-> mototechna: no pozor, lenže mne nejde o tie podložky na vymedzenie vôle, aby ložisko nebolo utopené, tie podložky mám a tými to aj vymedzím...tesnenie tiež mám....lenže podľa katalógu tam ide medzi tie vymedzovacie podložky a tesnenie ešte tá jedna rozperná (pružná) podložka a tá mi chýba....Tá slúži zrejme na to, že keď tam nejaká tá mikro vôla vznikne počas prevádzky riadenia, aby to vymedzila....
-> minno: Keď tam vložíš vrchné ložisko, nesmie byť utopené, ale zarovno, aby nevznikali vôle. Ak je utopené, tak práve na to vymedzenie idú tie podložky. Ale už som ich zmontoval veľa, a v niektorých bola malinká vôla, dal som tam iba jednu podložku a všetko je aj po rokoch v poriadku. Asi nezoženieš tú papierovú podložku, ale vystrihni ju normálne z hrubšieho papiera, naprpli mazelínou a je to v poriadku.
-> mototechna: veď hej, to máš pravdu, ja som mal však doma odložený nový hrebeň aj pastorok, tak do tohto riadenia dám nové aj tie, keď ich už mám....
A tie rozperné podložky si tam dával? Pretože ja som tú podložku v tom riadení čo teraz robím nemal ale nie som si istý, či som ju náhodou nevybral a nedal do predošlého riadenia čo som skladal...Alebo že by tam ani nikdy nebola? Ale v katalógu dielov nakreslená je, že by tam mala byť, tak neviem....
-> minno: človeče, ja som mal rozobraných asi 10 riadení, a tie najlepšie som si nechal, niektoré boli v strašnom stave a šli preč. Obaly sú pôvodné, tyčky niektoré pôvodné, niektoré nové, a čo sa týka priamo tých dvoch ozubených vtákovín, ak staré riadenie nemalo vôľu, netreba to meniť za nové. Do jednoho riadenia to nové ísť muselo, ďallšie boli zostavené zo starých ozubení, a v pohode.
-> suri: rozpernú, je tam vrchné ložisko pastorka, potom vymedzovacie podložky 0,2 a 0,1 mm v potrebnom množstve a potom rozperná podložka (pérovacia), tesnenie a potom veko pastorku.
-> mototechna: komplet všetky diely si dával do tých riadení nové? ja teraz tiež skladám jedno riadenie z nových dielov, starý bude len obal a mám problém zohnať rozpernú podložku čo ide pod horné viko pastorka, ty si to niekde splašil? Lebo ja nemám ani staré a nemám tam teraz čo dať.
-> maca: No to vyvolavani je hrozny... To decko tam prece nezustane na veky :D A kdyz nejsou zadny komplikace, tak to vyvolavani nejak nepobiram... Ale verim tomu, ze budes mit synatora jeste tuhle noc :) Koukej sem pak hned hodit fotku i s mamcou :)
-> Matthes, záškodník z TechWebu: -> HavajskejBubeník: děkuji-> Tomo: byl jsem poslán domu,až to bude aktual budou volat....pokud do zítřejší 19 hodiny to nepřijde,bude se porod vyvolávat