skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
-> woody121: sa mi len zdá, alebo tam máš nejaké disky? aký motor ideš dávať?
-> mb136gl 06.09.09 10:09:01: mno tak ako píšeš chystám sa prehadzovať motor tak čelo zatiaľ nedávam 

-> woody121: to jazdiš bez zadného čela a kufra heejj?
-> Evž@: taky jsem zažil poprvé příjezd až k bráně bez čekání:-):-),skoro všechny srazy jdou od 10 k 5
-> Placko 05.09.09 23:08:00: asik tak ako ľahko je zašpiniť ale katastrofa čistiť

-> afro100 05.09.09 16:51:43: docela slušné... na motorku? či do šáde?

-> woody121: este krajsie

-> woody121: heezkyyy 

-> Tomo: X-pand Rally ..ppci hra

-> Fén: No pekná foto...ja dnes mám tiež náladu pod psa
Povraz to istí 

-> Fén: sakra kazdy stava .... len ja nie

-> Tomo: Houpat se budu, pokud to nestihnu nově zastřešit. :o))
-> Fén: budes se houpat ? len tak zabijat cas v garazi ?

-> Tomo: To ještě netuším. :o))
-> Fén:
pre koho ? 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: a poznas jestli je to jednicka nebo dvojka?
-> jerzy: Jojo Xpand 

-> Tomo: me to pripomina xpand rally, ale tohle bude asi druhy dil tehle hry 

-> Placko: co to je za hru ? 

-> Petuli: se divíš…dyt me se taky vubec nechtělo…a když sem přijel bez čekání až k pokladně tak sem se zrvona zeptal jestli se tu něco koná ..a prej cosi jo 

tak já dnes navštívil sraz v Kopřivnici,ale ne Rapidem a musím říci,že docela ubohost,málo aut,akorát mě zaujaly drifty a hezké slečny:-)
otuzil som si otackomer, vzhladom na to ze sa mi podala sablona si to zvopaknem este raz ...
já sem udělal půl generálního úklidu v garáži, pak mě zahnal hlad dom a už se mně tam nechce, je zamračený a tma
-> suri: Stal 500Kc, remenice ocel, na zakazku delana
Na ten Bosch prej jde obyc... 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: kolik to stálo , remenička je železná ?
-> suri: Valeo
Bosch by byla jednodussi volba dle Tunera2 no, takhle sem mel vic prace ale toci pekne 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: hezké to je 90A BOSCH? ja asi ostanem pri klasike magneton s miernou úpravou držiaku
Dolu sla nakonec trubka, pac sem jaksi zapomnel na podminku smontovatelnosti 

-> David29:

ja sa chystam prave zrazit...snad budu nejake dobre videjka...viac info streetglow.tym.sk/ pozor! privela tuningu...iba pre silne zhaludky

-> David29: Já už se lek, že si takhle vylejval kolejnici aby byla pevnější. :o))
-> ZbyŠek: noo tak oks.....

-> Tomaso435_Žák 3.Bé: Já takhle dělal v autě kufr 

-> ZbyŠek: to je jak dyž děláš novou podlahu na vozejku

-> David29:
-> Placko:
Uz je to dole, hnedka jsem to umyl ( ano je to beton )
-> Placko:
Uz je to dole, hnedka jsem to umyl ( ano je to beton )
-> ZbyŠek:
Pude to dolu?

Pude to dolu?
-> ZbyŠek:
to je fakt beton ?? a to das voobec dole??

-> mgbiker: Webry jsou v základním nastavení a navíc je v jednom špatnej plovák. Na opravu a seřízení by měl během příštího tejdne přijet odborník...:-)
-> David29: Bohužel když koupíš normalní OS MAC 10,5 leopard což je
29$ tak když pc není od apple tak to nelze, ale slyšel sem že starší verze os tuším MAC 9.0 , tak se to prej dá nák "ochcat" a dát normalně na teřba na acer . Nevím optej se třeba na:
www.mujmac.cz
www.jablicko.cz
29$ tak když pc není od apple tak to nelze, ale slyšel sem že starší verze os tuším MAC 9.0 , tak se to prej dá nák "ochcat" a dát normalně na teřba na acer . Nevím optej se třeba na:
www.mujmac.cz
www.jablicko.cz
-> Stepan FUN: skoro na kazdom videu co je ta rapidka, tak jej to nejak pluva ako keby nemala sparovane webre , alebo co to tam ma....