skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
-> Bc. Duso: ten motor je akosi v prdeli celý
Neudelal som nic.. ale zistil ze kluka je mirne v prdeli na favo motore :) .. (stred)
-> gabo000000: ja este stale generalkujem motor 

ja este stale generalkujem prevodovku

-> vhml: to je pravda
-> Bc. Shatter: hlavne si podvazej ramena nez ti vybehnout poloosy
-> Bc. Shatter:
tak je furt lepsi kouknou na cistejnalakovanej podvozek nez na 20let poblitej vazelinou, olejem , 10vrstvama blata zalepenej

-> Bohyn 30.12.09 16:03:02: já bych mu nevěřil že si dělá prdel 

-> Bc. Shatter: aby ti to auto s klokanama neskákalo 

-> 105: biela +5 klokanov, cervena +10, cierna + 15, modra + 20 klokanov

-> Bc. Shatter: taky sem vcera skladal poloosy .) pekna barva taky sem je mival modry.. potom bily a potom cerveny a ted cerny 

->Kaprof: já vim

-> Bohyn: delam si prdel

->Kaprof:

-> Bohyn: beda jestli se mi ztratili naky dily ze skladišt

-> THOMMY : proc vyndavas i motor?
Memfis si dnes odtahoval Garde od Kapra tak jsem se přijel mrknout

Tak mi sme dneska menili poistkovy panel na Fabii a ktomu aj ten vrchy dekel na baterke do ktoreho idu kable
..nic by na tom nebolo keby tak nemrzlo a neboli kkci urobene xenony

-> m8rinek: ok dik
-> Tipek: muzes to vyresit bud podlozkou a na ni dlouhy stefty ci srouby, nebo dlouhy stefty rovnou do naboje
Doinstalovali jsme pracovního kompa s Linux Ubuntu 9.10 64bit a Windows XP SP3 Profi 32bit, tak si zpříjemníme odpoledne vínkem a skupinou Pink Floyd a začneme albem The Division Bell

-> m8rinek: tak na normalne stifty to nehodi ? co treba ? iba dlhe stifty namiesto tych "kratkych" alebo podlozky a v nich nove dlhe stifty ?
-> steyr: ja zouval 4, ale obouval jen 2, to jsem delal sam. Montaz pneu z rafku, demontaz, kazdy po 17kc. A nechal si to jen prevazit.
-> tunerlada: neotaci, tohle slouzi jen k odtrhnuti pneumatiky od rafku, dal uz je to jen mezi mnou a monterpakama
ackoli musim priznat, je to docela rozcvicka. Ale musel jsem si to zkusit 
-> tunerlada: neotaci, tohle slouzi jen k odtrhnuti pneumatiky od rafku, dal uz je to jen mezi mnou a monterpakama

-> THOMMY : koukám že máš pěkný prostory...takovýho místa to by se mě taky líbilo

-> poldy: jsou to bezpodložkový, dlouhej šteft nutností
-> THOMMY : nejde o to to udělat ale o prostory kde to udělat 

pokracoval som v krasojizde zo vcera 28.12.09 22:45:26 ... vytiahol som kliku, rozvody atd., umyl som blok (aj ked to moc neslo, oxidaciu a nalepeny asfalt vyriesi dratak) aj zvnutra, no a zistil som ze je naprd ojnica na 1. valci a klasika vytahany rozvodak
hej no a zajtra sa mi bude paradne vstavat
juchuu

hej no a zajtra sa mi bude paradne vstavat

ja som si dneska kupil stierace na skodovku takze konecne aj daco vidim...a potom som trosku steloval karbec lebo sa mi nezda cely ten motor a nakoniec som cely vecer zakoncil zapasom Slovan vs. Zvolen kde som si paradne zakrical a neporusil som svoju tradiciu:
Chodievam na hokej pravidelne... ...pravidelne raz za rok
Chodievam na hokej pravidelne... ...pravidelne raz za rok

-> David29:
aspon si to uzijes a rano budu fotky v co jste dnes podelali 

Snaěhu 3prdele a já jedu mimo Prahu-) Bezva 

-> RON: Mě to právě až tak hezky nešlo :) Jsi šikula,to zvládneš sám

Udělal jsem škodovce ježíška a šla navštívit klempíře aby byla zase fešanda

-> THOMMY : kdyz ti to tak hezky jde, kdy udelas spojku me?
Včera a dnes vrtání se ve fáčku a poslední fáze ve znovuzprovoznění xantie... I přes komplikace jsou už obě auta pojízdný
zase maluju
a zejtra musim dostat na skládku asi 3t zeminy,teˇto tady hnusný bílý u nás začlo padat tak potěš prdel

-> tunerlada: Otáčí pomocník
-> Klubko_: a jak to zouváš ? myslim jestli se ti to kolo otáčí nějak jak na normalni zouvačce
-> steyr: když víš kam tak v přepočtu 15eur
-> Klubko_: mate to tam dake lacne za 4 plechace obutie vyzutie vyvazenie 22 eur :(
Obrousil kapoty a mřížky na eRku.A udělal si papírové šablony pro výplně

nechal si vyvazit kola, ktery jsem si vcera diky zouvaku prezul a usetril kilo za zouvani a montaz 

Zaplatil sem povinko na rok na Formana
-> David29:
tak zesílíš radio

-> Pavel P..: V pohodě... ale ty zadní drapáky hučej jako když jede metro

-> David29: a co, dobrý?
-> Pavel P..: Nazul jsem zadek, pak jsem se rozhod, že ještě předek... takže všechno sklidil, jel na pumpu nafoukat a pak jsem dělal dál
A taky jsem se sem hned nepipojil, že-)

-> David29: teda to seš rychlej