já dneska zas čistil favo motor a už me ztoho hrabe..cistim uz to skoro tyden kazdej den po skole a uz mam ktomu taký odpor zitra kupim alkyton a ide se natirat
-> darklord: mam tam okolo 5° a zakladne nastavenie karbu .... na zraz som mal uplne vysrobovany bohatostny srob (scuclo celu nadrz do brna) a to cukanie tam bolo citit tiez. Mam pridat kusok nad 5°?
-> petr s: ide v poho .... ale na tej 5ke pri 2000 - 2200 to trha autom až sa mi kyve clonitko ... a citim pod ritou ako cuka dopredu dozadu .... na 4ke pri tej istej rychlosti to nerobi. skusal som x-y cievok ine sviecky palec veko rozdelovaca kabely kondenzator kontakty karbec 3x cisteny
Dnes som nahodil nové sviečky repasovany vyrovnany karb nove zapalovacie kable a inu regulaciu do rozdelovača. za chvilu idem na tetovaciu jazdu a ak to bude cukat tak nasypem do nadrže cukor
já sem původně plánoval do tý zlatý jak je to v originále ae to sem nepočítal že auto chytne růžovou barvu tak teď sem na vážkách -> Petuli: to už mě taky napadlo akorát si pořád nejsem schopnej vypabit jak by to vypadalo.musim to zkusit nějak udělat v photoshopu -> myschaak AZNP K.Hora: nahod pls foto treba kemne na mail ;-) dik Apple STS Chvojkovice-Brod 06.10.09 21:43:22 napsal: → myschaak AZNP K.Hora: sííííííí, a pak to i s autem někam hluboko schovat, aby se zabránilo růstu 4procentních voe
-> minno: To nepočítalo protože ta posuvná osička co je na boku zajištěná šroubkem byla blbě nastavená z výroby a jezdilo to jen po vrchu zubů. Takže jsem nerozebíral ten mechanizmus počítadla. Jen ten venkovní převod. Bylo tam 84 000 mil, tak jsem si říkal že tam natočím 90 000 at se mi to dobře počítá. Vzal jsem aku vrtačku a nasadil bužírku na hřídelku horního počítadla a druhej konec do sklíčidla a točil jsem aku vrtačkou. jedna otáčka jeden kilometr. Když jsem se blížil k 90 000 mil tak jsem si říkal že to dotočím do těch 00 000mil. Takže vrtačka se musela 16 000krát otočit. 10 000otáček trvalo cca 20 minut, takže to má maximum 550ot /min.