-> zidlik: na obrazky se vyprdni, je to ten sami typ co mam ja
www.miocar.cz/cze/.../tun
ing_shop_autodoplnky-autot
echnika-megafon-houkacka_s
_mikrofonem_do_auta_na_12v
_3_druhy_zvuku_vase_slovo
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
-> venni: Co to stalo to Cecko se vsim vsudy (tedy i CE) ? :)
Dneska jsem si byl vyzvednout toto :)Za tři neděle si skočim ještě pro profesák...
Jinak asi by tam mělo spadat B1,C1,BE,C1E,AM a T.Nechápu co je za problém to do těch kolonek vypsat ...
Jinak asi by tam mělo spadat B1,C1,BE,C1E,AM a T.Nechápu co je za problém to do těch kolonek vypsat ...
-> exwrcteam: Tak na virtu jsou 11 13 a 17
-> petr s: je tam 011
-> Klubko_: myslíš totok skoda-virt.cz/cz/.../1065
05-the-7th-sraz-pratel-sko
da
je tady uz vlakno, kde se vseobecne resi hrochac? Nemyslim odjezdy
-> ZbyŠek: tyjo to chci taky už vidim jak by mě na silnici někdo nasral bych do toho začal řvát ty čů.... ty pí.. zasr...
jojo to si koupim

Byl sem koupit eMpétrojku a užíval si ten lahodný zvuk v nadzemních garážích

doly120-ten třetí:o) 30.06.09 22:18:01 napsal:
→ Tomo:
cvo sa rehlis ? 
→ Tomo:

-> tunerlada: je to vyborny zadne chrchlani proste v poho a malinko to zvysuje hlas takze kdyz do toho normalne mluvis tak to zni skoro jako by jsi do toho kricel.....
-> ZbyŠek: jak to de slyšet dyž do toho mluvíš? je to výrazný nebo neni to neaký nesrozumitelný ?
-> ZbyŠek: sem se zapoměl nahlasit vratnymu na uřadě ze tam zevlim a tak to bylo hned(kdyby na tom uřadě neco daly mohl jsem vypadnou driv a nic bych nedostal)...
-> HavajskejBubeník: 500 za parking
jouk

Dneska sem uděal velkou chybu, ráno sem šel na uřad, (uložit šadynku do depozita), byl sem tam pul hodky pred votvirackou a vodešel sem v 10 sem myslel ze me vodvezou
a aby to nebylo malo dostal sem 500 flastr za parking

-> Matthes, záškodník z TechWebu: v pohode

-> ZbyŠek: Nojo demence, si me predbehl a ja si toho nevsim 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: viz odkaz ( s mikrofonem )
-> ZbyŠek: OK, no ja mam mensi...
A to mas alarm nebo s mikrofonem? :-D

-> Matthes, záškodník z TechWebu:
www.autofashion.cz/zbozi/ .../houkacka-s-mikrofonem- do-auta-na-12v-3-druhy-zvu ku-plus-vase-slovo.html akorat me stala 390,- ( nova )
www.autofashion.cz/zbozi/ .../houkacka-s-mikrofonem- do-auta-na-12v-3-druhy-zvu ku-plus-vase-slovo.html akorat me stala 390,- ( nova )
-> Matthes, záškodník z TechWebu: nebude pac pod ni je rezerva a rekl bych ze se tam bordel nedostane......tam jak je nadobka na odstrikovac tam se nevejde tak proto jsem musel najit jine reseni.......
-> ZbyŠek: Tyjo, nebude ta sirenka namahana srackama? Ja ji dal tam co je nadrzka na ostrikovace :-)
-> exwrcteam: Na patce za řidičem je tam vyraženo mtx a číslo
jedny kola jsem naložil abych je vypravil na cestu na moravu,druhý ATS jsou po opískování,mám svařený držák na světlo na 4kolku,kterou jsem minulý týden dobil jak sviňa...a zadal jsen výrobu středících kroužků,který budou o víkendu snad hotový.Pak už jen průchozí podložky a jde to na auto.vleče se to,ale zas musim pomalu,máme to drahýho koně)
-> wlad-drakula: noo ja cel ze zigula taky ae nemoh sem sehnat 

-> tunerlada: ten gulaty s chrom obrucou je zo žigula :-) a dobre sa hodi k chrom budikom... pre nefajciarov je popolnik vdacne miesto na umiestnenie budikov 

-> wlad-drakula: ja kulatej nemoh sehnat ae nakonec se mi libi ten co mám..hodí se tam kam sem ho dal
taky přemejšlim co z popelníkem..ete 2 budíci nemaj žádný místo 

-> Tomo:

-> doly120-ten třetí:o): ta biela veru nebude na hrochaci !!! rosipe sa to cestou ... uz teraz mam velky magnet na zadku skodovky aby mi chytalo plechy ... 

-> Tomo 30.06.09 21:53:39: Já už to seru
Další škodovka co má apolla

-> Tomo: Tu bílou škodovku odněkud znám
Bude k vidění na hrocháči

-> petr s: nwm kde ma bejt
-> exwrcteam: Jaké má výrobní číslo ten rám
-> myschaak AZNP K.Hora: Já jen pomáhám známému, který staví sám celé svépomocí... Jeden RD má za sebou tak, staví další no
Dole má myslim 3+1, ale jsou to celkem velký místnosti 

-> Mr_Kubas: hm já dělal ten vnitřek 4+1

-> myschaak AZNP K.Hora: Já dělal jen obvod zatim a je to 130 m2 plus garáž... Obvod je v poho ale potom vnitřek 

-> Mr_Kubas: hm 100m2.....
-> myschaak AZNP K.Hora: Týjo DUPLEX
O víkendu jsem taky dělal s Ipou 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: tak tak...a buřty jsou birychlejc upečený jak normálně!