skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
-> Petuli: Jo, má je i ten žlutej standart co byl na jaře v Běšinách
-> Nwkt: děkuji a rozteč je škodovácká 4x130?
-> Petuli 07.09.09 21:59:56: Wolfrace 7J13
-> Milan 136: moooc hezké!!!
-> Milan 136: prosím Tě co to máš za kola,název,rozměr atd.-děkuji
Už mám i jiný blatníky dozadu tamty byli v háji..
Rozhodil sem vzadu kilo abych viděl co se bude vyvařovat.. A výsledek nosníky podběhy všechno v pořádku pouze na některejch kouskách uhnil rantl pod blatníkovejma gumama.. Takže zadek je co se týče vyvařovaní otázka 1 dne když se stim fakt budu piplat aby to vypadalo.. Jo a asi pro jistotu udělám prahy.. Nejsou zlý ale nový jsou nový
Ja dneska vyměnil plynový pedal na litříku a byl na výletě najeto cca 80km a zjistil že se povolila na karbecu cívka volnoběhu takže zítra musím přitahnout
dnes zapojení nové elektriky...
tak neska sem zase trochu pokrocil nahodil napravu a kapoty okna a stropnici udelal novou kozenkou
-> Milan 136: paráda
-> Milan 136: to je nába z uříznutý houfnice ne? 

-> Mil@n: to jsi takový "krut"

tak jsem dneska konečně dovyrobil a namontoval zahnutou řadičku a prodloužení náby volantu, abych nemusel být předkloněnej jak blbec. ještě poladím ručku a snad to bude ok:)
-> havlik: ty si magor úplnej
s tim tvým offroadem

ocistil som flterbox od tej hnusnej zlatej farby ktorou som ho kedysi nastriekal a olupal som samolepky zospoda kapoty

-> myschaak AZNP K.Hora: něco mi o tom řikej
-> maca: no zkus jezdit bez zadních sedaček...průměrný otáčky okolo 4t/min....dneska jsem tak absolvoval těch 600km,hučí mi škeble

-> myschaak AZNP K.Hora: jasan,jaro to jistí.....ale to si na cestu pořídím sluchátka co měl Otík,páč to se nedá jak na dálnici ten motor řve

jinak dnes jsme v práci stěhovali techniku tak jsem musel vzít červenou šáde....za tenhle den 620km....hučí mi hlava,kdo se svezl ví proč,že kaprofe

-> maca: tak to jo,to se musí....nevadí nafotím si jí až se potkáme příště....vzhledem k deštivu jsem to nestihl

-> Gemini: pekne

-> woody121: vic a vic az se dostanes do stavu jako já, kdy davas pohary do sklepa do bedny a kazdej dalsi te sere, protoze to neni kam a dat a vyhodit je te to lito 

-> Gemini 07.09.09 14:52:03: gratulácia a stále viac a viac takých pohárov 

-> Gemini: aj ja sa priklanam :)

-> Gemini: gratulacia,
ony z toho sice trčely hřebíky.. ale prej to neva
přežila to

nebylo to dneska bylo to ve středu ale zapoměl sem to sem dát.. kamarádka si konečně odvezla ty prkna co měla u mě v garáži.. no měla pravdu když říkala že se jí to do felicie vejde
-> Tomo: Není zač

-> doly120-ten třetí:o): vdaka
-> Tomo: www.auto77.cz/view_produc
t_detail.php?cat_id=393...
Sem sní spokojenej
Je sice drahá ale výsledek vidíš i u Pavla,má ji taky;)
Sem sní spokojenej

Je sice drahá ale výsledek vidíš i u Pavla,má ji taky;)
-> Nwkt: vdaka a potom na to este daco dat ? vosk ? ci staci len toto ?
doporučuju od MAFRA polish champion classic nebo tak nějak se to jmenuje
-> doly120-ten třetí:o): lestenku ale aku ?
zislo by sa daky presny nazov toho daneho vyrobku ak ... ci to je ono ? 

-> Tomo: Použi leštěnku

Kucí co dat na lak avy som ho vylestil ? je daky pripravok co nebrusi lak ?
ale to bez toho asi ani nejde co ?

-> Fén: To jsou kucí z Nokie:-D