skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
-> Kaprof: Prazdna z kopce na volnobeh 

-> David29: Tatra 613 za 11,5? si snidal vtipnou kaši ne?

-> Syny: Tak dobře...
Tak je smutný, že T613 jezdí okolo 11l/100km, když je to 3.5...
Tak je smutný, že T613 jezdí okolo 11l/100km, když je to 3.5...
-> Nwkt: Když jsem to počítal před mrazy, tak jsem najel na stejný litry asi o 20km víc... vycházelo to asi kolem 10,7l/100km
Jinak 4q mě ani netrápí... pohybuju se hlavně v Praze, normálně na 4ku kolem těch 2500rpm... a občas na to šlápnu...
-> RON: Mě by ted hodně za zimu asi pomoh ten nasávač ohřátýho vzduchu...
Jinak 4q mě ani netrápí... pohybuju se hlavně v Praze, normálně na 4ku kolem těch 2500rpm... a občas na to šlápnu...
-> RON: Mě by ted hodně za zimu asi pomoh ten nasávač ohřátýho vzduchu...
-> David29: Jestli to nebude tim, ze iveco je nafta :)
-> David29: proto radeji uz ani spotrebu nepocitam, jezdim ted v zime kolem 9l/100 a to je hnus vzhledem k tomu, jak to jede

-> David29: Se nediv se 4q
-> Matthes, záškodník z TechWebu: No... "Moje" Iveco má stejnou spotřebu, jako moje Garde... celkem smutný, když si vemu že Garde je 1.3 a Iveco 3.0
O poměru kolik jaký auto uveze ani nemluvim-))

O poměru kolik jaký auto uveze ani nemluvim-))
-> David29: S Ivecem? 

Já dneska ted večer bádal na Fiatu Bravo proč nefunguje stěrač a vyhřejvání zadku... pak jsem si umyl auto od tý debilní soli..
A potom všm jsem si vypočítal spotřebu... jsem zase nasranej
Asi 11,2l/100km
A potom všm jsem si vypočítal spotřebu... jsem zase nasranej

-> tunerlada: dej tam silnejsi motor,pak se nebudes muset stydet,ani kdyz bude zajetelenej

-> jarda.u1: noo sak toe jasný de jen o ten vzhled abych se nemusel stydet otevřít kapotu 

-> tunerlada: ne,myslim,ze to krome lepsiho vzhledu nema jiny vyznam
-> jarda.u1: proc zbytečná? mysliš že to zašedne provozem?
-> tunerlada: tak to je zbytecna prace,ale na necem se to clovek naucit musi,co?

-> jarda.u1: venek hlavně,motor bude víceméně série na víkend svezeníčko,chci si na tom zkusit jak se mi to povede vyleštit do lesku než se vrhnu na kola
rsvancara 24.12.09 20:28:52 napsal: Škrábejte podlahy, je to teď moderní :-Dteda presne tohle mi vcera zavazelo pri vyndavani cela
-> tunerlada: lestis zvenku,nebo zevnitr?
já dnesk začal leštiti o5 sací potrubí,teda než sem byl z garáže vyhozen 

Ja dnes kamaradovi skladal ctyrkolku,a pak ze se prej o stedrej den nemaka..........

-> 105: este ee, ale predpokladam, ze v lete to prijde 

-> Klubko_: ty nemaš vodškrabanou podlahu?

jeste prekvapivejsi vsak bylo porovnani pruzinek s druhym valeckem. Pretesnit, ze 2 slozit 1 lepsi a uz spojkujeme 

asi abych se ani o vanocich nenudil, tak sednu do vozu a bylo mi to jasny. Uz delsi dobu to naznacoval, ale dnes to bylo jasny. Spojkovej valecek KO. Jinak jak tak pozoruju tu podlahu, v lete bede chtit trochu pece.
->myschaak AZNP K.Hora: no jo
šetříme místem

Tak jsem ted prijel ze Strašnické mototechny, kde mi byl seřízen předstih asi ze 27° na tabulkovou hodnotu
a zmeren altik, kolik dobiji a zjisteno, ze dobiji konstantne pri volnobehu i zatizeni mezi 10,8V a 11,4V.....takze uz ma sve nejlepsi leta za sebou :(

-> Bohyn: ten fichtl na střeše

ja som zapojil kurenie:D este stierace a mam plnu vybavu

Tak sem dnes udělal bramborovej salát, ozdobil dva stromky a teď bych se mohl jít umejt,když sou ty vánoce.
Ono to to jednou za rok stačí
Ono to to jednou za rok stačí

Priletel k nam jezisek, mel poblity kozisek. Misto darku odpadky, chce zustat i na svatky. Nalitej jak mraky, poslu ti ho taky. Krásne Vianoce.... 

já to byl dneska umejt, když nemrzne 

-> tunerlada: mě vynadali ještě než sem ktý garáži došel

-> Radar: měly by to být kola Melber...
apoc--Já jo oprava zadních brzd a pak mi bylo řečeno vyser se aspoň dneska na práci

-> Tipek: No časem založíme :-) Děkuju za chválu...
-> Radar: tak to tise zavidim :) nespravis kartu autu ???

- Tipek: JJ můj :-) no obuté je to na čtyřech kulatých :-) Jinak jsou to original kola škoda, je to na nich vylité. Ale původ neznam, jsou to 5,5 a myslím si že je to něco do Itálie, protože stylem připomínají kola co se dávaly na Lancie.
já právě dostal nadaný že sem magor že mám jít okamžitě z garáže dom
že prej lidi pak budou mít tatíka za magora že dělá i o štědrym dnu

-> Radar: teda to cumim :) nadhernej stovec :) tvoj ? co to ma obute ? :)
-> apoc: tak maka se to se ví 

-> Hurdis: ..............bejkárny

-> Matthes, záškodník z TechWebu: Nj. já se ale raději podívám co jste tady dělali když jsem popíjel. 

-> Hurdis: Smazat vsechny nectene
Skutecne?
Ano

Skutecne?
Ano

Zatím téměř nic, ale chystám se na cca 600 nečtených.