skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
-> myschaak AZNP K.Hora: Spaní je pro děcka

dneska jsem toho udělal už dost,jdu spát...zdarec zejtra jestli přežiju

-> Gryzly: Dis jako dislektik? není to škoda dávat na vrakoviště ?
-> Gryzly: Eště mě napadlo že bych mohl zavolat do ME a zeptat se jestli ten motor nemají třeba podle čísla evidovanej co to bylo za úpravu.
-> petr s: By to byla moje poslední jízda. Brzdí jen ručka. Bratranec ho za rok takhle zrasoval. Je to odchovanec toho ústavu v Zábřehu, maturitní obor Autodiagnostika, plus má titul Dis.
-> Gryzly: Celej motor dá se tam nějakej šrot
-> Gryzly: Vem celej
A na hlavě je vyražená MEX TUNING, tak přemejšlím co z toho motoru vzít. Asi bude upravená hlava, možná vačka. obsah asi ne. Karbec je mi na nic. Papírově to je 781.135. Jak poznám vačku z ME ?
-> Gryzly: Tak odzkoušej motor
Asi jsem narazil na auto upravený v Motor Excelu. Bratranec ho nechá příští týden sešrotovat. Auto je z roku 1992 on ho má rok, ted to nebrzdí nestraruje, světla bnesvítěj, je to vrak. Má to pražskou značku, na zadním skle to má reklamu na Motor Excel Praha.
-> myschaak AZNP K.Hora:

-> Kaprof-Los Koramos: no začal jsem tam brigádně jako mechanik na tranzitech,tatrách,aviích a pár bagrech....pak se to zvrtlo a už mám šest razítek ve strojničáku

-> myschaak AZNP K.Hora: jak si se prosimtě z elitni dopravacky školy dostal k vejkopum?

-> doly120-ten třetí:o): to si sám říkám párkrát tejdně

-> myschaak AZNP K.Hora:
Ty máš opravdu zajimavý zaměstnání:)

Ty máš opravdu zajimavý zaměstnání:)
-> doly120-ten třetí:o): vozej tam hnuj a těžej z toho bioplyn....víc nevim....cesty stojej za hovno po stránce výdělku pro firmu...aspoň co tak sleduju....šéf už říkal že doděláme tohle a serem na to....ale von zas najde nějakej kšeft "za odmněnu"jak říká

-> myschaak AZNP K.Hora: Tak u nás cesty stojí ještě víc za hovno když je podemlela voda a jsou tet pokroucený... Budou je muset udělat znova...
Bioplynky? Co to zase je?:-)
Bioplynky? Co to zase je?:-)
-> doly120-ten třetí:o): jo hochu cesty stojej za hovno...teď frčej bioplynky....ještě nás min dvě čekaj
-> myschaak AZNP K.Hora: Na moravu nepojedete?
Přece jen cest tu máme celkem hodně zničených,tam kde parkuju škodovky uplně
Tak že bych to připravil a rovnou si tam trochu kopnul

-> Kaprof-Los Koramos: 

-> myschaak AZNP K.Hora: sem doma sám nemusíš

-> Kaprof-Los Koramos: no vidíš!potřebuju domů trochu písku....tak jsem to domluvil na pátou ráno....neboj,než začnu hrnout tak zazvoním abyste stihli utíct ven

-> minno: delas machra a hajzl mas na chodbe
nice work

-> myschaak AZNP K.Hora: Randevue v písku?

-> Kaprof-Los Koramos: pro tebe můžu zajistit jen buldozer a shrnout se zemí...hodí se ti to zítra večer na šestou?

-> Nwkt: jj,u staňkova...bukovec se to snad jmenuje....máme tam 40t miláčka....akorát nejužší lžíce má asi 180cm šířku,máš známýho na betonárce?já že by tam pak asi nějakej kubík padnul

-> myschaak AZNP K.Hora: ale ale to je zajímavéé
na ty druhy garáži co bude vzadu je udělaná jen 8 na 4 potřebujem protáhnou předek aby se tam vešli obě za sebe nakych 10 na 4 kdy se stavíš?

-> myschaak AZNP K.Hora: Z Domažlic to je kousek, nechceš mi přijet něco vyhrábnout? 

-> doly120-ten třetí:o): nevim,bo si daleko....momentálně máme techniku jen v kolíně,českým brodě,u domažlic a v nový pace....

-> myschaak AZNP K.Hora: Můžeš se někdy stavit a vykopat nám základy na další garáž
-> minno: Hezká práce

-> minno: Hezká práce
-> minno: krásná práce ja mam štěstí že sem našel dva fungl novy po strejci

-> doly120-ten třetí:o): jj,v zimě jsme s tím a s traktorbagrem kopaly 22 baráků a byl to celkem fofr....
-> minno: hezkypěkně

-> minno: hezkypěkně
no a tu je už v plnej paráde, nový pastorok, uhlíky, futrá, nový elektromagnet, šróbovina. Hliníkové diely jemne zaleštené a železné časti natreté šedým alkytonom. Dnes som ho skúšal na aute a štartuje ako divý :-)
mne sa včera po 2 rokoch od rozobratia a začatia repasácie môjho starého štartéra ho podarilo konečne úspešne dokončiť a zložiť.... celé dva roky som zháňal nový origo pastorok a štartér ležal v krabici v dieloch v pivnici.... týmto ďakujem Pavlovi P., ktorý mi na Hrocháči z nenazdajky ponúkol jeden nový origo pastorok na predaj
Diely po kope, nový pastorok už naložený na rotore:

Diely po kope, nový pastorok už naložený na rotore:
-> myschaak AZNP K.Hora 08.07.09 17:56:32: Tím by se kopali základy na barák jedna básen

-> myschaak AZNP K.Hora: tak to pak jo

-> jerrom: jj,zvedneš si jednu nápravu přes lžíci a pak kračíč přes výkop...
-> zidlik: vrtulník

tak já dneska vyměnil výfuk na feldě.... byl tam ještě originál, 12let a 70tis km je dobrý skore, a ještě by najezdil ale měnil jsem radši prevetivně 

-> zidlik: řekl bych, že než tam najel, tak to bylo zasypaný, ale spíš jak odjel...ale asi se opře o lžíci a přeskočí tu škarpu
-> myschaak AZNP K.Hora: jak si tam takhle najel??
-> myschaak AZNP K.Hora:
Já dneska brousim škrabu a odsekavam stoletej plastzol s šedy ..a připravuju na výměnu p kapes,,,

Já dneska brousim škrabu a odsekavam stoletej plastzol s šedy ..a připravuju na výměnu p kapes,,,
-> Kaprof-Los Koramos: to víš,cikáni se ožrali a místo čtyř přišel jen jeden tak jsem se bál abych nemusel ten výkop dočišťovat s ním....takhle hodil pár lopat a finito

-> myschaak AZNP K.Hora: vy jste hrozní cirkusáci

dneska další překop...celkem zajímavý jak se to dokáže podhrabat....
doly120-ten třetí:o) 08.07.09 08:56:58 napsal:
→ gabo000000: Co to bylo za značku?bosh
-> 105: to je na prdel
→ gabo000000: Co to bylo za značku?bosh
-> 105: to je na prdel
-> 105: prosimtě nwm jak se mi to tam povedlo dostat