skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
-> castrol: to mozna i 25 podle brzdne drahy

-> castrol: a keby bolo v garáži miesta že by som sa tam aspon otočil , ale pritom chcem pretesnit vanu treba odpojit vyfuk a neviem ako v garazi zdvihnem auto aj ked asi spravim nejake najazdy
-> suri: tak to ty nezavidim
-> jarda.u1:
to musel ist aspon 20

-> jarda.u1: hm,a takhle to +- vedu už dva roky....není čas,už aby ten barák byl hotovej a spousta věcí se může přsunout na víkendy..

-> ZbyŠek: ja viem srandoval som aj kamarat dnes vozil repu a zahucal musel ho vytahovat nakladac
-> castrol: dúfam že len tesnenie pod hlavou a nie presahy a krivá hlava a uvidíme čo najdem ked ju dám dole
-> suri: a co sa tz podelalo
-> castrol: a kdyz se probudil,tak mu tam vbehlo divoke prase,lekl se a strhnul to v te velike rychlosi do pole 

-> castrol: ne chtel jsem se uhnot kombajnu ale hold to pole bylo nejake mokre a mekke
-> ZbyŠek: co si dostal mikrospanok

-> myschaak AZNP K.Hora: hmm,to ja taky ale neudelal jsem toho ani tretinu co ty.

-> castrol: hej ale uvidím kde v tej zime to budem robit
mel jsem stesti, malem to lehlo plna stravka kukurice.....ufff
-> jarda.u1:
nene....v 5:45

-> myschaak AZNP K.Hora: to jsi vstaval dnes tak ve 2 rano,ne?

-> suri: jj cez zimu sa serie tusim najviac a za zleho pocasia
dneska jsem den využil na 120%
-ráno vrátit vahadla na panely na betonárku
-evidenčka,přihlášení fabie,nákup gum,přezutí,nákup povinný výbavy
-oprava graderu-vymslení ovládání pojezdu
-oprava buldozeru výfuk
-zjištění závady na courieru-blbci dali nový ložisko,utáhli poloosu ale nezajistili jí,skoro jsem tu matku ztratil
-rozebrání avie,vylítlo prasátko,dovoz novýho
-připravení věcí na dovaření passata,dovařen výfuk a 5té dveře,připravený zimáky,dofouknutý
jsem doma,jdu se nažrat....celkem pernej den)
-ráno vrátit vahadla na panely na betonárku
-evidenčka,přihlášení fabie,nákup gum,přezutí,nákup povinný výbavy
-oprava graderu-vymslení ovládání pojezdu
-oprava buldozeru výfuk
-zjištění závady na courieru-blbci dali nový ložisko,utáhli poloosu ale nezajistili jí,skoro jsem tu matku ztratil
-rozebrání avie,vylítlo prasátko,dovoz novýho
-připravení věcí na dovaření passata,dovařen výfuk a 5té dveře,připravený zimáky,dofouknutý
jsem doma,jdu se nažrat....celkem pernej den)
-> tunerlada: Co? Ses tlustej? Muzes mi naka kila dat 

pravě si stoup na váhu a myslel sem si že mě vomejou
měl bych ze sebou něco dělat

-> Tom.t: no tak to je veru slusne ti poviem...gratulujem ku kupe...
-> castrol: tiež by som keby sa dalo , ale na aute je teraz podstatnejšia závada , a pred zimou sa ako vždy všetko sere .
prezul na zimu
Tom.t 14.10.09 18:13:34 napsal:
ano ano, děkuji všem virťákům za výdělek
strašně jsem si na
tom šrotu nabalil kapsu
a este sam prizna ze predava srot no parada

tom šrotu nabalil kapsu

a este sam prizna ze predava srot no parada

-> aceboss: že jo....a pak že lidi nemaj prachy, TomT už vydělal první mega na starym šrotu z čech..... holt je to Pan podnikatel, jak se řiká práce je ta poslední zoufalá možnost jak vydělat prachy

strašně jsem si na tom šrotu nabalil kapsu 
-> haso: 1 mil sk = garsónka + 2 garáže v osobním vlastníctví v košicích .. to víš , to neni blava ale východ, kde je krize

-> haso: 1 mil sk = garsónka + 2 garáže v osobním vlastníctví v košicích .. to víš , to neni blava ale východ, kde je krize

-> Tom.t: Docela slabota ne za milion(předpokládám Éčer když momentálně jinou měnu nemáte)jen byt a 2 garáže
.
-> Pavel P..: Asi si taky otevřu něco podoblého ke slovensku to mám kouset tak bych aspon 1/2 milionu mohl taky vydělat

-> Pavel P..: Asi si taky otevřu něco podoblého ke slovensku to mám kouset tak bych aspon 1/2 milionu mohl taky vydělat

-> Tom.t: byt za 1mil?
-> Pavel P..: toto je uz na mna moc ...

-> Pavel P..:

-> Tom.t: šrot na slováči asi vynáší dobře... a slováni lezou sem že u nich je krize

Dneska jsem investoval svůj první milion do nemovitostí ( byt + 2x garáž) 

-> Gemini: nezaspals na pohovor?

-> alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí): jednoducho ... smyklavo ... kolesa sa prestali tocit a uz to bolo ...
prave som sa zobudil 

-> aceboss: no prave to by me taky zajimalo
-> Tomicraw: Rozumím, hezky vyřešeno. Taky plánuju nádrž pustit na most.
Klubko_ 14.10.09 00:47:35 napsal:
→ Tomicraw: jak je to s bezpecnosti a nadrzi vepredu? Preci
jen prask a nadrz muze byt na kasu.
-> Klubko_: A co bychom měli potom říkal my co ji máve ve předu už od serie
viz MB-110R
→ Tomicraw: jak je to s bezpecnosti a nadrzi vepredu? Preci
jen prask a nadrz muze byt na kasu.
-> Klubko_: A co bychom měli potom říkal my co ji máve ve předu už od serie

-> deathcat: Jasný, funkci to prozatím splní a jak budou kačky dá se nějaká ATL
Tomo 13.10.09 17:49:25 napsal: Idem si tak normalne autom dole kopcom po trave zo zahrady a zrazu jedny hodiny … chvilu idem zas normalne a zrazu dalsie … auto konecne zastane a sudruh Tomo ma vystrasenu tvar
rozklepany cely
mne netreba ani sneh, tak sa mi zda …
To sa ti ako podarilo?

-> Tomicraw: 13.10.09 20:23:34 Pěkná ATL z východního německa 

-> MOLSO: kvuli taznymu takovy problemy?
ja uz bez nej byl 2x na STK a ani slovo
-> Tomicraw: jak je to s bezpecnosti a nadrzi vepredu? Preci jen prask a nadrz muze byt na kasu.

-> Tomicraw: jak je to s bezpecnosti a nadrzi vepredu? Preci jen prask a nadrz muze byt na kasu.
-> Pavel P@nkáč: no..mame...tak rezanie do diery nie je zasah do auta ktore jazdi na stk..si to premysli...a ked to mas dobre upevnene na povrchu tak preco nie?
-> gabo000000: to ji mate do pulky zapustenou? to je asi lespi nez jsem to vymyslel ja, kvuli tezisti...to predelam i kdyz se me rezat diru do kufru vuuubec nece:(
-> Tomicraw: trabantacka nadrz sa tam hodi ako uliata ze?..aj ja to tak mam
-> Max 13.10.09 20:15:32: ja pul :-/
-> Gemini: -doufam ze se ty ceedi dostanou i knam do prodejny