skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
-> Tomo: to není možné, v Hlohovci žádné pěkné škodovky nejsou 

pustil som sa do implantácie motorceka ostrekovacov z fábie na nádrzku zo skodovky, dopadlo to dobre a s výsledkom som spokojný, este uvidime co to bude robit na aute
foto: 1

foto: 1
-> doly120-ten třetí:o): 1ks pneu 850kč,3400 za 4ks +obutí,vyvážení450kč:-(
Tak ja som dneska bol znova na HUBACH
a cuckach ... a cestou spat som videl nadhernu stovku v mojej oblubenej farbe :) original to bol nadherny a moja vlastne prva stovka v zlti ktoru som videl na zivo :) paradny stav, lak sa len tak ligotal,chromy boli v super stave ... mlady typci v nom :) asi 4 :D nesledoval som ich ale kilo :D ... skoro som sa nalepil na zvodidla lebo som kukal po kile a ledva vybral a dal smerovku ked som odbocoval ...
typci a kilo z HLOHOVCA :)

rozobral som motor. povodne za ucelom vymeny vacky. ale apa ma furt buzeroval, vraj to strasne dymí, ze ked uz sa s tym babrem , nech porobime generalku. dobra sprava je , ze mechanicky je v super stave, staci vymenit kruzky. zla, ze ked som ho chcel polozit na ponk, vysmikol sa mi blok z ruk a padol na zem. sice som pod neho rychlo strcil nohu, ale aj tak sa odlomil kus predneho dekla rozvodov. ja som taký krepý, až to bolí. noha krvavá, motor potlčen- hotový krankenhaus. 

-> Kaprof-Los Koramos: tohle 1.1 nebo 1.2....2003,najeto 82tkm a je za 84000kč bez přihlášení....měl bych se s opravou a přihlášením vejít okolo 100tkč
keby niekto z ucastnikov mal dalsie foto a videa, prosim poslite mi
no tak pridavam este aj ja jednu zo zadu kedze som zdrhol skor...
-> myschaak AZNP K.Hora:
tak hlavne že spokojenost ja si tu svou privezu asi priští měsíc je to 02 najeto 65 (poctivych měl ji stryc)1,4ka tak spokojenost:o)

jinak odvezl jsem dneska jeden vozík šrotu....pak tři vozíky hlíny a byli jsme se s budoucím tchánem podívat na jeho nový auto,206ka z belgie lehce na předek....je to skoro bez práce,kapota,nárazník,svě
tla,chladič....už se těším

-> Mantrabeach: jj,že jsou ťuklý a že se to celkem i vyplatilo....jinak to moje už je taky vlastně spíš auto skoromanželky

-> peterke: No vidiš nakoniec ešte aj celkom dobré fotky na to že si nič nevidel na displeji 

skoda ze niektori odisli skor ako nas napadlo nastupit si 

-> škodík: to by bolo drahe do ceska

-> castrol:nemoh by jsi mi ho poslat,
-> škodík 15.08.09 17:21:02: Klempíř tě vyhodil?
-> škodík: ja mam dojdi si pon
-> škodík 15.08.09 17:27:17: To měl spravit karosář....
-> Nwkt 15.08.09 17:27:21: Přesně... by mě zajimalo co vyvařil když blatníky nebyly dole,prahy taky vypadaj jak předtím... možná novou podlahu
-> Nwkt 15.08.09 17:27:21: Přesně... by mě zajimalo co vyvařil když blatníky nebyly dole,prahy taky vypadaj jak předtím... možná novou podlahu

a nemá někdo ten šroub,na chladičovou vodu,jak je před zadní nápravou?
-> škodík: uříznout, navařit nový
Co jinýho, když na fotce je to stejný jako předtim a evidentně ani bylatníky nebyly dole
neví někdo co s timhle,těma dírama podle mě je ro ročířený plech je kolem toho tenkej
-> Nwkt:

-> škodík: je to urcite aktualna fotka?
-> doly120-ten třetí:o): Polívku na přední kapotě
-> škodík: Co ti na tom vařil když tam sou blatníky?
-> škodík: uka foto

-> gabo000000: oooo a to sa ako podarilo? 

-> škodík: Fotky?
-> mb136gl: skryzil som bubon a poloosu

-> doly120-ten třetí:o):jo akorát zbějvaj dvě místa,ted kytuju nerovnosti a bud v září nebo po zimě jde do laku,ale chtěl by jsem mezitim sehnat nějakou jinou šádinu na srazy a tak než bude hotovej
-> gabo000000: čo sa stalo?
ja som vam vzdy vravel ze mam malo koni a dnes sa to potvrdilo..treba mi 2 poloosi kyvkov ekomplet aj s bubnom
-> škodík: Už na vyvařeného?
-> petr s: Já chci

-> gabo000000: Chceš půjčit myšáka?
-> gabo000000: som zvedavý na fotky

-> doly120-ten třetí:o):´jo měl jsem i kupce
-> škodík: Si ho chtěl prodávat?
tak já rapida asi neprovávám,od zejtra na něm začnu makat,at stihnu aspon běšiny bez laku
a nebere někdo do mimoně nebo do běšin,na křivonosku nějaký plechy,díly?
a nebere někdo do mimoně nebo do běšin,na křivonosku nějaký plechy,díly?
ja som sa dnes zrazil s nadupanymi karami...spravil som si hanbu a isiel domov

-> Petuli: Velká závist
Jen otázka,na kolik tě vyšla jedna pneu?

Jen otázka,na kolik tě vyšla jedna pneu?
zase sem pokracoval na rapu. klubo.rajce.idnes.cz/2009
.07.20_ondrovo_rapo Uz je zpatky na vsech 4
zitra totiz srana odjizdim na dovolenou(snad to tady beze me vydrzite
), tak at se tata dostane do garaze. A jelikoz sem se v garazi ponekud zadrbal, tak za mnou prisla mlada a prilozila ruku k dilu
no sluselo ji to 

-> Hurdis: jo to věřím.jezdí přes bydžov o práce a sem tam na nákup atd.No já to nechám opravit aby byl klid a stejně to začínalo reznout
-> Mantrabeach: To je smůla, asi nějaké erekce na Slunci poslední dobou, je toho moc
. Jinak potkávám pořád, 1-2x denně, od té doby co sleduju BMW.