opláchnul jsem škůdku a ted již počkat až pořádně oschne........a jde pod deky na zimní spánek
jo a byl jsem se podívat na dvojče mé užovky,po prvním majiteli najeto cca 85000km.......myslel jsem že je odhlášená,ale majitel ji má v depozitu a chce ji legálně odhlásit
já ted asi vod 7 vod rána řešim jak připevnit skořepiny a furt nevim jak na to kua..když je přidělám tam kdeby měli bejt tak sou hrozně vysoko nebo seděj mladý aby na všechno vpohodě dosáhla a když je pak posunu na pojezdech tak mě stejně neseděj a když je dám taky aby to sedělo mě tak to zase nesedí mladý..sem ztoho už na hlavu a du si dát pívo
pre dnes hotovo, zajtra vyrobim tlmic vyfuku a dorobim vyfuk, upravim teleso filtracie vzduchu R5GTT a zapojim na turbo...........zatial mi hadam zvaria sacie potrubie a zozeniem vytuzeny intercooler.....motorik uz bezi, turbicko sa toci a fuci
-> M@rtin: Tak u nej uz by to melo byt odstraneno tak snad to bude ok kdyztak to za nejakou dobu zkontroluj v Smartu. Pac zas nekdo nameril na linuxu docela velky hodnoty takze buh vi.
-> U-Geen: Ja sem s WD spokojenej mam je doma, kazdymu je cpu do sestav a i v praci je mam vlastne ve vsech sestavach co sem uz navrhoval ja a za celou dobu mi umrel jedinej (kousla se cteci hlava) a na zadnem nemam ani vadny sektory.tuk tuk mam je i v serverech atd
-> Matthes, záškodník z TechWebu: to zni dobre, vetsinou si vybereme nejakou ulici, ale vetsinou se to zvrhne v tour de panak to je pak to rychlej proces, ale metro me nenapadlo :-) Becko je slabejch 24stanic to by se dalo :-D by ti to zabralo celej den, jenom trebas na kolbence bys musel skoro na vysocanskou pze sirokodaleko nic neni, to bejvalo i na invalidovne byl nejbliz styx, kterej je pomalu bliz k palmovce.
-> Kuladmin: jo tu volbu otacek tehdy nekdo poprel, ze jsou to jen ruzny verze. Kazdopadne me WD opet zklamal, neni zrovna tichej, takze bude jako zalozni a koupim oblibenej Seagate.
-> Kuladmin: No co jsem o tom tehdá četl, tak to byl problém prvních verzí disku. v novější verzi EADS tohle bylo odstraněno. Ale nejsem si tím jistej.
V mém výpisu SMART z utility WD, jsem žádné chyby nenašel
-> U-Geen: -> M@rtin: Pac to WD trosku nedomyslelo alespon co sem cetl diskuze tak tomu fakt verim tenhle disk se vyznacuje nizkou spotrebou a ta je dana tim ze si sam voli otacky 5400 az 7200 coz je ok pohoda ale pak ma druhou vlastnost ze po cca 8s kdyz se na nem nehrabe tak parkuje hlavicky a todle dela dokola a linux je natolik dobrej ze se nacte a na disk skoro nehrabe a v tom je kamen urazu. Wokna hrabou porad tam to netreba nak moc resit. Garantujou jen 600 000 zaparkovani hlavicek ale vono to vyjde jen na par mesicu a je to doma. Pak uz pravdepodobne neuznaji ani zaruku. Ale je to jen u urcitych typu - nevim samozdrejmne co je zrovna todle zac. Tak bacha na to!! Taky jsem ho mel ted objednanej ale jak jsem to zjistil a procetl ta preobjednal na Black verzi pro klid duse nerad bych prisel pak o ty data o by me .....
Proto jsou tydle disky dobry pro multimedialni pc apod kde kdyz jede tak z nej clovek cte film apod takze nema snahu parkovat. Je ale na to snad nakej programek co by tomu mel zabranit. Staci treba procist diskuzi pod temadle diskama na czechcomputeru.
-> Matthes, záškodník z TechWebu: Tak Bčko fakt nedám, ale někdy bych rád zkusil Praha-Beroun podobným způsobem. To se prý taky dá. Vyzkoušeno. Absence nádražky v odlehlých zastávkách se řešila lahváčem
→ Zdeněk.: Dle meho to mas spis na to kdyz to nekde odlozi
aby to neslo k zemi.Chytrej hoch
-> Zdeněk.: Tak je logický že by to nezabránilo převážení ještěrky...to by byla prochu kravina...ale jelikož je ta trubka těžká a dlouhá tak se to převažovalo jak správně uhodl -> Kuladmin
-> Borin - Král tuzerů: nějak nechápu význam toho vyvažování setrvákama. Stejně když se začne něco zvedat, tak přeci nějakých 6 setrváku nezabrání převážení a stejně se jeřáb zapře o vidle
Není to dnešní, ale až dnes jsem vytáhnul fotky z mobilu...můj jeřáb na Lindu...ideální na vytahování strojů z půjčovny a věcí z hromady železa...testováno na 700kg
-> rené: ty woe,tak to je dobra zabava My neco podobnyho zkouseli,kdyz jsme jeli na cundr na Moravu vlakem.Kamarad nam zapisoval pocet kusu do sesitu ( pivniho kompjůtru)