skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
Já investuju do toho, co mě baví a co mi dělá radost. A je jedno, jestli je to auto, počítač, byt, koně, zahrada... Pokud peníze jsou, investuji radši do těchto věcí, než do věcí, který mi nic nepřinesou... A to je, myslím si, nejlepší.
-> Tampajs: Úspěch, gratuluju
Hlavně aby to vydrželo

-> suri: Tak já vydělávám docela slušně, ale napadá mě taky spousta lepší věcí co čeho investovat, než do škodovky, jelikož to je žumpa na peníze...ale dotáhnu to, jak je v plánu...3/4 věcí je nakoupenejch, nebo hotovejch od minula tak by byla škoda se na to vykašlat, ale silně pochybuju o tom, že po téhle evoluci by měla následovat nějaká další

-> castrol: na žiadnej brigáde nezarobím 300tisíc korún .... teda zarobím lae to budem ťahať na 30tku a škodovka už nebude
-> suri: a niejaku brigadu popri studiu alebo nieco take
-> mb136gl: nj
-> Jožynek : mrzí ma to už teraz a neviem si to prikázať . tých 1500 fotiek čo mám tých krásnych áut a kopu ludí čo som tu vdaka tým autám spoznal :(
Dnes jsem byl v práci a zítra jdu do práce

-> suri: aby ťa to potom nemrzelo..
-> suri: ja o tom premýšľam tiež často, len z iných dôvodov...
-> castrol: a čo mám asi robiť? peniaze nemám zarobiť nemám kde a to čo mám radšej investujem inde
-> Borin - Král tuzerů: nj lenže ja kým doštudujem a nájdem si v dnešnej dobre prácu budem rád ak budem mať čo jesť a za nejaké roky čo niečo zarobím bude škodovka len na letáku na čom sa jazdilo pred 30rokmi
-> suri: Taky mám často takové nutkání se na to vykašlat...

-> suri: a co ta donutilo sa takto rozhodnut
-> castrol: zo starými autami dúfam áno . zajtra pofotím čo mám a urobím inzerát
-> suri: uplne koncis?
už to tak vyzerá že popredám čo mám na škodovky a bude koniec , priority som si zrátal pred chvílou
-> suri:
pokial neboli hrdzave tak sa nečudujem

sestříhal jsem video z mojí jízdy v Sosnový... samo že se škodovkou :-)
http://www.youtube.com/wa tch?v=j1_4KjonPz8
http://www.youtube.com/wa tch?v=j1_4KjonPz8
-> 105: dost možný

-> zidlik: to je si tim ze skorepiny nejsou pro normal uziti

Posunuly se mi zaverecky z autoskoly misto 18.11. na Pondeli, kua abych se zacal ucit

-> Tomo: nebudu platit další eko palbu

-> maca: to by bola skoda mat bez papierovou takuto rovnaku nie ?
ako pise -> jarda.u1: pre klucinu
ale samozrejme je to na tebe

-> maca: Tak nech jednu pro kluka,ne?

-> jarda.u1: ano,chtěl bych.....ale jako zdroj náhradních dílů i barvu má uplně stejnou

-> maca: budes kupovat dalsi?
opláchnul jsem škůdku a ted již počkat až pořádně oschne........a jde pod deky na zimní spánek
jo a byl jsem se podívat na dvojče mé užovky,po prvním majiteli najeto cca 85000km.......myslel jsem že je odhlášená,ale majitel ji má v depozitu a chce ji legálně odhlásit
ted přemýšlím jak to udělat......

jo a byl jsem se podívat na dvojče mé užovky,po prvním majiteli najeto cca 85000km.......myslel jsem že je odhlášená,ale majitel ji má v depozitu a chce ji legálně odhlásit

ted přemýšlím jak to udělat......
-> Gemini: tak som velmi zvedavy ako to bude slapat....potom nahod video
já ted asi vod 7 vod rána řešim jak připevnit skořepiny a furt nevim jak na to kua..když je přidělám tam kdeby měli bejt tak sou hrozně vysoko nebo seděj mladý aby na všechno vpohodě dosáhla a když je pak posunu na pojezdech tak mě stejně neseděj a když je dám taky aby to sedělo mě tak to zase nesedí mladý..sem ztoho už na hlavu a du si dát pívo

-> mgbiker: to neni pokus, to je extrem....je tam zakazkove tesnenie hrubsie, oplechovane
-> Gemini: daval si tam aj nejake to oplechovane tesnenicko pod hlavu, alebo je to zatial len pokus?
-> Borin - Král tuzerů: No vidíš, dveře na Linde se dělají u nás ve fabrice. Já jsem jich osobně na laseru vypálil stovky.

pre dnes hotovo, zajtra vyrobim tlmic vyfuku a dorobim vyfuk, upravim teleso filtracie vzduchu R5GTT a zapojim na turbo...........zatial mi hadam zvaria sacie potrubie a zozeniem vytuzeny intercooler.....motorik uz bezi, turbicko sa toci a fuci 

-> Apple STS Chvojkovice-Brod: trénuj na mou střechu...

-> Zdeněk.: si piš.... ať se třesou naložený fobiatici

-> Pavel P..: a máš tu dečku i zapojenou? 

dneska jsem udělal zimní opatření místo dečky před chladič

-> Kuladmin: Jasný, já na to za nějakou dobu kouknu
-> M@rtin: Tak u nej uz by to melo byt odstraneno tak snad to bude ok kdyztak to za nejakou dobu zkontroluj v Smartu. Pac zas nekdo nameril na linuxu docela velky hodnoty takze buh vi.
-> Kuladmin: Mám EADS verzi 1,5TB disku.
-> U-Geen: Ja sem s WD spokojenej mam je doma, kazdymu je cpu do sestav a i v praci je mam vlastne ve vsech sestavach co sem uz navrhoval ja a za celou dobu mi umrel jedinej (kousla se cteci hlava) a na zadnem nemam ani vadny sektory.tuk tuk mam je i v serverech atd
-> Matthes, záškodník z TechWebu: to zni dobre, vetsinou si vybereme nejakou ulici, ale vetsinou se to zvrhne v tour de panak to je pak to rychlej proces, ale metro me nenapadlo :-) Becko je slabejch 24stanic to by se dalo :-D by ti to zabralo celej den, jenom trebas na kolbence bys musel skoro na vysocanskou pze sirokodaleko nic neni, to bejvalo i na invalidovne byl nejbliz styx, kterej je pomalu bliz k palmovce.
-> Kuladmin: jo tu volbu otacek tehdy nekdo poprel, ze jsou to jen ruzny verze. Kazdopadne me WD opet zklamal, neni zrovna tichej, takze bude jako zalozni a koupim oblibenej Seagate.
jste me donutili to hledat www.extrahardware.cz/foru
m/viewtopic.php?f=9&t=
...
nco tady o tom jak se mpsal nevim co ma -> M@rtin: za verzi toho disku to neprectu z toho obr.
nco tady o tom jak se mpsal nevim co ma -> M@rtin: za verzi toho disku to neprectu z toho obr.
-> Kuladmin: No co jsem o tom tehdá četl, tak to byl problém prvních verzí disku. v novější verzi EADS tohle bylo odstraněno. Ale nejsem si tím jistej.
V mém výpisu SMART z utility WD, jsem žádné chyby nenašel
V mém výpisu SMART z utility WD, jsem žádné chyby nenašel
-> U-Geen: jak pisu jsou to urcity modely jsou snad 3 ale hledat to nebudu je to nekde na czechcomputeru v diskuzich.