skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
-> myschaak AZNP K.Hora: Biturbo horak 

jinak jedna víkendová když už je ten telefon napíchlej....aby bylo vidět že se doma neflákáme

-> myschaak AZNP K.Hora:
vidim to na garde v upravě gls chrom

-> Turda: asi takhle....nejdřív bylo jedno,to bylo ok...najednou dvě,tak honem se rychle jednoho zbavit,pak se zas další dvě koupily a kurva tři to se nedá....tak tři teda ne,koupím ještě jedno....čtyři je ideální....šel bych do pátýho ale nevim co....

-> Turda: já táhnu 2 auta(pojistky stk atd to se dá

-> myschaak AZNP K.Hora: kéž by bylo bílo po celé republice

-> doly120-ten třetí:o): no já bych do toho nešel 

dneska jsem koukal jak padaj kroupy....celkem to byl hukot......nová paka...místama bylo bílo
-> Nwkt: povodne tam boli len tri diery bo to je lista zo 105GL ( je tam aj napis no neni videt ) a ako napisal Fén tak ten uplne napravo je na ventilator chladiča... ostatne uz popznate 

-> Turda: Na papírech je toho sice hodně (až moc hodně) ale je to dané do depozitu. Zbytek je bez dokladů. Tak GLS je bez dokladů. Ale tet si na to dávám pozor. Viz porušení smlouvy

-> Turda: mám 4 120 z toho dvě normalně na papírech a dvě bez

-> doly120-ten třetí:o): mě zajímalo jak to děláte s těma autama, to kupujete jenom bez papírů nebo jak?? kdyby přeci byly přihlášený tak se pose*ete ne?? no já to nechápu, jako by vám nestačilo jedno auto...

-> doly120-ten třetí:o):

-> Kaprof-Los Koramos: Já už tě upozornovat na hrocháč nebudu

-> Kaprof-Los Koramos:

vždyt to sám nevíš

-> Kaprof-Los Koramos: Já tady počet z jistých důvodu neřeknu. Jen ti řeknu že rozebraného toho mám skoro co ty. ale kolik jich je v celku a kolik rozebranej neřeknu
Nebudu zakladat inzerci, ale dam to jen sem bo to kazdy cte
. Na vrakaci tu maj uzkou 105ku s hladkou zadni kapotou, tak jestli ma nekdo zajem o kapotu vezmu ji az zitra pujdu pro zrcadko, predani na Hrochaci, zajemci do ID
PEACE

PEACE

-> doly120-ten třetí:o): ty hovado
jestli je ti 4 120 8 dalších rozebranejch 2 žigulů 2 tisícovek a jednoho nissana málo tak nejsi normální já už mám plnej špejchar u báby

-> Kaprof-Los Koramos: Ale víš jak.. je to jen jednání.. majitel si to může rozmyslet nebo se na ni vyseru. Protože už toho mám dost.. spíš už budu kupovat jen na díly.
Ty toho máš málo
Něco ještě kup
Ty toho máš málo

-> doly120-ten třetí:o): AJÉJE
TO JÁ VIM O lS S ČERNOU STŘECHOU 80" V KRASNYM STAVU S 75TIS A ROK STOJI:( ASI PO NI ŠILHNU:O)

-> Kaprof-Los Koramos: Když to nikde neřekneš,tak je na cestě další ale garážovaná,po prvním majiteli,vše zachovalé originál

-> doly120-ten třetí:o): jo to je tadle s mym zrcátkem a stěračema ja myslel že jina zas už:o)
-> Jožynek : Už tu bylo
V dnešní nákup
Dával to tu zeke (david)

Dával to tu zeke (david)
-> doly120-ten třetí:o): foto!
-> Kaprof-Los Koramos: UŽ tu bylo

-> doly120-ten třetí:o): foto:D
Zrovna sem dovezl domů GLS

Asi si to naházel jak mu to vyhovovalo a venitlátor bude jeden od topení a jeden ku chladiči

-> Nwkt: Třeba ten druhý je na ventilátor chladiče. :o)
-> Nwkt: Jo tak-) Já furt koukám, co s tim je
-> David29: Dva ventilátory a ještě to má na blbejch místech
-> Nwkt: Proč?
-> Gemini: Taktéž gratuluju... Jeden z mála inženýrů, co nekecá ale dělá-)
Jinak mě včera přišla SMS od třídní, kdy dělám doklasifikace
-> Gemini: Taktéž gratuluju... Jeden z mála inženýrů, co nekecá ale dělá-)
Jinak mě včera přišla SMS od třídní, kdy dělám doklasifikace

-> wlad-drakula: Ty spínače máš nějak divně
-> tunerlada: ja sem tez urobil taku vychytavku, sice nie dneska ale zaujimave riesenie pre nefajciarov :-)
-> doly120-ten třetí:o): porad toho nemas dost ? 

-> Kaprof-Los Koramos: Copak

-> doly120-ten třetí:o): ajéje:o)
Zachvíli jedu pro 120GLS

-> Klubko_: Tak to gratuluju a koupím ti pivo

-> Pepčas: ti to asi prijedu omrknout 

-> Gemini: Chlapec, Gratulujem - sup teda do praxe ;)
-> Klubko_: oje 

volejte slava a 3dny se mnou raduje! Dal sem zkousku z matiky a muzu se tak odmenit 3-dennim komatem v garazi zavrseny patecnim odjezdem na hrochac!

-> Gemini 30.06.09 10:56:39: promiňte to zpoždění pane Inženýre, také Vám srdečně gratuluji!!! 

-> havlik: sorry přepískl sem to
-> 105: co nadáváš?:) to chce klid
-> petr s: aha to sem nevedel promin myslel sem ze je to treba nejaky prohlaseni skodovky:)
-> havlik: aby ses neposral
-> havlik: aby ses neposral

-> petr s: aha no zajímavý ale zkus to najít třeba by se s tim dalo něco vytvořit eště v dnešní době:)