skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
já dnes kámošoj trošku zrepásnul karbec..nenní to nic exktra ale von to vtom krámu stejně hned zasere
-> havlik: Vyjímku vystavovalo ministerstvo dopravy a byla nedílnou součástí technického průkazu
-> Syny: no jestli to dobře chápu tak se vyjímka vztahuje k tomu použítí rámu
-> havlik: Nebud lakomej 

-> 105: pro tebe nic ta je pro mě k rámu tak klid jo
ono to stejně bude k hovnu ale možná že bych si zkusi udělat výlet na dopravku :))

ono to stejně bude k hovnu ale možná že bych si zkusi udělat výlet na dopravku :))
-> petr s: kdybs nasel tu vyjimku bylo by to eno nuno :) prosíííííím 

-> petr s: Tohle byla kladka na "klinaku". Ta kladka na rozvodech je kapitola sama pro sebe. Ale ted to nejak ustalo to vrzani... Tedy spis se ztlumilo...
-> Syny: To snad bylo v záruce
-> Matthes, záškodník z TechWebu: nebuď puntičkář...na rámeček to fungovat nebude 

-> tunerlada: Nerikam ze spatne, ale treba nejaky maly ramecek?
Nic, na to srat, to by chtelo videt v realu 

-> Syny: tam dotahnes alternator
taky jsme ted nechali delat v rodim aute v Rencku a cena kladky 1400 ;-) hruza :)

Tak sem dneska nechal vymenit napinaci kladku remenu a 1300 Kc v prdeli
Z toho kladka 1200 Kc...
Zlaty Skodovky, tam todle vubec neni a taky to jede...

-> Matthes, záškodník z TechWebu: co je na tom špatně ?

-> Gemini: Gratulace :) Ja mel akorad letos v jednom semestru predmet spalovci motory a bylo to dost dobry :) Jediny co sem si nebyl schopnej zapamatovat byli chemicky vzorce vyfukovych plnu pred a po katalizaci :)
-> Gemini: To aby jsme Ti začli vykat ne :o) Gratulace!
-> Gemini:

chlapec je Inžinier v odbore Spaľovacie motory

Sem dneska doufoukl zadni gumy. Mi to odhrablo pekne ve meste pri rozjezdu. Hold 1,5atm neni to prave...
Pepčas 29.06.09 20:32:34 napsal:
co říkate na kombinaci???říkám na to že by ses měl věnovat škodovce
co říkate na kombinaci???říkám na to že by ses měl věnovat škodovce

-> tunerlada: Nejak lepe zapracovat by to neslo?
havlik 29.06.09 20:36:17 napsal:
dneska sem byl na výletě:)nadherne foto !!!

dneska sem byl na výletě:)nadherne foto !!!

-> stika87: eště sem prsknul nějaký videa na youtube:)
-> havlik: LOL :)
-> petr s: tak máš eště do soboty čas to najít
Prosíííím:)

-> havlik: Před 1/2 rokem jsem to viděl ale kde
stika87 29.06.09 20:58:52 napsal:
→ petr s: libovolne pneu ?libovolne kola ??? tak proc mi je
nechtej zapsatz ani apola ???

→ petr s: libovolne pneu ?libovolne kola ??? tak proc mi je
nechtej zapsatz ani apola ???

-> petr s: jo a našel bys to _?:))
-> stika87: jo poličku ti z toho klidně odšroubuju
Jinak zbytek dnešních fotek je na rajčeti:))
-> stika87: jo poličku ti z toho klidně odšroubuju
Jinak zbytek dnešních fotek je na rajčeti:))
-> petr s: libovolne pneu ?libovolne kola ??? tak proc mi je nechtej zapsatz ani apola ???
-> petr s: To by se Havlíkovi určitě líbilo 

-> havlik: sundame oddelame :) takze na hrochaci odsroubujem ?

-> stika87: K tomu rámu je ještě někde vyjímka že tam je povolen a libovolné pneu na libovolných diskách a hlučnost 98 DB
-> stika87: by si stejně musel sundat tu zadní poličku k tomu by se to nehodilo

-> havlik: zavist ;-)
-> stika87: jo šroubovanej origo metalex do 130L/A z dobovýho soutěžního vozu:) mimojiné původně od člena virtu
-> havlik: mas sroubovatelnej ? taky premejslim o ramu
-> stika87: jo jedu na hrocháč nechytli a doufam že hned tak nechytí:)
-> havlik: ¨te jeste nechytli ? :) doufam ze jedes na sraz krasna prace na tvym aute ;-)
-> stika87: já sem cajtum nic neplatil
-> gabo000000: nějaký jo
-> gabo000000: nějaký jo
-> havlik: kolik si zaplatil cajtum za ten ram ?

-> havlik: mas aj v predu A?
-> 105: jo mě taky už párkrát vyhodili...jim se člověk nezavděčí ničim at udělám co udělám vždycky to je špatně
-> zidlik: zazivam taky nekdy neco podobnyho.. vyhazov z domu.. a podobne ,,, ale jist este dostavam 

ja poumyl rapida seřídil sem vodtrh a předstih a matka mě zase začla nadávat že dělám kravál furt se jí něco nelíbí to auto tam běží na volnoběh a vona se může posrat..jedu třicet po ulici a vona mě nadává at tam nejezdim tak rychle já si budu kua jezdit jak chci a 30 podle mě není rychle a začne se vohánět tim že mě někdo udá že tady jezdim jak prase tak at si mě udá já předpisy neporušuju tak mě to je šumák..poslední dobou mě sere sem student a ani nažrat vod ni nedostanu a když se ted našel dopis vod babičky na rozloučenou po 5 letech co umřela tak mě to taky neřekla a dozvěděl sem se to náhodou mě už to tady pěkně sere a to sem ztoho dopisu ještě pochopil že babička přestala schválně brát léky aby umřela
... každýmu tvrdila že jí nic není a do dopisu napsala že už ty bolesti nemůže vydržet

-> HavajskejBubeník: Nevim co ti na to rict. Taky me to napadlo, ale co ty nosniky ktery na to nejsou delany?
vcera sem zaparkoval ve spravne spolecnosti u koleji. Neni to nekdo z vas?
Dneska sem si pro jistotu navařil do předního nárazníku traverzu(nechci aby dopadla jak brachancova)