skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
-> Klubko_: koukam rychlohevirek ? :)
-> Pavel P..: to byl joke panee

-> Pavel P..:

-> Turda 03.08.09 13:09:24:

→ krup: hehe, jo no 
dnes 9–13hod

dnes 9–13hod

-> Vojťas: ty jo asi sem to tak myslel ne?? já vim že Pája je originalista a žádnou plívu si domu nepřitáhne, jen sem si musel píchnout

-> Turda:

-> Vojťas: on to do slamy uklada :-)
-> Turda: nj ale pavel to asi netaha z pod slamy v lese 

-> Pavel P..: dyť seš to samí

-> HLT: Časem třeba posbíráš ještě zbytek auta a budeš moct jezdit 

-> Apple STS Chvojkovice-Brod: kde děláš?
dobře třeba to nebude prodejné ale pořád je lepší aby to leželo u mě doma než v CHKO Poodří
já dnes nastoupil do neew zaměstnání

-> m8rinek: souhlas ;-)
-> Pavel P..: jo to rozhodně, ale myšlenkovej pochod jak to za 30let prodá mi přijde fakt jako totální úlet :D
-> m8rinek: porad lepsi kdyz sbira palubky stitky a narazniky po smetakach, nez nekomu z auta :-)
-> HLT: voe
radsi se vrat k tem modelum

-> HLT: Za 20-30 let se to rozpadne

-> m8rinek:
za takových 20-30 let to bude nedostatkové zboží
za takových 20-30 let to bude nedostatkové zboží

-> HLT: sebrat někde zarostlou Lkovou palubku mi přijde jako totální úlet
-> Tomo: nj čo narobíš mal by si to prelakovat .
-> m8rinek: proč?
-> HLT: tak trochu mi to přijde jako, že jsi somrák u PC

suri 03.08.09 09:22:13 napsal:
→ Tomo: škoda lakuaka skoda laku ? ten lak tam aj tak uz nie je ... sam ide dole ... ked sa len handrou dotknes ....
→ Tomo: škoda lakuaka skoda laku ? ten lak tam aj tak uz nie je ... sam ide dole ... ked sa len handrou dotknes ....
-> petr s: doma to ještě neví.Ale ty nárazníky jsem schovával pod keř s taťkou.
-> HLT: A mají doma radost že jsi to dovezl?
po umytí.Asi to uskladním na půdu a za 20 let prodám
.Nebo to možná ještě použiju

TADY TA TAPETA DO DVEŘÍ.Byly tam všechny ale já je nechtěl stejně byly roztrhané

zdravim.Už dlouho mám schované nárazníky ze škodovky pod jedním místním keřem a vyhlídlou palubku ze škodovky.Tak jsem se dneska rozhod že to omrknu jestli tam ještě jsou.A byly.Nejdříve jsem byl pro palubku u ní jsem našel ještě tapety dveří a přední masku ale to jsem sebou nebral.Vzal jsem si jen nápis škoda který byl na masce.A pak jsem se vydal pro nárazníky.Nejdříve jsem našel pravou půlku.Hledal jsem zbytek asi půl hodiny pomalu už jsem to vzdával a jelikož je to poměrně daleko od mého domu tak jsem si řek že když už tu jsem tak to prostě musím najít celé.Ale nakonec jsem načel oba kompletní nárazníky.NĚKDO ZKRÁTKA STARÉ VĚCI VYHAZUJE A JÁ JE SBÍRÁM

-> Tomo: škoda laku
-> P@nis: ja umyvam afto kefou
handru mam na ruky

-> Klubko_: čoveče z tebe bude zachvilu nefalšovanej klempíra :-) .. že bych ti taky něco svěřil? 

-> Klubko_: ta cosi..ked mas okolo seba 45mm trubky a sedis v sedacke s 4 bodom s prilbou na hlave nemôzes mat strach... tu islo o to ze som prvykrat navigoval a neslo mi to
vela bolo casti kde bola sama sotolina a trat bola s pasok a gum..nevyznal som sa a rychlo som sa stratil

-> Apple STS Chvojkovice-Brod: jasný to neni problem , kdyby to teda vyšlo do konce prázdnin bylo by to dobrý protože potom s tim budu muset každej den jezdit do školy... a předevčírem mi to jeden borec zvednul na velkym zvedáku a jak se ten práh nák napružil tak v jednom místě ten tmel prdnul tak uvidíme co to udělá no kdyžtak se to bude muset na to mkusu obrat na plech a zase vytmelit něčim hrubšim.. no uvidíš sám
-> petr s: belkovice byly odjakziva (co ja pamatuju), ted uz je tam i cista voda
a v bohunovicich uz to mozna taky bude tak 7-8 let, co tam je krytej bazen i s toboganem
.
-> Gryzly: woe
touhle plachtou uz byl prikrytej noufuv sporak, strecha u mlade, moje felda, ale bazen este ee

-> Gryzly: woe

-> Gryzly: OBI bazény
-> Klubko_: On narážel na tu krycí plachtu na bazény.
-> Klubko_: Tak to se vzmáháte
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: chapu tě
přeju at se to vyřeší bez exekuce a jinejch takejch věcí 

-> petr s: venkovni koupaliste belkovice-lastany
pak je este krytej bazen v bohunovicich

-> petr s: V autě
-> Klubko_: Kde vy tam máte bazén?
-> gabo000000: verim, stacilo, kdyz sme jeli testovat s noufem neco na mym aute a jak byl nervozni, kdyz jen sedel na miste spolujezdce
Dnes sem se relaxoval na bazeeene, ale vcera nejakej ten lem
Zitra bude druhej

Dnes sem se relaxoval na bazeeene, ale vcera nejakej ten lem

-> petřík: omlouvám se ale jestli vydržíš tak budu radši
tunerlada: nechci to pitvat

tunerlada: nechci to pitvat
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: takhle sem to ale vubec nemyslel