-> David29: Víš co mě nejvíc překvapilo? Když sem si tam dal tu funkci sekvence a ono to nefungovalo tak jak sem si myslel.. Připravil sem si jedna vzal sem za to a ve chvíly kdy sem chtěl přeřadit tak si to přeřadilo samo na dvojku a já tam timpádem kopnul tři a to nějak nepobralo..
-> David29: Já teda stál kolonu nahoru na Baranďák jel sem na strakonickou.. Byla to Audi A4 nová v automatu a hrůza modlil sem se ať je po koloně.. Nehledě když sem jí pařil a někam se dojížděl a zastavoval tak sem sešlápnul brzdu a ze zvyku sem chtěl vyřadit tak sem rychle levou nohou šlápnul na spojku vnímáno vší silou na brzdu málem sem ukousnul půlku věnce volantu.. Jinak jsem jel volná noha na 4ku ještě tam bylo 5 a 6 po strakonický 190 a půl metru za prdelí sem měl nějakýho mergla
-> Tampajs: Automat je dobrá věc do kolon (čeští řidiči neuměj jet souvisle, ale neustále popojíždíš jako čurák), nebo do města, když prostě jezdíš a nepotřebuješ zrychlení apod...
-> Zdeněk.: Kára dobrá ale s automatem si nerozumim.. Zdá se mi to že to to auto strašně degraduje.... Ale jel sem s DSG a to bylo něco lepší takže věřím že u toho BMW to třeba nebude taková hruza jako je TIPTRONIC u koncernu třeba..
-> Borin - Král tuzerů: já ne mě stačilo svezení v Touargeu a bylo mi na blití ale když mluvíš o tý 6tce tak to je jiná to jsme za jedno
-> Bedřich: Ano to je pravda.. Ale když se budem bavit o autě pro radost a pro tu druhou část tak pro radost tam to to Ferrari a M3 bude na předních pozicích
-> Tampajs: Je pravda, že za bezmála 400tis.Se dá koupit Ferari 308 Gt.A v porovnání s první M3 máš ty auta na stejnou věc.A možná Tě i stejně budou stát :)
-> Tampajs: Já mám větší auta rád...já mít ty prachy, tak bych si asi u bavoráka vybral...sice cena je jinde než co probíráme, ale takovou 650i bych nepohrdl...ta je nádherná...Audi bych nechtěl...ty auta mi kromě R8ky nic neříkají a ani se mi moc nelíbí...
-> Turda: Ještě pořešíme plachtu a nemůže se jí nic stát.. Ta plachta je dobrá už jenom proto že hned vedle je komín a stačí když táta zatopí a auto je jedna velká černá koule