inak, najazdil som po CR za 4dni cez 1000km...a mozem povedat ze sa u vas jazdi priserne

cesta tam sla cez BA - Brno - Svitavy - Hradec Kralove - Trutnov - Vrchlabi - Tanvald a to som isiel prevaznu dobu skoro stale 70km/h lebo nejaky "inteligent" musel vsetko brzdit, skratka same brzdy premavky...jak nejaky sviatocny sofery alebo co...
pak som isiel si spravit vylet Tanvald - Jelenia Gora, a kazdy kto to brzdil bol z CR, skratka do kopca sa ide a on este brzdi a so strachom v ociach ide 40km/h
pak na druhy den som isiel spravit vylet do Boleslavy, tam taky krasny prejazd cez nejake kopce, nadherne zakruty, ja som mal este v aute 5 ludi a 50kg zemiakov a krasne sa to dalo prechadzat tie zakruty tak okolo 70-80 a nie, predo mnou islo asi 7aut ktory sli 40km/h
a dneska som isiel domov Tanvald - Zelezny Brod - Nymburk - Kolin - Jihlava - Brno - BA a tie vase dialnice to bol konec, uz nikdy si nekupim dialnicnu sak som si na tom skoro zuby vytlkol

a taktiez taky brzdiaci sofery, ktory idu 70 ci je dedina alebo okreska...no konec
ale domov som dal tych 450km za 4,5 hodiny takze to uz sa dalo ale fakt daktory ti sofery to bol koniec
a mimochodom, rodina mi povedala ze: "ty jezdis jak prazak"