tak nie dnes, ale včera som konečne spravil geometriu na zadnej náprave tri mesiace po GO a jeden pár pneu zodraných, len ma štve, že mi zmizli áčka resp. sú skoro neviditeľné
Tak jsem se dneska dokopal k roztřízení fotek za posledního půl roku, jen se zeptám mám komplet zdokumentované 90. výročí značky ČZ Strakonice, fotografie motocyklů a kol, tak se ptám má cenu to všechno vložit do fotogalerie, když jde převážně o veterány na dvou kolech.
Je toho asi 150 fotek, zajímá mě váš názor, zda to má cenu vložit na tyto stránky, a hlavně jestli to někoho bude zajímat ?
-> castrol: nový? preboha , načo , vypustit do čistej nádoby a scedit , ak ho necheš ujmem sa ho , babetta bude mlaskat -> David29: já viem , ale skús si to na favorite alebo felde a potom budeš nadávať
-> castrol: Ale je to škoda-) Pač když jsem sundal vanu, tak jsem rovnou dal pryč ty usazeniny, takže olej tam bude čistej v pravym slova smyslu... kdežto u tebe už ne-e... pokud teda si nechceš koupit znova volej
-> castrol: s naklonením velmi ťažko rozvody na felde som robil a jediné dobré sú imbusy na prsiach inak nič . a logiku nemá vymenit olej ked pojde dole vana