skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
-> David29: Mám tam nějakou černou hubu na tom odkazu.. Ale budíž každý máme nějaký vkus

-> škodec: Nemluvim o ceně ani o konkrétním kusu.. Ale jde o to že to je krásný auto

-> Tampajs: take camaro za 400...akurat tak v rozpravke
-> petr s:
tak to som asi aj ja aj keď si to zaslúžim .

-> Tampajs: Camaro, camaro... kde jsem to jen...
Jo, to je tenhle, ne?

img.t-music.cz/ir/.../216 07-photo-File-k-maro--ifre size-800x600.jpg
Jo, to je tenhle, ne?

img.t-music.cz/ir/.../216 07-photo-File-k-maro--ifre size-800x600.jpg
-> David29: asi tak...
-> Klubko_ 01.11.09 04:25:18: tak jo, díky za pozvání, nejak to zařidim a pokusim se dorazit :-)
-> Borin - Král tuzerů: A vodotěsnou

-> Bedřich: Tak dal by se sehnat i za těch 400 000 

-> David29: Vole, krávo odhadl jsem tě dobře...ale pro tebe tak pancéřovou

-> David29: A jo, přidal bych...

-> Bedřich: Přidal bych si ještě tak 120tkč a Mustang by stál před barákem
-> Borin - Král tuzerů: Vole, ty si děláš prdel, ale chci si ji koupit - na místo nějakýho běžnýho spotřebáka...

-> Borin - Král tuzerů: Vole, ty si děláš prdel, ale chci si ji koupit - na místo nějakýho běžnýho spotřebáka...

-> škodec: este by si mal urobit ediciu do rubriky zivot s krysou_ krysa libreta
-> škodec: Hot Liberta
To myslíš vážně ???

-> Tampajs: á byl si rychlejší z videem 

-> Borin - Král tuzerů: já ne mě stačilo svezení v Touargeu a bylo mi na blití ale když mluvíš o tý 6tce tak to je jiná to jsme za jedno
-> Bedřich: Ano to je pravda.. Ale když se budem bavit o autě pro radost a pro tu druhou část tak pro radost tam to to Ferrari a M3 bude na předních pozicích

-> Bedřich: Ano to je pravda.. Ale když se budem bavit o autě pro radost a pro tu druhou část tak pro radost tam to to Ferrari a M3 bude na předních pozicích
-> Tampajs: Je pravda, že za bezmála 400tis.Se dá koupit Ferari 308 Gt.A v porovnání s první M3 máš ty auta na stejnou věc.A možná Tě i stejně budou stát :)
-> Borin - Král tuzerů:
-> Borin - Král tuzerů:

-> Tampajs: Já mám větší auta rád...já mít ty prachy, tak bych si asi u bavoráka vybral...sice cena je jinde než co probíráme, ale takovou 650i bych nepohrdl...ta je nádherná...Audi bych nechtěl...ty auta mi kromě R8ky nic neříkají a ani se mi moc nelíbí...
Bedřich 01.11.09 20:22:52 napsal:
→ David29: Jaké prosím tě?Dodávku

→ David29: Jaké prosím tě?Dodávku

-> Bedřich: X5 se mi docela i líbí ale nechtěl bych to..
Já bych si asi nevybral.. I když možná taková Audi A8 v manualu s motorem 4.2.. Ale ještě pravděpodobněji RS 6ku
Já bych si asi nevybral.. I když možná taková Audi A8 v manualu s motorem 4.2.. Ale ještě pravděpodobněji RS 6ku

-> petr s:

-> David29: Jaké prosím tě?
Skoro za půl mega bych si koupil mnohem zajímavější auto, než nějakýho bavoráka...
-> Borin - Král tuzerů: X5.....Fuj.Kde jsi nechal vkus.
-> Tampajs: Za ty prachy prodejný jen nějakýmu nadšenci....za ty prachy je pěkná X5ka atp atp atp
-> Borin - Král tuzerů: Značka počet kusů vyrobenejch a dál ani nevim.. Asi bych to do toho nedal.. Za tuhle cenu už je 400ps verze M5 E39
-> Tampajs: aha tak to byl opravdu blbej vtip no...mi nedošlo
vidíš no klíče bych si ani nevšim ale je to tak no..sou to zmrdi právě proto sem rád že je v bezpečí...
předek je parádní pořád mi to připomíná nějakej vlak ale nevim jakej

vidíš no klíče bych si ani nevšim ale je to tak no..sou to zmrdi právě proto sem rád že je v bezpečí...

předek je parádní pořád mi to připomíná nějakej vlak ale nevim jakej

-> gabo000000: Na tebe ? tomo už je na seznamu
-> Turda: Stejně je to krasavice ten předek je fakt peckovej

Tampajs 01.11.09 20:03:50 napsal:
→ Danster: → Dieter Bonrath: Ano hoši máte
pravdu 380tis
Co je na tom tak drahýho ???
→ Danster: → Dieter Bonrath: Ano hoši máte
pravdu 380tis

-> Turda: Já rád.. Když vidím že po 14dnech ti ji někdo obešel klíčema tak ti ji sem milerád šoupnu protože to jí tu nehrozí.. A kdyby tak si hodně rychle zjisitm kdo to byl a pak už mu patřičně ukážem co to je šáhnout na škodovku
-> Turda: www.novinky.cz/krimi/1831
06-auto-srazilo-dva-chodce
-oba-namiste-zemreli.html
Řidič korejec.. Udajně je neviděl :)
Řidič korejec.. Udajně je neviděl :)
-> Bedřich: len neprovokuj lebo peter pride na najblizsi hrochac s bejzbalkou

-> Tampajs: já to nepochopil...
Jinak já tady dnes s kolegou Tampajsem dotáhl škodovku k němu domu kde snad přečká zimu tak timto mu chci poděkovat veřejně že mi umožní místo
Jinak já tady dnes s kolegou Tampajsem dotáhl škodovku k němu domu kde snad přečká zimu tak timto mu chci poděkovat veřejně že mi umožní místo

-> Tomo: Mi osobně je to tři,ale některý z moderátoru by Ti mohl dát za uši.
-> Bedřich: ospravedlnujem sa a mazem :)
nemyslel som to zle ...

-> Apple STS Chvojkovice-Brod: Kdo konkrétně a kam? :)
-> Bedřich: Až teď když si to napsal sem pochopil co tim Tomo myslel :(
-> Tomo: To nebyla vůbec vtipná poznámka..
-> Tampajs: Pochopil jsem.A teorií co a kde může být hodně.
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: Dobrá dobrá už mlčím :)))
-> Tampajs: Pochopil jsem.A teorií co a kde může být hodně.
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: Dobrá dobrá už mlčím :)))
-> Danster: -> Dieter Bonrath: Ano hoši máte pravdu 380tis

M3 se nedělali s pravákem
....koukám že nás tu vícero leze na jisté stránky

-> Dieter Bonrath: Byl si rychlejší
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: Fakt nádherná.. To můžu.. Já teda můžu jakoukoliv E30 E21 E28 trochu i E12.. Ale taková M5 E28
to bych braal

-> Tampajs: Taky o ní vím a cena byla myslim nějak 380tisíc

-> Tampajs: bmw m3 e30, šedá met, skladem, prave prisla z japonska, najeto cca 120 tis, je to 88 nebo 89 rok, 195ps verze, velice dobry stav - par puchejrku nekde, ale nic co by neslo dat doporadku, interier jako novy, ma klimu. Cena 380tis kc

-> Bedřich: Bohužel tlumočím info co tam bylo napsáno