skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
-> aceboss: broušeni ani minerikej uzmito leze taky na hlavu

-> maca: Gratulace-) Nejlepší sou děcka v tom jednom roce...
-> Max: Vypadá to tak, a taky nad nima uvažuju na Zelenou... ale bojim se ceny-)
-> mototechna: z čeho jsou ty zrcátka ? z TTčka ? :-)
-> Gemini: dík
suri 28.10.09 19:02:35 napsal:
→ Gemini: to je lamba? ano, lambada
→ Gemini: to je lamba? ano, lambada
-> maca: Tak to gratuluju taťko, jak jsou na tom? 

-> maca: Tak co nic nepises smarja? Nebo jsem to nekde prehledl?
To bylo prvni co me rano napadlo, jesi uz je maca tatou

mototechna 28.10.09 15:14:20 napsal:
→ maca: Chlape, dúfam že budeš pri pôrode, ja som bol a
je to zážitok.ano samozřejmě jsem byl ženě oporou,stříhal jsem pupeční šnůru
→ maca: Chlape, dúfam že budeš pri pôrode, ja som bol a
je to zážitok.ano samozřejmě jsem byl ženě oporou,stříhal jsem pupeční šnůru

-> havlik: Budou srazy pro pamětníky, to budu konečně IN.

Já dnes brousil,brousil a zase brousil
,ale už se blížím ke konci

-> Hurdis: Počkej to bude prej příští rok hvězda srazů:)))
-> havlik: Kur*a, ta paměť. 

-> Hurdis: jo je to cvoksport bejvalej
-> havlik: Matěj koupil něco po Cvoksportu, nebo je podobnost pro neznalého čistě náhodná?
-> Matthes, záškodník z TechWebu: Na druhé foto vpravo

pěkně oloupanej lak opadaný ozdoby celý zarostlý mechem, ale udělal sem jen dvě fotky tak třeba příště

Já sem dneska makakovi nahodil na jeho tuning vrak na jedný straně pružinu a tlumič kterej tam byl spříčenej skrz pružinu.-) pak sem zkoušel na to kolo 9x16 a vypadá to docela schopně ale celý auto jako takovej spíš jak RAT-Tuzing style momentálně:D
-> Tampajs: Uz ma motor?
ja som dnes spravil zapoctovku z matiky 

Dnes sem upratoval a nakonec uklidil škodověnku zpět kam patří po 14dnech

-> Bedřich: Tak to se těšíme

Dneškem zase začínám pracovat na svých projektech.
-> Gemini: to je lamba?
Sešrouboval jsem disky a čtvrtej teprve stříknul-ten zítra sešroubuju a v pátek do pneuservisu obout

Tož já si dnes vzal krumpáč a lopatu a šel kopat kanal pač se sesipala trubka , jen doufam že do ty díry někdo nespadne až pujde kolem

-> Borin - Král tuzerů:

Pavel P.. 28.10.09 17:45:00 napsal:
→ Borin – Král tuzerů: hovado blbé… né asi po
umytí bude porsche
Tak já nevěděl, jestli to víš a nemyl si to jen proto, že si nevěděl co je pod tou hromadou humusu za auto

→ Borin – Král tuzerů: hovado blbé… né asi po
umytí bude porsche

-> Pavel P..: jo tak ,dik 

-> Tomo: v jednom člověku to dost dobře nejde... ale napumpoval jsem maznicí, pakrát protočil volant na obě strany a takhle asi třikrát než to nahoře vylezlo...
-> Pavel P..: ked si mazal zvyslaky ... si tocil aj volantom aby to tam voslo lepsie ? ci ?

-> Syny: -> Pavel P..: aha dik

-> Karlos (WIO46): Vincentka bola slana !!! ako keby som si kilo soli nasypal do ust :D
ale inak bolo dobre pekne tam bolo i v jeseni je tam pekne ,farebna skala stromov ... okolia skratka nadhera :)

-> 105: jako ta kulová jen místo koule je kolečko kde je uprostřed kulička... a ten nástavec se na to jen nastrčí.
-> 105: je vic druhu 

-> Pavel P..: pockej to sem jantar jak to vypada? 

-> Borin - Král tuzerů: hovado blbé.... né asi po umytí bude porsche

-> 105: kdepak... koupil jsem si ty placatý nasouvací, s těma to jde líp, sice to taky bleje kolem ale ne tak jak ty kulový.
Pavel P.. 28.10.09 17:39:20 napsal:
umytéé
A stejně to je škodovka

umytéé

-> Pavel P..: ja mam takovou tu normalni origo maznicku a kolem me toho akorat bleje :( to jako vyndas co tam je a nasroubujes tam hadicku?
-> Tomo: No jo, kousek odtamtud mám prarodiče, takže Luhačovice znám. Je tam krásně v létě. Teď už je počasí pod psa a tak, tak nevim no. Každopádně Vincentka se pít nedá.

Tak já dneska byl v garáži a chtěl jsem měnit kuláky, ale nenašel jsem dva schopný stranový klíče 19 a tak jsem se na to vyprd... ale zkusil jsem opět promazat svisláky pomocí novejch mazniček, to se mi konečně povedlo až na to že se mi rozpadla ta tlaková hadice po prvnim svisláku, naštěstí jsem měl náhradní a tak jsem promazal aj druhej svislák... pak jsem ještě rozhodil brzdy a vyčistil, sundal víčka nábojů, dotáhnul náboje a napral do nich vazelínu, potom jsem ještě vyměnil volantovou tyč pač měla vůle a nakonec jsem to celý umyl.
zasraná hadice...

zasraná hadice...

dneska som sa presiel do LUHAČOVICÍCH (dufam,ze je to spravne) a cestou tam som videl Pavla P. skodarnu len v rozkvitnutom stave a nedozretom ...
a nakoniec oranzove kilko menom Kilous EVOII skoda-virt.cz/cz/.../5142
-kilous-evoii
v dedinke alebo mestecko Uhorsky OStroh
alebo v HLUKU
trasa Veseli nad Moravou cez Hluk a konecna stanica
Luhačovice 

trasa Veseli nad Moravou cez Hluk a konecna stanica

pýča kulatá já sem asi sprail áčka
rsp. levý áčko, pravý zas jindy, až se ukáže co udělá to levý
ale tyvole
sem jezdil a v různých situacích zastavoval.. a levý kolo bez áčka
no.. já sem ho to.. trošku poupravil geometrii
jo a bouchl sem se u toho brutus do prstu, chudáci hoteloví hosti se večeřej a nějakej debil řve áááááu pičáááá

ale tyvole

no.. já sem ho to.. trošku poupravil geometrii
jo a bouchl sem se u toho brutus do prstu, chudáci hoteloví hosti se večeřej a nějakej debil řve áááááu pičáááá