skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
-> Klubko_: Jj, je to on. Tak prý to tehle rok jestě nevyjelo, tak asi proto...;-)
-> Dave - ten pátý: to je eidy? nema to nejaky zapraseny?

To já si byl dneska zaslintat...
Byli jsme u majitele pro gumy na "závoďáka" a když jsme byli až tam, tak jsme i navštívili majitelovu garáž... Prostě nádhera!!!

-> myschaak AZNP K.Hora: bohužel jsem musel narychlo domů,manželce bylo špatně

-> maca: však si zmizel celkem brzo...
Apple STS Chvojkovice-Brod 06.09.09 20:13:39 napsal:
→ maca: byl k vidění na doxech
_ havlik: díky panesakra,to jsem nějak prošvihl
→ maca: byl k vidění na doxech

_ havlik: díky panesakra,to jsem nějak prošvihl

-> Bery: zejtra se ukaž, obrousíme se štěpou plnič a hodím to do bíla

-> Apple STS Chvojkovice-Brod: nech si ty řečičky,ty kecko....pořád...
Štěpánovi díky,dneska to fakt nevyšlo,ale už jsem se domluvil s zaměstnavatelkou,že až se bude zase malovat,budu nemocnej))
A taky díky pane Jabko,zítra se tam možná ukážu,když bude co dělat...
Štěpánovi díky,dneska to fakt nevyšlo,ale už jsem se domluvil s zaměstnavatelkou,že až se bude zase malovat,budu nemocnej))
A taky díky pane Jabko,zítra se tam možná ukážu,když bude co dělat...
-> Bohyn: a co dělal memfis? nosil občerstvení?

-> Bohyn: podle toho časovýho pásma tě memfis docela zdržoval co¨?

Dneska jsem se ve 13:00 vrátili z Doksů a vrhli se s Memfisem na výmenu motoru v Rapidu a ve 21:00 vrčíme
takže díky moc za pomoc memfisovi

-> doly120-ten třetí:o): apolla až přez zimu-originál look
jinakj děkuji všem za chválu, na to že to celé vzniklo v domácích podmínkách to celkem dobře dopadlo, a hlavně spotřeba, doksy 5,9L
jinakj děkuji všem za chválu, na to že to celé vzniklo v domácích podmínkách to celkem dobře dopadlo, a hlavně spotřeba, doksy 5,9L

-> Apple STS Chvojkovice-Brod: je krasnej dyžtak mam tu fotku kde seš s nim i ty od agipu v Kolině
A vtom Katčinym -krasnej vnitrek

A vtom Katčinym -krasnej vnitrek

-> Apple STS Chvojkovice-Brod: Jojo,vypadal hodně dobře,pěkný lak:) Jen jak sem na to koukal tak by to chtělo možná opravit ty apolla:) Jinak opravdu krásný:)
Ten červený co stál vedle tebe,měl zajimavej předek:) Taky pěknej:)
Ten červený co stál vedle tebe,měl zajimavej předek:) Taky pěknej:)
havlik 06.09.09 20:12:58 napsal:
→ maca: eště líp ano ano..
→ maca: eště líp ano ano..

-> maca: byl k vidění na doxech
_ havlik: díky pane

_ havlik: díky pane
-> maca: eště líp
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: pěkný rapid,lak vypadá ve skutečnosti jako na fotce?
tak už mi de zavírat kapota. ještě musim pořešit aby šla i otevírat
nalepili sme s Káťou boční lištičky a nápisy na sloupky
-> Stepan FUN: bery to beztak omotá o strom tak je to jedno, zítra dáme na bílo a bude

tak ja som dneska uplne op haluzi zohnal malu remenicu na alfik z formana. hned to o poznanie lepsie dobija na volnobeh (uz nepohasinaju svetla). pruser je ze som pri tom zistil ze mam v altiku zrejme presypacie loziska
-> Peťa Klíč: asi ako jaa 

-> myschaak AZNP K.Hora: no ono bolo zaujimave vidiet uz len ten tank, je to jediny kus v SR, ta strela bola uz len ceresnicka

-> rolls: zaujmavé

pridavam foto z piatku...strelba tanku T-72M2 Moderna
skoda ze to nemam natocene ale bola to rana riadna teda
ten dym v pozadi je trafeny ciel (nejaky tank) triestivo-trhavou strelov zhruba na vzdialenost 1-1,5km. pred tankom v lavo je zuzana, ta strielala predtym

Tak dnes dobroušeno a nastříkán plnič 4+1... :-) Doufám, že k tomu nebudou moc velký přípomínky Honzíku. :-D Líp to prostě neumím. Laminát je strašný svinstvo... ;-)
dneska jsme dobetonovali zbytek baráku a dostrojil jsem 206ku....ještě přezout dvě gumy,polejt kapotu a hurá na dovozovou tk
vceera sem kamose vezl na dovcu a cestou domu se na jeho tachometru natocilo takovy prkny cislo

jo a ještě jsem vyděsil nějakou babku.. když sem jel na dvojku a trochu sem to krmil do otáček.. babka šla po chodníku, ledva se plazila a jak sem se vynořil s plynem na podlaze vytřeštila oči a prakticky se srovnala se zdí
škoda že jsem nebyl u toho jak to vyprávěla doma 

-> Peťa Klíč: hmmm tak to je parada to ti schvaluji, vole 

-> ZbyŠek: no né já bych si to samozřejmě okolo toho nehtu dycky oblepil tou lakýrnickou páskou abych od toho neměl i prst
-> Peťa Klíč: ses blbej, boco ?? 

přemýšlím.. žebych si začal lakovat nehty? co vy na to kucíí?
-> Peťa Klíč: taky tak...

takže, ač se to zdálo i mně nemožné, dokončil jsem (až na drobnosti které dořeší nějaký šikovný krabičky) generální úklid garáže
následně jsem udělal pokračování akce "hrubej šmirgl, prst a základ" - akci "mokrej jemnej šimrgl a colorlak" a asi bude ještě jedna akce "colorlak" neboť ten colorlak nějak prdlačku kreje a je vidět kde pod tím byl flek základem
následně jsem udělal pokračování akce "hrubej šmirgl, prst a základ" - akci "mokrej jemnej šimrgl a colorlak" a asi bude ještě jedna akce "colorlak" neboť ten colorlak nějak prdlačku kreje a je vidět kde pod tím byl flek základem

-> mgbiker:
hezký já mám kanystr nacpanej do tý mezery na hever

-> woody121: heeh :D...tak mas o robotku navyse

ja som si dnes urobil nadobku na odtok chladiacej kvapaliny
-> mb136gl: ja vim jen mi to prislo vtipny :)
-> beastyLA - ten první 05.09.09 23:52:18: do šáde, typický 120ový, akurát som chcel mať ručičku pri vypnutom motore zvislo dole

-> Placko 06.09.09 11:54:51: dnes po kostole som bol pri aute a pekne to zaschlo

-> mb136gl 06.09.09 10:26:28: ano sú tam vznášatelné disky ATS motor chystám favo ale nemám kňemu čo potrebujem a kriza 

-> 105: no chápeš ako to myslím, sa mi zdá, že to nie su obyčajné prevaraky, povedal by som, že ATS alebo niečo podobné
-> woody121: noo asi tak 

-> mb136gl: no disky tam ma
vznasedlo tady este nikdo nema 

-> woody121: sa mi len zdá, alebo tam máš nejaké disky? aký motor ideš dávať?
-> mb136gl 06.09.09 10:09:01: mno tak ako píšeš chystám sa prehadzovať motor tak čelo zatiaľ nedávam