skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
-> mb136gl: jo schánim emko,ale s broušením je konec
,nechám ho vyvařit

-> škodík: plánuješ inú škodovku, alebo končíš?
-> Nwkt: bude závodit
-> škodík: Do šrotu? Nebo se někdo rozhod ho zachránit?
-> Max: nová/jetá s spz ??? a cenovka ? 

já si včera přivezl novou hračku... :-)
už je teda trochu zaprasená...pač jsem to musel projet
pak jsem zašel svlažit hrdlo na sraz zš po jedenácti letech....nějak to letí ten čas..
už je teda trochu zaprasená...pač jsem to musel projet

pak jsem zašel svlažit hrdlo na sraz zš po jedenácti letech....nějak to letí ten čas..
-> Plisek: to mas dalsie jo ?

tak jsme uklidily moje nové autí s pomocí známého,tatíka Radka ,Tichého Radka,Hyhlíka a samozdřějmě s mojí pomocí
-> OndraST: tuhle "papežovku" měl brácha mýho dědečka.... kousek od Nymburka... a prodal jí.... urvat hlavu je málo...
kecy si nechte, já fakt nelžu, viděl jsem jí
kecy si nechte, já fakt nelžu, viděl jsem jí
-> jarda.u1: Viděl...taky neříkám že mi to vnucuješ, ale mě to prostě nesedí 

-> Borin - Král tuzerů: v pohode,ja ti to prece nenutim,ale videl jsi nekdy to lepidlo?Mam to vyzkouseny a nic to nedela.
-> jarda.u1: To jo, ale spešl lepidlem a né na okna...já sem asi stará škola...svár vede 

-> Borin - Král tuzerů: ja chtel jen vedet,zda to nekdo nezkousel.Na novych autech se ty lemy taky lepi.
-> jarda.u1: Já zůstanu u svárů...

-> Borin - Král tuzerů: lepim to lepidlem na autoskla,drzi to jak blazen a nemuze mezi ty dva plechy voda,coz je myslim prinos vuci korozi.
-> jarda.u1: Svár je svár...to lepení bych nešel...
-> Borin - Král tuzerů: ja jsem to taky tak delal,ale ted jsem uz nekolikrat pouzil misto svarovani lepeni.
Zkousel to tu uz nekdo?
Zkousel to tu uz nekdo?
-> jarda.u1: Průvary 

-> Borin - Král tuzerů: jenom se zeptam,jak spojujes podbeh s lemem?Bodovanim?
Já se po hodně dlouhý době věnoval rapidu...podélník prahu nový, "držák" podélného ramene nový...zejtra snad dodělám podběh a mohl bych se vrhnout na lem 

-> filcek: lidi to tam davaj kdyz maji lemy uz chyceny,tak aby to zamaskovali,ale tim tomu jeste pomuzou,aby to driv shnilo
-> jarda.u1< to jo taky na me vypadla hlina z toho

po dvoch dnoch som zapol net

-> filcek: nejvetsi zlo ty plastovy lemy
-> OndraST: a jeje dalsi "Vatikan"
, fotky super, soupni je do galerie, super napad

vyměnil termostat a fridex :) už zase topííme :D
-> Klubko_: ja mam 15 kg spulku,ta chvili vydrzi

-> jarda.u1:
umi, ale ja uz jsem to čul delsi dobu, ale doufal jsem , ze mi to dojde az zitra a v tydnu koupim novy 

-> Klubko_: ta bude mit jiste radost.Mozna je to taky pricina toho,ze ti ten drat dosel.Neumi nahodou se stipackama?

-> jarda.u1: jojo presne
ale podel.
Na druhou stranu jsem v garazi skoncil driv a jdu se venovat pritulce

Na druhou stranu jsem v garazi skoncil driv a jdu se venovat pritulce

-> Klubko_: takze ti doslo klubko?

chtel jsem to dnes dorazit(vyztuha i vnejsiprah), ale buh svarovani rekl NE! a dosel mi drat 
klubo.rajce.idnes.cz/2009 .09.25_-_felda_leva_strana

klubo.rajce.idnes.cz/2009 .09.25_-_felda_leva_strana
-> J3STER: Ja som dnes vrátil jedného do útulku.

-> OndraST: Je to dobré.Mne sa to páči.A keď sa to páči aj Tomovi tak sa to bude všetkým.

Tak jsem si "hrál" s Lusy, a skóre je 2:0 pro psa. Mě teče krev z prstu a mám natžený rukáv od košile.
......a pes je šťastný. 

-> Majo1882: Tak kdyby byla ta příležitost tak určitě, ale tohle byla taková přehlídka, no prostě sraz motorek ČZ, a hlavně bylo to u nás ve městě, tak jsem si udělal volno, a vše zdokumentoval, tak to tedy sem vložím, doufám, že to někomu nebude vadit, vždyť je to web převážně jen o škodovkách

-> OndraST: Nerozmýšlaš o niečom podobnom so starými autami?
-> OndraST: nadherna motorka taketo su super jasne ze to daj !!!
rad si to pozrem ... 

tak nie dnes, ale včera som konečne spravil geometriu na zadnej náprave tri mesiace po GO a jeden pár pneu zodraných, len ma štve, že mi zmizli áčka resp. sú skoro neviditeľné
-> OndraST: Ja sa rád pozriem na motorky aj sa nemáme moc radi.
-> Majklsto: super -> OndraST: jasné že to daj
-> OndraST: Ajé... že by slavná papežovka? - neodpověděls mi na zprávu...
-> Majo1882: proč? co se ti nelíbí?
Tak jsem se dneska dokopal k roztřízení fotek za posledního půl roku, jen se zeptám mám komplet zdokumentované 90. výročí značky ČZ Strakonice, fotografie motocyklů a kol, tak se ptám má cenu to všechno vložit do fotogalerie, když jde převážně o veterány na dvou kolech.
Je toho asi 150 fotek, zajímá mě váš názor, zda to má cenu vložit na tyto stránky, a hlavně jestli to někoho bude zajímat ?
Většinou se jedná o fotky motorky před pozadím.
Je toho asi 150 fotek, zajímá mě váš názor, zda to má cenu vložit na tyto stránky, a hlavně jestli to někoho bude zajímat ?
Většinou se jedná o fotky motorky před pozadím.
dneska jsem připravil vw na stk....
-> suri: poriadne s COckou