skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
-> MOLSO: chudacik est ebola v pohode
-> Tomo: toto je moj povodny draxo 105 motor 

MOLSO 12.07.09 15:47:06 napsal:
povybeal som z nej nejake vecičky …
molsiku to mas uz ktoru ? druhu ?
ved v tej predoslej si uz davno vybral prevodouku s motorom ... bola aj fotka toho ... a aj s petom si to v garazi vytrieskal z nej von ....
povybeal som z nej nejake vecičky …

-> maca: ok,že nechávám děkovat
-> myschaak AZNP K.Hora: doufám že to klapne,budu na tebe myslet

-> maca: pokud jich bude víc sám bych dvě/tři uživil....kdyžtak si na mě vzpomeň,díky

-> myschaak AZNP K.Hora: když to klapne,tak do 14 dnů možná budu mít nové,vemu jich dyžtak víc

-> maca: to ti nepomůžu,sám bych ho potřeboval

-> myschaak AZNP K.Hora: zrcátko mam připravené,jen mě chybí těsnění mezi nohu a dveře

-> maca: zrcátko v chromu tam ale prostě chybí
ale jinak top jako vždy....

-> krup: zde na virtu
mam zamluvené ještě jedno do foroty

-> maca: kde se ti povedlo sehnat nové lemování?
-> myschaak AZNP K.Hora: dík,ještě potřeba poladit pár detailů

-> maca:
úplně k nakousnutí

dále jsem nandal novou masku+nové lemování(pěkná pakárna to tam dostat
)

pak jsem se byl podívat na půdě č.2,už toho moc nechybí...
kdyby náhodou nová kapota 120 s křížem tak volejte,pište nonstop!
kdyby náhodou nová kapota 120 s křížem tak volejte,pište nonstop!
-> Dave - ten pátý: tak to je správný tak to má být!
já dneska připravil podlahářovi.....
já dneska připravil podlahářovi.....
-> myschaak AZNP K.Hora: Co na tom chceš brzdit? To má tak krátký kvalty, že když dáš nohu z plynu, tak stojíš, jak ti to zastaví motor...
Ale tahle je v tom stavu. Čerstvě po technický a prošla s pochvalou...

-> Dave - ten pátý: multikára supr stroj....jel jsem s tím jednou,akorát mi zapomněli říct že to brzdí (spíš přibržďuje) až na třetí šlápnutí
ještě že nebyl provoz

-> Klubko_: 

-> Hurdis: ajo tyjo, ja tady asi ryhcle ctu a pak mi unikaj slova ci co
uz vcera sem blbe precetl prispevek od myschaak AZNP K.Hora. Asi se vyseru na cteni a pudju delat neco na aute 

-> Klubko_: myšleno JAKO, tuším, že stejná se v papírové ani televizní verzi neobjevila, ale klidně by mohla 

-> Hurdis: fakt?
ze by mi tahle hlaska unikla?
no to to? to snad ne? z kteryho dilu? nebo z knizky?

Bery 12.07.09 12:24:03 napsal:
→ Tomo: přesně od tý doby jak umřel.Dá se říct,že to
bylo okamžitě po smrti…no a od té chvíle až do teď je mrtvý hláška jak z červeného trpaslíka
→ Tomo: přesně od tý doby jak umřel.Dá se říct,že to
bylo okamžitě po smrti…no a od té chvíle až do teď je mrtvý hláška jak z červeného trpaslíka

-> Jožynek : Neřeš to, nebo tě Borin pošle do...(víš kam)
-> Bedřich: jojo, ten čo robí u Foosa, Mike sa volá (stále má šiltovku, aj ksicht ma po plastike, horel ci co pri autonehode tušíim) robil najprv u Boyda ale vyhodil ho že robil dačo bokom pre Foosa....
-> Matthes, záškodník z TechWebu: Přetahoval mu zaměstnance....Jinak kdo ví jak to chodí u stavby aut myslí si o těchto programech svoje.
-> Matthes, záškodník z TechWebu: Se ho běž zeptat...zase tu řešíš kokotiny proč se nemeli rádi

-> Matthes, záškodník z TechWebu: netvrdim ze ich robi, len som vravel ze Boyd je cosi ako Foose, ale obaja robia pekne auta, aj ked mne osobne sa viac pacia od Foosa

rolls 12.07.09 12:43:33 napsal:
→ Matthes, záškodník z TechWebu: zomrel?

tiez som to nejako nezaregistroval…skoda ho
esteze Foos
zije
Nojo, Chip Pojistka taky dela pekna auta, ale ne hotrody. By me zajimalo proc ho Boyd nemel rad, nejaky problem z minulosti spolu meli
→ Matthes, záškodník z TechWebu: zomrel?

zije

Nojo, Chip Pojistka taky dela pekna auta, ale ne hotrody. By me zajimalo proc ho Boyd nemel rad, nejaky problem z minulosti spolu meli

-> minno: ale chip foose je upravca a konstrukter automobilov, s discovery channel spolupracuje na tvorbe programu Overhaulin` kde ide o to ze typkovi ukradnu auto a tvaria sa ze zmizlo a zatial mu ho prestavaju:)
a boyd bol upravca aut na objednavku, a robil zvacsa take klasicke americke upravy, americka klasika s gigantickym motorom a jeho specialitkou bolo ze vzdy pred tym nez to auto isli prerabat totalne spalil zadne gumy:))
a boyd bol upravca aut na objednavku, a robil zvacsa take klasicke americke upravy, americka klasika s gigantickym motorom a jeho specialitkou bolo ze vzdy pred tym nez to auto isli prerabat totalne spalil zadne gumy:))
rolls 12.07.09 13:12:27 napsal: → minno: konstrukter hotroudov
nieco ako Chip Foose
asi sa na to radšej vybodnem. samé cudzie slová tu používate
hotroud? Chip Foose?

asi sa na to radšej vybodnem. samé cudzie slová tu používate

beastyLA - ten první 12.07.09 00:10:51 napsal:
→ HLT:
dobrý… ještě udělat
tažné
mám ho připravené ale ještě nasadit

→ HLT:

tažné

Vojťas 12.07.09 12:10:42 napsal:
→ Matthes, záškodník z TechWebu: mrtvej? kua :( tak to
mi uteklokuwa mě to taky uniklo ..škoda ho
→ Matthes, záškodník z TechWebu: mrtvej? kua :( tak to
mi uteklokuwa mě to taky uniklo ..škoda ho

-> minno: konstrukter hotroudov
nieco ako Chip Foose

-> minno: jj....a ked to mate upgradovane tak knemu mate aj taku skatulku kde si mozes prepnut program a nemusis ist k televizoru

-> haso: discovery máme zapnutý len občas v práci ale to sa tiež nedá stále len na to čumieť, treba aj robiť niečo :-)
a už mi niekto povie kto to bol?
a už mi niekto povie kto to bol?
-> rolls: myslíš ten zbytočný kus nábytku z našej obývačky?

-> minno: discovery channel asi nechytas
-> minno: clovece...obcas pozeraj aj telku

a kto bol Boyd?
-> Matthes, záškodník z TechWebu: uff, tak toto mi celkom vyrazilo dych...