já dneska dodělal rám- dal ho do auta...nasadil sem s bětuškou zadní vokna,nasadil sem sedačky našrouboval pásy a ještě sem tam vyluxoval to bahno který sem tam zvládnul nanosit...a je klid..takový práce co mě to dalo
-> m8rinek: to sem si heftnul jen při zkoušce jestli to bude fungovat a pak autogenem,je to taková čistčí práce,když to pěkně uleješ nemusíš nic brousit :)
-> RON: Já sem v něm náhodou dělal autoškolu, a nepříde mi to špatný. Osobně bych teda volil v benzinu (v ty aškole byla nafta). Jezdim po městě, takže i kdyby to byla KIA nebo BMW, bylo by mi to vážně fuk-)
-> David29: teď bych si celkem rejpnul, ale s ohledem na tvé postavení tady budu držet hubu... ok já se vzdávám, kup si Accenta, brácha ho měl, užij si to s ním
-> David29: dobře třeba to tak nemáš beru to podle sebe. prostě pro mě je to auto za kterym se otočim ať už je to stará 4oká E30 která má svoje kouzlo a nebo novější e36 nejlíp kupátko nebo jakýkoliv báwo.. pro mě je to prostě auto který i naprosto seriový poutá svojim charizma pozornost..fajn tvoji třeba ne ale co se dá dělat
-> David29: to já nevim ty tady nad nima prskáš tak máš snad nákej duvod ne...ale to je fuk nech to bejt zbytečně se to tady zazdívá .. někdo má rád to a někdo něco jinýho.. škodovce zdar špeditére :)
Nedavno sem si daval novy BMW do toho jejich konfiguratoru :) Tak novy 320d 180 PS a nejakej vylepsenej packet naraznuku, prahu a kol... Cca 1 025 000 Kc... Spotreba 5/100 mimo mesto ve meste 7/100. A v zakladu to ma to co jiny auta pomalu v plnej palbe...