-> Apple STS Chvojkovice-Brod: ale mladá je furt v trapu i s fábkou....tak do červený jde 130ca kvůli startům a bude mít pozici asi jako tvůj béžovák...kvůli tomu lpg si to nechám na normální lítání....a na jaro chystám jednu zběsilost,možná už víš co
-> suri: To nevim asi 5km předtim sem sešteloval karbec a předstih a auto chytilo druhej dech ale pak ho ztratilo uplně. Nevim nepodařilo se mi to už rozchodit:(
já vyndal rozbitý vejce z bedny otřel repra, a nandal další várku ještě zatavených vajec,,tentokrát krabičky po deseti kusech. hold pořádný vytlumení ne...
... a až někde potkám m@rtina pár vajec z bedny objetuju a plácnu mu je na hlavu.
nandal sem na rapida komplet plastové podběhy, na to že to patlaj poláci tak to tam celkem fajn pasuje, pak sem ještě nandal protiprůvan plexi, a výkuk abarthí
-> Tomo: budiky som mal doma uz davnejsie, ale nejak som nemal kam ich v aute dat, a ked som videl tu beskydku tak mi bolo hned jasne na co ju pouzijem
-> Vojťas: pocky ale ja to nedelal tim verkem :) .. drzaky motoru bych nesundaval to je nadlouho je tam davat zpet.. normalne jak sem psal... potom jak to mas prisroubovany k te prevodovce .. tak nahodis na silenty pricku a zvednes to, hotovo
No a teď jsem vytahal pár věci ze skříně a povezou se k bábince na půdu, ještě přibalím stádo blatníků a nějakých plechů a jede se... Tam je mííííísta...