no dneska som... vlastne vcera vymenil bovden a dneska doladil strunu na sytic takze konecne sa to tou packou da aj vypnut a este som zistil ze sice dobijam ale nestartujem, takze polrocna baterka je asi v cudu
já dneska zas čistil favo motor a už me ztoho hrabe..cistim uz to skoro tyden kazdej den po skole a uz mam ktomu taký odpor zitra kupim alkyton a ide se natirat
-> darklord: mam tam okolo 5° a zakladne nastavenie karbu .... na zraz som mal uplne vysrobovany bohatostny srob (scuclo celu nadrz do brna) a to cukanie tam bolo citit tiez. Mam pridat kusok nad 5°?
-> petr s: ide v poho .... ale na tej 5ke pri 2000 - 2200 to trha autom až sa mi kyve clonitko ... a citim pod ritou ako cuka dopredu dozadu .... na 4ke pri tej istej rychlosti to nerobi. skusal som x-y cievok ine sviecky palec veko rozdelovaca kabely kondenzator kontakty karbec 3x cisteny
Dnes som nahodil nové sviečky repasovany vyrovnany karb nove zapalovacie kable a inu regulaciu do rozdelovača. za chvilu idem na tetovaciu jazdu a ak to bude cukat tak nasypem do nadrže cukor
já sem původně plánoval do tý zlatý jak je to v originále ae to sem nepočítal že auto chytne růžovou barvu tak teď sem na vážkách -> Petuli: to už mě taky napadlo akorát si pořád nejsem schopnej vypabit jak by to vypadalo.musim to zkusit nějak udělat v photoshopu -> myschaak AZNP K.Hora: nahod pls foto treba kemne na mail ;-) dik Apple STS Chvojkovice-Brod 06.10.09 21:43:22 napsal: → myschaak AZNP K.Hora: sííííííí, a pak to i s autem někam hluboko schovat, aby se zabránilo růstu 4procentních voe