já se nska vrátil z dovolené z Jeseníku konkrétně z Hynčic pod Sušinou..teda snad to pišu správně a po navratu domu mě čekal balíček ze sirénou dle instpirace od Zbyška
-> Kaprof-Los Koramos: no len ja mam dojem ze uz je na hranici otvoru v pantu ta srobka, ze dalej to uz ten otvor nepusti, no ale mudrejsi budem zajtra
-> rolls: jestli maš vařeny vršky podbehu tak by ti tam mohl přečuhovat ten plech navařenej přes oproti origu.. ja ho krapet okolo pantu zbrousil a sedi
-> doly120-ten třetí:o): přesně tak mě to příde no-> MATTESS: -> doly120-ten třetí:o): von na to radši hodí novej lak aby to skryl a pak mu to tejden po laku začne lízt a bude ztoho nešťastnej
-> castrol: Taky pravda.. ale prostě že ho to nenapadne samo a nebo že mu to neřekne otec.. Kdyby to raději prvni celé odstrojil (hlavně ten interier,blatníky,skla.. Pak až něco začal brousit.. A dělat to venku... no dá se to ale musí se tomu člověk věnovat...
-> škodík: Hele... Já nechápu nějak ten tvůj postup... Psal si že máš domluvené vyvařování.. Tak proč nezačneš raději škrávat asfalt z podvozku aby se stím nemusel srát ten co to bude vyvařovat? Na broušení blatníku se vyser,a raději je sundej at víš jak je na tom vršek podběhu, P kapsa.