-> Borin - Král tuzerů: já ne mě stačilo svezení v Touargeu a bylo mi na blití ale když mluvíš o tý 6tce tak to je jiná to jsme za jedno
-> Bedřich: Ano to je pravda.. Ale když se budem bavit o autě pro radost a pro tu druhou část tak pro radost tam to to Ferrari a M3 bude na předních pozicích
-> Tampajs: Je pravda, že za bezmála 400tis.Se dá koupit Ferari 308 Gt.A v porovnání s první M3 máš ty auta na stejnou věc.A možná Tě i stejně budou stát :)
-> Tampajs: Já mám větší auta rád...já mít ty prachy, tak bych si asi u bavoráka vybral...sice cena je jinde než co probíráme, ale takovou 650i bych nepohrdl...ta je nádherná...Audi bych nechtěl...ty auta mi kromě R8ky nic neříkají a ani se mi moc nelíbí...
-> Turda: Ještě pořešíme plachtu a nemůže se jí nic stát.. Ta plachta je dobrá už jenom proto že hned vedle je komín a stačí když táta zatopí a auto je jedna velká černá koule
-> Turda: Já rád.. Když vidím že po 14dnech ti ji někdo obešel klíčema tak ti ji sem milerád šoupnu protože to jí tu nehrozí.. A kdyby tak si hodně rychle zjisitm kdo to byl a pak už mu patřičně ukážem co to je šáhnout na škodovku
-> Tampajs: bmw m3 e30, šedá met, skladem, prave prisla z japonska, najeto cca 120 tis, je to 88 nebo 89 rok, 195ps verze, velice dobry stav - par puchejrku nekde, ale nic co by neslo dat doporadku, interier jako novy, ma klimu. Cena 380tis kc
Dnes sem jel okolo jednoho autobazaru.. Když sem viděl co tam mají musel sem se vrátit a podívat se.. Je to nádhera... Škoda že nedostupná :( M3 rv 1988 dovoz Japonsko.. Tipujte cenovku