skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
-> Tomo: no to doufám ne,redukuju stavy tak snad toho bude míň.ale místa je ještě na díly dost

-> Mantrabeach: par veci chaba a o chvilu dalsiu garaz bude potreba ... 

-> Borin - Král tuzerů: jj to zas jo... Ty stali ale asi "jen" o litr vic...
Tak já jsem si dneska udělal čas a nastřádal všechny díly do regálů.nalevo erko napravo rapid
,ještě tam pár věcí chybí

-> Syny: Myslel sem oproti chlaďákům levnější 

-> Borin - Král tuzerů: levnejsi? No nevim :D Mozna vepredu, ale vzadu jeden buben = 1000 Kc :) Jako mozna to levnejsi je, ale brzdnej ucinek horsi zejo :)
-> Syny: O to to máš levnější...mě příští měsíc čekaj kotouče na zadku 

-> David29: 95 (1. polovina) - bejt o pul roku mladsi (mysleno 2. polovina 95), tak uz ma chladaky :)
-> Syny: Co že je seat za rok?
Sem koupil neco hezkyho pro Spanela... A taky trochu pokrocil se skodovkou (viz karta auta...)
haso 13.09.09 16:19:04 napsal:
ja som dneska precital knizku: Oldřich Beneš: Príručka pre automobilistov
z roku 1959
a dozvedel som sa vseliake nove informacie, napriklad ze
nemam zbytocne parkovat auto na ulici lebo mi moze zhnit drevenny ram
vozidla

ja som dneska precital knizku: Oldřich Beneš: Príručka pre automobilistov
z roku 1959

nemam zbytocne parkovat auto na ulici lebo mi moze zhnit drevenny ram
vozidla

-> haso: já mám zase příručku na oktávky a na felicie a tam je že po každym mytí se má karoserie napatlat leštidlem na boty

haso 13.09.09 16:19:04 napsal: ja som dneska precital knizku: Oldřich Beneš: Príručka pre automobilistov z roku 1959
a dozvedel som sa vseliake nove informacie, napriklad ze nemam zbytocne parkovat auto na ulici lebo mi moze zhnit drevenny ram vozidla

-> Hurdis: pokud jsou ramena v dobrém stavu, tak bych pro tebe měl návrh....mám ramena, která jsou vyztužená, opískovaná a v modré práškové barvě... kupoval sem je od Zazy spolu s nápravnicí.... jelikož já vyztužený ramena na auto dávat nebudu tak bychom se mohli domluvit třeba na výměně... kdyžtak napiš sz
Nasadil jsem nový rozdělovač a vyluxoval auto, po Doksech bylo všude jehličí

Dneska jsem rozebral jednu moc pěknou přední nápravu na kousky, kvůli nápravnici, která bude základem nové vyztužené.
Potom jsem uklidil sklad dílů, takže už mám zase kompletní přehled kde co mám a navíc by se tam vešli díly ještě na třetího Rapida.
Mezitím přítelkyně úhledně zabalila fialový a béžový interiér, aby při skladování nedošly k úhoně, než přijde jejich čas.
A připravil jsem si práci na příští víkend.
Tímhle tempem bude auto hotové přibližně na Doksy 2011.
Potom jsem uklidil sklad dílů, takže už mám zase kompletní přehled kde co mám a navíc by se tam vešli díly ještě na třetího Rapida.
Mezitím přítelkyně úhledně zabalila fialový a béžový interiér, aby při skladování nedošly k úhoně, než přijde jejich čas.
A připravil jsem si práci na příští víkend.
Tímhle tempem bude auto hotové přibližně na Doksy 2011.

-> mgbiker 13.09.09 00:08:20: na karte sa už pracuje

-> Jirik grilovaný: hej..vela veci hlavne na mastne rury a sporaky su bombove na casti motora...ja to tiez vzdy takto robim lenze ja ma dole v pivnici v pracovni staru vanu

ja som dneska precital knizku: Oldřich Beneš: Príručka pre automobilistov z roku 1959
a dozvedel som sa vseliake nove informacie, napriklad ze nemam zbytocne parkovat auto na ulici lebo mi moze zhnit drevenny ram vozidla

-> doly120-ten třetí:o): jo jo asi před 3 měsíci možná díl
-> Jožynek : to je stále na autě půjde na mé druhé auto
-> Plisek: To křídlo si nedávno kupoval ne?
Fáze 2, zbytek až přivezu z frézky. Vodítka vysušena a namazána proti korozi.
-> Plisek: zad kapoty+kridla nebolo skoda?
-> doly120-ten třetí:o): < no něco takového jás kámošema stejně se z toho nedalo nic použít pouze přední kapota
Fáze jedna ve vaně ukončena, teď už jen ruční dočistění. 

-> Plisek: Nějací vandalové?
-> doly120-ten třetí:o): napadena zákopovou lopatkou
-> Plisek: Co se sní stalo?
toto jsme dělali v čera chudák
-> Jirik grilovaný: u mna normálka ja tak vždy
solvinka secko umyje 

-> Pavel P..: náhodou máš stejnej vkus..modrý monitoři sou nejhezčí zrcátka,ještě když sou dělený,tak je to maximální luxus...naprosto schvaluju.
-> Jirik grilovaný: co si na to dal?
-> Bobesh: jen na 50%... druhý je stále všivá wessemka, ale druhej monitor je nachystanej.. jen co opravim dveře tak ho namontuju
-> Jirik grilovaný: kokos tak toto som si dovolil raz :D taky hysak som este u polovicky nezazil jako vtedy

-> Tomo: nie len teba

Jirik grilovaný 13.09.09 13:23:51 napsal:
Finální dočištění hlavy. Karolínka mě má moc ráda.

mna by doma zabili ...

Kaprof-Los Koramos 13.09.09 13:27:42 napsal:
→ Jirik grilovaný:
Tak to bych byl ja mrtvej:-)
..ja by som bol mrtvej len co by som to priniesoml domov

→ Jirik grilovaný:

-> Jirik grilovaný:
Tak to bych byl ja mrtvej:-)

-> woody121: Co je na tom za gumy?
woody121 12.09.09 22:42:35 napsal:
tak konečne som ju vyumýval od posledného treningu cukrík
nádherný kola....
tak konečne som ju vyumýval od posledného treningu cukrík

-> woody121: presne suhlasim s chalanmi ...zaloz kartu ..
..je pekna

-> woody121: Souhlas s "mgbiker", takový krásný auti by tu nemělo chybět 

-> Pavel P..: Monitoři?
-> woody121: mal by si si zalozit kartu aj na toto auto a dat tam viacej foto, pretoze je pekna