skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
-> Klubko_: uvidime jak mi to pujde :) kazdej se to jednou musi na necem naucit :)
-> zidlik:
to máte bohatou školu když vám platí do škodovky NOS

-> zidlik: tak tam byla jen praklina ;-) tak sjem to takhle vyrezal ;-) a navarim celej plisek ;-) byla schovana pod hmotou a lakem ;-)
-> Petrson: to je možný
a já proč když zmáčknu to červený tlačítko na krabičce tak že to hned začne zrychlovat

-> zidlik: a nebyla to hadice od NOS nežli od plynu??

jinak já se dneska jel uklidnit jelikož sem byl nasranej ve škole tak sem vokrosil pracovní šáde po poli takovim způsobem že mám bahno i na střeše a všude v motoru
pak sem zapadnul a dobu sem vyjížděl nakonec přestala táhnout tak du dozadu a hadice vod plynu vodpojená tak sem to připojil a ted jede tak jak ještě nikdy nejela

-> stika87: to je dráček?že se nestydíš

-> stika87: tak to si napred vem dostatecne silnej matros a zkousej a ne tyhle papirovy plisky
to bys udelal jednou takovou diru, jak zalepil

dnešním dnem jsme připojený na splašky,hurá....tři dni práce

-> Nwkt: abych se naucil varit LOL 

-> Nwkt: aby se naučil vařit

-> stika87: A proč si tam tu díru dělal, když jí budeš zavařovat? 

-> havlik: no pristi vejkend to bude moje osoba zavarovat tak jsem zvedavej 

-> stika87: a co to bude?:D
-> David29:
takhle na ně, zmrdi čorovací

-> Pavel P.. 06.12.09 20:54:28: P_ča nemá být tvrdá 

-> David29: 

-> David29:

-> David29:

Já udělal ze sebe debila a hned na to machra
Sedim s kamarádkou v jejím autě, a pozoruju Soptíka, kterej je odemčenej a má klíčky v zapalování. Najednou šli okolo pofidérní existence a všimli si toho... než jsem se nadál, otevřel dveře a sápal se po klíčcích...
Vystartoval jsem z jejího auta ven, zakop a pad na hubu
S křikem co je, co se děje jsem se zvedal a on utekl a křičel Co je, du do hajzlu ne? 

Sedim s kamarádkou v jejím autě, a pozoruju Soptíka, kterej je odemčenej a má klíčky v zapalování. Najednou šli okolo pofidérní existence a všimli si toho... než jsem se nadál, otevřel dveře a sápal se po klíčcích...
Vystartoval jsem z jejího auta ven, zakop a pad na hubu

-> gabo000000: tak gratulujem ze uz to zase frci ...
-> J3STER 06.12.09 22:03:47: Ten neznam :-)
-> Klubko_: jj presne to samy
David29 06.12.09 14:11:04 napsal: → Klubko_: Byl jsi na koncertě? Letos jsem taky byl-)tak tak
vcera vecer u nas byli jako hlavni kapela
. Byli tady uz asi po 3. a pokazdy jsem byl 
-> gim: musim rict, ze vcera zvuk stal taky za prd
strasne nahlas a zpev(krákor) nebyl rozumet
fotky hýr: klubo.rajce.idnes.cz/2009 .12.05_-_The_morcata_dolan y_sokolovna

-> gim: musim rict, ze vcera zvuk stal taky za prd

fotky hýr: klubo.rajce.idnes.cz/2009 .12.05_-_The_morcata_dolan y_sokolovna
-> Jožynek : oki..volam ti
-> gabo000000: od 17tej budem doma...
-> gabo000000: 

-> Jožynek : no stres ekdy budes doma? respektive kedy mas skolu?
-> gabo000000: zajtra sa zastav voe..

takmoja dnesna praca..uz som aj nastartoval..rano to este bolo vsetko v kuskoch
-> J3STER: nj dedkostyl rulez 

Pavel P.. 06.12.09 20:51:10 napsal:
dneska škodovka prolomila hranici sta tisíc km.
Matthes, záškodník z TechWebu 06.12.09 20:53:43 napsal:
→ Pavel P..: Po kolikaty?
Pavel P.. 06.12.09 20:54:28 napsal:
→ Matthes, záškodník z TechWebu: po prvý
pyčo
-> Pavel P..: A vidím že kosmickou rychlostí.
dneska škodovka prolomila hranici sta tisíc km.

→ Pavel P..: Po kolikaty?

→ Matthes, záškodník z TechWebu: po prvý
pyčo

-> haso: diki mam aj ja, len neni cas kedy to prehodit , ale zatial to tesni aj s 2 srobami
-> Matthes, záškodník z TechWebu: Dal jsem tam takovej ten favoriťáckej určenej pro stodvacítky. Normálně stojí cca 300,- a já ho měl za zanedbatelnou částku z vrakáče. A je úplně novej.

-> Klubko_: taky sem byl ale minulej ctvrtek v praze, ac mam morcata rad, tak je predkapely tezce prekonaly, a nazvuceny byly taky nejhur ze vsech.
-> peti: domcek mam, chces?
-> stika87: jj nove cidla su na fovorita a tolko to potom ukazuje 
-> haso: asi budes mat ten isty problem co ja vcera ked som menil termostat nedval so pozor a ked som nasadzoval veko tak sa smykol dole a potom hore prepusta do chladica a blbo sa to zohrieva,
p.s. stalo sa mi dvakrat zasebou ze som blbo nasadil termostat
, na treti krat uz je to ok ale zase som urval horny srob takze musim vyemnit domcek termostatu, vcera som asi nemal stastny den

-> haso: asi budes mat ten isty problem co ja vcera ked som menil termostat nedval so pozor a ked som nasadzoval veko tak sa smykol dole a potom hore prepusta do chladica a blbo sa to zohrieva,
p.s. stalo sa mi dvakrat zasebou ze som blbo nasadil termostat

-> stika87: na 80 mi to vyliezlo minulu zimu ked som sa asi 20minut smykal na lade...inak 60 a konec...
musim to vyriesit...ale zimu to este vydrzat musi
musim to vyriesit...ale zimu to este vydrzat musi

-> haso: no me to ukazovala presne 80 pak sjme koupil novy cidlo a od tej doby mi to ukazuje kolem 60 ;-) takze tam zas dam ten starej ;-)
ještě dnešní práce, konec diskům tří barev... akrylkombinace schla jak blázen i v 5st.C

-> stika87: ale v lete to ukazovalo pri teplotach cca 35°C ze ma motor 90°C tak ked by mal pri 60° --> 80° tak pri 90° by ten motor v reale mal 110° a to by uz vrelo...ci nie?
-> haso: mě to funguje od tý doby co to mám, ale když jsem to koupil tak lítal teploměr jak jsem zapnul světla, stačilo ukostřit budík zvlášť

víkendová práce.víc v PŘED A PO.Seru na nějaký vyvařování na dlouho

-> haso: spatnej odpor no teplomeru mam stejnej problem :) sezne stary cidlo ;-)
-> haso: Mají správný čidlo
-> Pavel P..: krasa
nechceš vyměnit ja už to mam na mé po potřetí
takže se chystam na GO

-> Pavel P..: jak to robite ze vam to drzi 80°, mne sa to neohreje na viac nez 60 nech robim hocico
a to tam uz je treti termostat

-> Matthes, záškodník z TechWebu: po prvý pyčo