skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
-> havlik: to se stane :)
-> 105: aha to já sem teda nějak přehlídnul 

-> havlik: Apple STS Chvojkovice-Brod 21.10.09 21:03:05 napsal:
→ RON: ano ano, pan bohyn jest majitelem, vypadá hezky, ale
ten kdo vyvařoval např lemy, nebyl při smyslech, držej cca na 12ti bodech po
celém obvodu, ale s tim se taky poperem
→ RON: ano ano, pan bohyn jest majitelem, vypadá hezky, ale
ten kdo vyvařoval např lemy, nebyl při smyslech, držej cca na 12ti bodech po
celém obvodu, ale s tim se taky poperem

-> Apple STS Chvojkovice-Brod 21.10.09 19:58:21: to vypadá jako bohynův rapid:D
-> ZbyŠek: ty wole te filous taky vsecko sezere...

-> Tomo: Ty na aku skolu chodis, ked si furt niekde na morave?
Dnes ne, ale včera jsem úspěšně (nebo spíše bez větších problémů) dodělal ŘP sk.D. Ještě popřemýšlím o C+E, ale to spíše až jindy.
-> Jumbo: Jej pane, podařilo se mi to samý na spotřebáku... Akorát už jsem to zbastlil doma sám. Skoro to není ani poznat. Ty ostřikovače světel jsou vážně k nečemu dobrý :).
->Apple STS Chvojkovice-Brod: To mě teda překvapilo ty lemy
Co jináč co na to řikáš, nebude s tim snad tolik práce né?

-> Apple STS Chvojkovice-Brod: Zlatý lemy a klasický hovadiny...mě čeká 3/4 zadního blatníku i se sloupkem na rapidu, lem a práh na jedný straně...nejvíc mě sere, že sem ten blatník už měnil a udělal sem to na hovno...njn holt první větší práce než lemy před 2ma rokama...

-> mgbiker: njn tak to hej no
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: ha,já sy myslel že je to jeho.,..ale jsem ho s tim potkal 14dní zpět tak mě to mátlo)
Dnes jsem si konečně došel pro řidičák na B 

-> RON: ano ano, pan bohyn jest majitelem, vypadá hezky, ale ten kdo vyvařoval např lemy, nebyl při smyslech, držej cca na 12ti bodech po celém obvodu, ale s tim se taky poperem

-> afro100: roky praxe
...uz som ocalunil asi 10 volantov tak uz to mam trochu v ruke, tento som zmakol asi za 4-5 hodin

-> Apple STS Chvojkovice-Brod: naznam toho rapida odsud z virtu? jinak u tebe je v dobrych rukach
-> mgbiker: chalan ako to robis ze Ti to tak ide? klobuk dole 

-> Nwkt: To vim taky. Ale ma to nejaky dopad pro me?
-> Jumbo: mladou takhle vzal s tranzitem na kruháku chlápek,taky měl firemní auto...oni teda volali na firmu a mě,zda volat policajty....já nechtěl,šéf z tý firmy taky ne,takže protokol,pojišťovna,likvi
dátor a pak přišli love na účet...
-> Jumbo: Měl volat
-> Syny: Ja tam sic nestal, ale mlada byla v aute a ja zrovna platil. (jen pro info, auto koncilo cca 30cm za tou ryhou co je na kapote, pac mel zvednutou korbu)
Tak jak to resit? Protokol o nehode a uz je to nahlasene na pojistovne. Rano jedu k likvidatorovi pojistovny a pak asi do servisu s rozpisem skody.
Jeste dotaz. Zrovna sem se dozvedel ze vzhledem k tomu ze ridil sluzebni auto, tak mel volat policajty. Je to pravda a muze to nejak ovlivnit me?
Tak jak to resit? Protokol o nehode a uz je to nahlasene na pojistovne. Rano jedu k likvidatorovi pojistovny a pak asi do servisu s rozpisem skody.
Jeste dotaz. Zrovna sem se dozvedel ze vzhledem k tomu ze ridil sluzebni auto, tak mel volat policajty. Je to pravda a muze to nejak ovlivnit me?

-> Jumbo: To bud rad, ze si pred tim autem nestal... To bych na nej asi nebly prijemnej... Jak ste to resili dal?
tak ja doufam ze to pokrije ruceni a pak servis a pokdu ne, tak vrakac a pak samodomo... Coz ale bez garaze neni to prave...
-> Jumbo: Tak to je teda dobrý
To mi udělat s autem tak nevím co bych v tu chvíly dělal

Tak já dneska začal na Formanovi s výměnou obou předních světel, masky, kapoty a predniho cela.
Dobrá, nebudu si brát cizí zásluhy na sebe... Hlavní zásluha při započetí této výměny patří jednomu nejmenovanému řidiči vozu VW Crafter.
Když už sme u toho, kolik z vás předpokládá, že když zastavíte na benzince se širokým valníkem u předního stojanu, natankujete a zaplatíte, tak že pak stačí jenom poheld do zrcátek a můžete v klidu couvat dozadu, navíc s rádiem na plné kule, protože na stojanu za váma přece určitě nikdo nezastaví?
Zase jeden vydařený den... 
Dobrá, nebudu si brát cizí zásluhy na sebe... Hlavní zásluha při započetí této výměny patří jednomu nejmenovanému řidiči vozu VW Crafter.
Když už sme u toho, kolik z vás předpokládá, že když zastavíte na benzince se širokým valníkem u předního stojanu, natankujete a zaplatíte, tak že pak stačí jenom poheld do zrcátek a můžete v klidu couvat dozadu, navíc s rádiem na plné kule, protože na stojanu za váma přece určitě nikdo nezastaví?

vzal do ruky flexu a dílo zkázy mohlo započít

-> ZbyŠek: Viz. 21.10.09 18:39:14 :o)
Fén 21.10.09 18:35:13 napsal: → ZbyŠek 21.10.09 17:18:01: Si sis na to pozval Pavla P..? :o)ne, proc ?
-> Jožynek : já myslel že si myslel fóbii
jo tak pašík je dělník,to se musí nechat...ale mladá chtěla něco malýho no...jinak bych ho vyvařil,nastříkal,prostě komplet ho udělal...nechce tak hold předávám dál...

-> myschaak AZNP K.Hora: áno na passata som narážal..

-> Pavel P..: Ještě řekni, že ti není na té konkrétní fotce aspoň trochu podobný. :o)
-> Jožynek : nn,myslím passata 91ku)...400tkm za sebou,a jde k memfisovi tak si ho pošlechtí na příště už on sám)
-> petr s: tak joo teda
ae teď bude mít měkký sedačky

-> myschaak AZNP K.Hora: to je na tom tak zle? veď to je ešte "nové" auto..
-> Fén: cože???

-> ZbyŠek 21.10.09 17:18:01: Si sis na to pozval Pavla P..? :o)
-> tunerlada: Gryzly má všechno tvrdé
já sem prodal béžový sedačky gryzlymu a pěkně si zas pokecal o škodovkách 

-> haso: at chutna

-> haso: moj clovek
tiez som tahaky tak praktikoval, akurat na mna parkrat aj doslo 

nic kluci jdu na

matoo 21.10.09 18:19:16 napsal:
→ Tomo: myslis Kabaňa? zasa mal byt na SjF? Este ze mate
Paukova, inak by tam nik nechodil..

inak Kabaňa by ste mali ty a Minno poznat lepsie kedze je z vasho krajaja ho nepoznam iba sudruha minnka z ORAVY
-> haso: ja aj velku dvojstranu ...
-> HavajskejBubeník: magor
→ Tomo: myslis Kabaňa? zasa mal byt na SjF? Este ze mate
Paukova, inak by tam nik nechodil..

inak Kabaňa by ste mali ty a Minno poznat lepsie kedze je z vasho krajaja ho nepoznam iba sudruha minnka z ORAVY

-> haso: ja aj velku dvojstranu ...

-> HavajskejBubeník: magor

-> haso: Hej tak to je brutus
Mno nic du na cigo:)

-> HavajskejBubeník: ja som mal vzdy tahaky na perach a mal som vnich rovnake tuhy ale ked som na biologii
mal pisomku a doniesol som si 6 /spravne šesť/ pier tak to uz bol troska extrem ale dal som to za 1

dneska jsem spotřebáka protáhl technickou a emisema....už naposledy
-> Tomo: JJ tahaky super dicinky se to znich naučim,ten největší byl na A4 složen do harmoniky (Na elektriku)

-> Tomo: to nemal teraz to ma niekedy v priebehu roka ale ja tomu neverim
ale robit tahaky je dobra vec, len cloveka nesmu odhalit, ja som obcsa mal take tahaky ze spoluziaci nechapali...

ale robit tahaky je dobra vec, len cloveka nesmu odhalit, ja som obcsa mal take tahaky ze spoluziaci nechapali...
-> Tomo: myslis Kabaňa? zasa mal byt na SjF? Este ze mate Paukova, inak by tam nik nechodil..

inak Kabaňa by ste mali ty a Minno poznat lepsie kedze je z vasho kraja

inak Kabaňa by ste mali ty a Minno poznat lepsie kedze je z vasho kraja