skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
-> Klubko_: nerez?
-> HavajskejBubeník: bez z toho busu vytahat vodovodni trubky na svody
-> Czkedar: kraasa..tvoje?
Vyblejsk jeden přírodní tuzing kousek na kterým už roste mech a kapradí

zakopal jsem mámě kočku,ktérá včera pošla

-> Czkedar: wou

šplícnul sem rapida do plniče, a kua , zvedly se miliony vrstev barev na kousku zadního blatníku, sem myslel že vykvetu
-> RON: do obyvaku? 

Přezul jsem bábí auto na zimáky, projel motorku, umyl a zazimoval, to samé se skútrem, zítra to už jen zavézt na koberec a je připraveno na zimu...
-> Pavel P..: Na dve auta prej
10cm od predniho narazniku a 10 od zadniho
Jeste k tomu sem mel zamlzeny okna a byl sem linej se tem kvrdlat
Projeli kolem me auta? Projeli, tak nasrat 
-> Nwkt: Neni, fakt sem ho hledal vsude a nic

-> Nwkt: Neni, fakt sem ho hledal vsude a nic

-> Syny: Nemel a dovez mi ho 

-> Syny: cože? nezaparkuje? díra na dvě auta a ty tam neumíš zaparkovat

-> Nwkt: No u Pavla jsem byl nekdy mezi sedmou a pul osmou a pak sem prejel k Davidovi kde jsem byl cca v osm... Kousek od Davida jsem nechal auto a jel metrem do centra... Cca o pulnoci sem vyjizdel zpatky do Plzne. Parkoviste mi stalo ukrutnych 10Kc, ktere jsem panovi vyskladal v korunach :D Volent neni, nekde mi asi vypad
A Pavel se na me vysral s bowdenem, pricemz si u me udelal jedeno veliky vyznamny minus
Takovou dobu se k nemu clovek trmaci, ani tam slusne nezaparkuje a dostane jen naky kormidlo, ktery jeste po ceste ztrati 
-> David29: No jelikoz tam kde sem mel bejt v osm jsem byl az po devatej, tak uz opravdu nebyl cas se nekde stavet... Sam jsem se chtel u kluku dyl stavit, ale museli sme frcet hned po nalozeni veci...

-> David29: No jelikoz tam kde sem mel bejt v osm jsem byl az po devatej, tak uz opravdu nebyl cas se nekde stavet... Sam jsem se chtel u kluku dyl stavit, ale museli sme frcet hned po nalozeni veci...
-> Syny: Že ses nestavil
Dyt bydlim kousek...

-> Syny: V kolik si tam jel proboha, k Davidovi. můžeš normálně autem ne. Ti dam ztratil volant 

-> Syny: a zitra tady bude prispevek od pavla, ze nasel v metru bovden 

-> Syny: tak vidíš... jsem ti to řikal, nech to u metra a jeď tam MHD. 
volant si měl ztratit až potom.-.. sááákra

volant si měl ztratit až potom.-.. sááákra

-> Pavel P..: No ty se nesmej, jel sem si tam hodinu pro bowden a volant a mam jen volant (kterej sem ztratil :D)
Jinak sem to nechal na P+R na Chodove a jel metrem :)

-> Syny: to neznáš že Praze se říká jedno velké parkovště
-> Syny: 

Ja se dneska uspesne vratil z Prágy a hruza, tam bych bydlet nemohl... 10km sem jel hodinu ve strudlu aut a vymet sem snad vechny diry co v Praze jsou... No nejak sme to zvladli, stihli vsecko co sme chteli a ve 2 rano dorazili zpet do Plzne (zaplat panbuh, ze bydlim tady). Mno a v 7:30 vstavacka a k zubari, kde mi vytrhli 8micku

-> Petrson: pohoda
-> Karel.: já myslim že tam vod nás nikdo nepříde tak tam sám nejdu 

-> haso: -> peti: hehe a to ste neboli skodovkou v Taliansku, to ste mali vidiet tie pohlady na talianskych dialniciach alebo pri jazde Milanom
Alebo najviac sa mi pacilo, sme boli odparkovani v predmesti Benatok a tam zaparkovali nejaki cudzinci hulvati pri nas, vystupili a vravia nieco v zmysle: "Co to kurva je vole" :D Ale po anglicky to povedali :))

-> zidlik: to je nejlepší, my jsme to právě chtěli, aby se šlo druhej den do školy, profesoři taky ještě na plech, tak se vykládaly brutální historky

-> zidlik:
to tada by meli radost zajít se jim tam vyblít

-> Karel.: přemejšlim vo tom že bych do tý školy šel :-D aspon bych se tam vyblil

-> haso: však to je nejlepší den poté jít do školy, my jsme chlastali nonstop a do školy si v nonstopu ještě koupili pití, tak jsme ještě chvilku kalili ve škole, ale pak se to rozpustilo

-> haso: tak nam dal reditel volno na dnešek
-> zidlik: tyvole, mat stuzkovu v stvrtok, to by som neprezil...ja som sa po mojej vzpamataval este asi 3dni

-> Ad@m: nedá von tam nebude protože nemá náký zkoušky nebo co von si teprv dělá bakaláře von je hovno zatim

vzdyt tomo nebyl spatnej kluk
osobne sem ho neznal ale bordel a picoviny tady nedelal

-> zidlik: a on si vás pak dá u matury 

-> zidlik: 

-> Maxx: jen počkej
von je uplně postiženej na slova šuplera a flexa a ted tam začali všichni řvát šuplera šuplera
sme si ho dali co to šlo:-D

-> zidlik: no ot mohlo bejt zajimavy co on na to?
-> Maxx: to je jasný ale nás stužkovali a ten kretén co vod něj mám motor prej máme spolu náký nevyřízený účty a já jak byl vožralej-di doprdeleee umíš hovno

-> zidlik: ja jim to říkám i za střízliva a pořád do kola...

já se solidně vožral na stužkáči
prej sem lil panáky s ředitelem nebo co a nestačil mě
pak sem nacvakal do jukeboxu vopijem se a alkehol všichni začli pařit(i učitelé) ..kua to sem ještě neviděl...konečně sem moh říct učitelům že už mě serou

To bude paráda, jsem si dovezl nápravy z lakovny... Ještě doladit třmeny a je to...

-> Matthes, záškodník z TechWebu: davam bolsevikoj tejden, maximalne dva...
-> Matthes, záškodník z TechWebu: jsem taky zvědav
-> Tomo - zrušená registrace: Schvalne kdy tu registraci odrusis nebo udelas novou :-)
-> m8rinek: no jo ...
-> Tomo: jj zrovna po tobe jsem se extra vozil :)))
havlik 19.11.09 19:03:15 napsal:
→ Tomo: a co jako? eště si smaž registraci a už se
nevracej
jo to som zabudol dik ze si mi to pripomenul ... m8rinek 19.11.09 19:13:02 napsal:
→ Tomo: co budeme dělat? Co budeme dělat?

ty sa budes najviac nudit ! sice mas tu este ostatnych ,ktorich si rad podas ... a nie len ty ...
→ Tomo: a co jako? eště si smaž registraci a už se
nevracej

→ Tomo: co budeme dělat? Co budeme dělat?

-> myschaak AZNP K.Hora: jen se pochlub,kdyz jsi to nakousl.

já tady ani radši psát nebudu co jsem dneska spáchal....

-> haso: asi cakal kedy vlezie do bananovej republiky aby mohol letiet 300...pretoze v rakusku su za to pekne palky.
-> haso: ukazal ti aspon papa ?
inak ja som si myslel minule ako bohovsky tratim taku jednu nenapadnu starsiu audinu na R19, sice som mu ukazal ze to auto "ide", ale on v zapeti hodil blinker dolava a ukazal mi ze jemu to ide viac nez mne

inak ja som si myslel minule ako bohovsky tratim taku jednu nenapadnu starsiu audinu na R19, sice som mu ukazal ze to auto "ide", ale on v zapeti hodil blinker dolava a ukazal mi ze jemu to ide viac nez mne