pořídit u řezníka. Jen jsem to od pondělka skoro všechno sežral. Takže holt půjdu tvořit klasiku...
-> Jarda/felda: cez mBank sa da poistit lacnejsie auto, a hlavnou vyhodou je /aspon pre mna/ ze mozem kdekolvek v zahranici vybrat z bankomatu peniaze a je to bez poplatku
-> Jarda/felda: keby ste mi nedoporučili mogul dal by som si povedať :) a stejne to téma bola dalšia vydarená provokácia na ktorú ste sa všetci chytili , určite sa idem pýtať na tejto stránke aký olej do motora , 3/4 ludí tu má 105 ku a mogul im stačí a tí čo majú lepšie motory do fora aj tak nepíšu .... radšej si pôjdem zobrať castrol za flašu slivovice ako ta mdávať mogul a podobné sračky .
-> Tom.t: to ja som tu už dávno a úprimne je mi tu pár ludí u prdele , všetko vedia aj kedy ideš srať lepšie ako ty, vyrypujú ohovárajú a pod . škoda rečí
-> Fén: tak ma napadlo, totalne od veci, ked sme boli u teba pred rokom, alebo dvomi s milosom a kukom, mal si v dielni kasnu skodovky dvojfarebnej, este ju mas ci je v srote ci jak? teraz ma to tak napadlo sorry ze sa taku blbost pytam
-> Fén: noo tak nějak samovolně sem si to založil abych se snažil domluvit na zítra jestli někdo bude na jedný akci večerní nikdo není na icq ale šici sou zalezlí tam nechápu je zlatej virt jinak možná sem si vás přidal kluci asi jo nechápu tomu co se kde mačká
-> Fén: tak da sa cez to spoznat s novymi ludmi a nadviazat stare kamaratstva, castokrat poznas len meno dakoho a skusis najst a najdes ho a zas nadviazete kontakt...a samozrejme fotky, a hlavne je to pre mladych a obcas je to fajn ked dakto kto ta ani poriadne nepozna sa da s tebou do debaty...
-> Fén: ja ne podle me je to jedna velka drbarna kdo kde skym z tvyho okoli, takovej Blesk, Aha, Topstar magazin a super.cz internetu hlavne co nejvic fotek a priblblejch statusu, ktery se meni co 15 minut.