-> myschaak AZNP K.Hora: Docela jo, zjistil jsem, že většinu dílů na 136ku mám 3x + jedno kompletní auto. Holt jsem počítal s tím, že zásobuju Rapidy dva, ne jen jednoho, takže jsou výraznější přebytky, zřejmě až budu mít na hrubo poskládáno, něco pošlu do světa.
Proběhlo stěhování větší části dílů na Rapida, měl bych to skládání urychlit, protože stěhovat to ještě jednou, tak mě švihne. Zvášť když bych během zimy chtěl zvládnout ještě stěhování věcí na eRko i s autem do nového stanoviště.
No a při té příležitosti jsem zjistil, že můj postarší Cybershoot už nezvládá noční režim.
-> Syny: tak radsej ako dat 30t kazde 3-4 roky za lak a ostatne veci okolo toho ked to chyta lisku tak by som to radsej jednorazovo nazinkoval a vystarane. aj keby to malo vydrzat "len" dalsich 15 rokov
-> Syny: chcelo by to zistit ci je to vobec mozne a kolko by to stalo... pokial by to neslo niekde vysoko cez jednu/dve vyplaty(~50k) tak by to nebolo nerealne
-> matoo 15.11.09 17:52:45: jj susedovi lebo nemohol zohnať traktor tak som mu pomohol ale nie auto nemá papiere ja nemám papiere čiže auto sa využíva mimo ciest (polia, luky atd.)
V rámci úklidu a taky přesunu vozů jsem to taky vytah. A kdyz už to bylo po roce venku, tak jsem se jen lehce projel. Bylo opravdu krasne.asi naposled letos.
-> Syny: v automobilce tezko...i kdybys tam mel zname. lazne tam sice jsou ale hangery na kterych ty kastle visi jsou vzdy na dany model takze pochbybuju ze bys tam shade povesil
-> darklord: Tyblaho ale on by to teoreticky problem nebyl... V automobilkach i zinkovnach sou obrovsky lazne kam to namaci, ale myslim, ze by te to stalo pekny prachy...
O zinkovani jsem taky uvazoval, ale vzhledem k tomu, ze auto pojede ven jen za hezkyho pocasi pripadne deste, tak si myslim, ze bezne repasovany dily tu kastli prezijou, takze zinkovat nebudu...
-> stika87: pekny fotecky Taky jsem mel dneska cukani se naposledy projet,ale nakonec z toho nic nebylo.Stejne se rika,ze se posledni jizdy jezdit nemaj,konciva to malerem.
dneska jsem zprovoznil červenou...chudinka vyfasovala 130covej motor....pětikanál v ní nebyl aspoň čtyři/pět let....ale upaluje pěkně....takže spotřebák zprovozněn,ještě pár oprav/úprav a hurá na vejlety
jinak doma jsem začal brousit stropy...je to mazec ale vybračka od strejdy Bosche je při ruce....