skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
-> doly120-ten třetí uz sem koukal

-> filcek: Koukni ke mě
A tam nejsou ještě ty další auta co mi stojí na dvoře,nebo pod přístřeškem

A tam nejsou ještě ty další auta co mi stojí na dvoře,nebo pod přístřeškem

ale oni to sou vsichni asi ne jen skjodovkari mistr u nas ma treba 4 fiaty 128 ve stodole

ja jen dve ikdyz jedno tata ted bych koupil sobe a felicii ale to je spotrebak akorat horsi to bude az bude mlada tak sem zvedav jak dlouho to vydrzi

-> filcek: V autech ani ne,spíš v ID kartách,když otevřeš ID kartu a vidíš tam třeba 5aut,tak by člověka kleplo

-> filcek: no prave

no mas pravdu no je to videt i tady v autech

filcek 07.10.09 20:41:46 napsal:
ja vim no ale to je polovicka skodovkaru
hmm, pridaj chalpče

hmm, pridaj chalpče

no dneska som... vlastne vcera vymenil bovden a dneska doladil strunu na sytic takze konecne sa to tou packou da aj vypnut
a este som zistil ze sice dobijam ale nestartujem, takze polrocna baterka je asi v cudu 

-> petr s: Lidí na léčení je tady víc

-> myschaak AZNP K.Hora: nebooooj budem ti nosit díly zapečený v chlebu

-> petr s: však aspoň nebudu zavřenej na pokoji sám)
-> myschaak AZNP K.Hora: Nee to je na léčení
-> filcek: správná reakce)
sem dneska ve skole premejslel a vymyslil ze si koupim litrika tak jsem hned volal do majitely a ma ji tak do ni asi pudu

-> J3STER: a copa to jee ?co si nakonec koupil ?
jinak skoda ze si nebyl v Brne na srazu na prehrade.Vlastik se po tobe ptal aji

já byl dneska na STK s feldou.... prošla v pohodě

-> petr s: žeby ? a žeby to robila presne iba pri 2000 ot ? 

Já jsem dnes obědnal dárek k narozeninám pro přítelkyni. Doufám že se jí bude dar líbit.

-> MOLSO: Neblbne ti převodovka?
-> Vojťas: robi to len na 5ke .... ked podradim a dostanem sa na tu istu rychlost tak to nerobi .... a pri miernej akceleracii malinko cuka aj na 4ke
prave som dorazil z jazdy skusil som pridat bohatosť aj vacsi predzapal (7-9°) a nepomohlo. skusil som dalšiu cievku a taktiež nič
prave som dorazil z jazdy skusil som pridat bohatosť aj vacsi predzapal (7-9°) a nepomohlo. skusil som dalšiu cievku a taktiež nič

já dneska zas čistil favo motor a už me ztoho hrabe..cistim uz to skoro tyden kazdej den po skole a uz mam ktomu taký odpor
zitra kupim alkyton a ide se natirat

TAK dnes jsem zalepil dušu u fekála

-> MOLSO: co kola? neulitlo ti nekde zavazi? nevim mozna je to blbost :)
-> darklord: mam tam okolo 5° a zakladne nastavenie karbu .... na zraz som mal uplne vysrobovany bohatostny srob (scuclo celu nadrz do brna) a to cukanie tam bolo citit tiez. Mam pridat kusok nad 5°?
-> MOLSO: pridaj predstih, alebo pridaj bohatost ;) mne to cukalo ked som mal chudu zmes a nizky predstih
-> petr s: ide v poho .... ale na tej 5ke pri 2000 - 2200 to trha autom až sa mi kyve clonitko ... a citim pod ritou ako cuka dopredu dozadu .... na 4ke pri tej istej rychlosti to nerobi. skusal som x-y cievok ine sviecky palec veko rozdelovaca kabely kondenzator kontakty karbec 3x cisteny

-> MOLSO: Jak cuká?
-> Jožynek :
aj tak to cuká
uz fakt nemam fantaziu

-> MOLSO: 07.10.09 16:35:02 čítaj pozorne...

-> Jožynek : ?
-> MOLSO: koho ideš tetovať??

-> mgbiker: dobre si spravil ! odlozit na horsie casy !

Dnes som nahodil nové sviečky repasovany vyrovnany karb nove zapalovacie kable a inu regulaciu do rozdelovača. za chvilu idem na tetovaciu jazdu a ak to bude cukat tak nasypem do nadrže cukor 

-> mgbiker: ak ich nechces kupim ich
dnes som pokupil par veci....tie dialy na prednu napravu som ani nechcel ale ujo ma presvedcil ze uz ich potom nezozeniem 

já sem původně plánoval do tý zlatý jak je to v originále ae to sem nepočítal že auto chytne růžovou barvu tak teď sem na vážkách -> Petuli: to už mě taky napadlo akorát si pořád nejsem schopnej vypabit jak by to vypadalo.musim to zkusit nějak udělat v photoshopu -> myschaak AZNP K.Hora: nahod pls foto treba kemne na mail ;-) dik Apple STS Chvojkovice-Brod 06.10.09 21:43:22 napsal: → myschaak AZNP K.Hora: sííííííí, a pak to i s autem někam hluboko schovat, aby se zabránilo růstu 4procentních
voe

uz som stihol na moje meno prepisat stovku 

dnes som sa konecne logol na moj pravy nick.....aj to len v skole

-> Karlos (WIO46): z mé strany to žert nebyl
tunerlada 06.10.09 21:14:32 napsal: mě neska zmizely kola..fuj toe na plechačich škaredý
pozeram ze aj zdvihak chyta ruzovu farbu

Žerty stranou, myslím že klasický zlatý střed a leštěný límec je supr kombinace.

Petuli 06.10.09 22:09:13 napsal:
→ tunerlada: růžový střed,leštěný límec

Edit: som za
→ tunerlada: růžový střed,leštěný límec

Edit: som za

-> tunerlada: růžový střed,leštěný límec
-> tunerlada: biely stred a lesteny limec.
-> Hurdis:
to víš,on je hvězda...proto starline

-> myschaak AZNP K.Hora:
jestli se s pilníkem, formičkou na vánoční cukroví a ruční vrtačkou dostane pod 30 000 Kč, tak to bude v AutoKelly převrat

-> Hurdis: jj,tak nějak to bude...v práci na prd,mladá je kyselá,dneska jsem se začal loučit s jedním mojím autem tak aspoň ten virt je tu pozitivní
kaprof se odstěhoval do francie,šel tam prej vyrábět díly na hdi motory

kaprof se odstěhoval do francie,šel tam prej vyrábět díly na hdi motory

-> doly120-ten třetí:o):