-> Zdeněk.: Kára dobrá ale s automatem si nerozumim.. Zdá se mi to že to to auto strašně degraduje.... Ale jel sem s DSG a to bylo něco lepší takže věřím že u toho BMW to třeba nebude taková hruza jako je TIPTRONIC u koncernu třeba..
-> Borin - Král tuzerů: já ne mě stačilo svezení v Touargeu a bylo mi na blití ale když mluvíš o tý 6tce tak to je jiná to jsme za jedno
-> Bedřich: Ano to je pravda.. Ale když se budem bavit o autě pro radost a pro tu druhou část tak pro radost tam to to Ferrari a M3 bude na předních pozicích
-> Tampajs: Je pravda, že za bezmála 400tis.Se dá koupit Ferari 308 Gt.A v porovnání s první M3 máš ty auta na stejnou věc.A možná Tě i stejně budou stát :)
-> Tampajs: Já mám větší auta rád...já mít ty prachy, tak bych si asi u bavoráka vybral...sice cena je jinde než co probíráme, ale takovou 650i bych nepohrdl...ta je nádherná...Audi bych nechtěl...ty auta mi kromě R8ky nic neříkají a ani se mi moc nelíbí...
-> Turda: Ještě pořešíme plachtu a nemůže se jí nic stát.. Ta plachta je dobrá už jenom proto že hned vedle je komín a stačí když táta zatopí a auto je jedna velká černá koule
-> Turda: Já rád.. Když vidím že po 14dnech ti ji někdo obešel klíčema tak ti ji sem milerád šoupnu protože to jí tu nehrozí.. A kdyby tak si hodně rychle zjisitm kdo to byl a pak už mu patřičně ukážem co to je šáhnout na škodovku