skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
prohledat
123938 příspěvků (zobrazeno 100251 až 100300) od 06.12.2007 do 07.03.2025, založil/a iDawe
Sem dnes uděal zase kuloví pač venku furt něco padá mi za limec 

ja som dnes 13 hodin pracoval v robote a momentalne som 18 hodin bez spanku cipana mam dost...vcera vecer som spal asi 4 hodiny..dnes asi o polhodku pôjdem spat a uz rano o 6 vstavam..a ked sa chem velmi znicit mozno aj zajtra pdotiahnem nejaku 12ku :D cipana uz len nech je vyplata:D
Udělal sem pravej držák motoru na fabii.. A rozebral sem zadek kvuli demontáži motoru.. Zítra ho jen vycuknu na fabku nandam spojku a šup zpět..
-> doly120-ten třetí:o): nie
-> Tomo: To nevíš?

-> doly120-ten třetí:o): ako to ???

-> doly120-ten třetí:o): podlozit asi jo, ale jak, aby to tam nebylo jak pest na oko
este nevim, co s tim spacham.

-> Klubko_: A nejde to teda nějak podložit nebo nějak natočit?
-> Tomo:
Rozkaz šéfe
A tak stejně
Zachvili ji uvidím na živo

-> Tomo:

-> doly120-ten třetí:o): ver tomu, ze dokud byly na tom plastu nasavace vzduchu do topeni, tak origo se muzou jit zahrabat. Tohle ti hodi mega mnozstvi vody pres cely okno uplne rovnomerne.
-> čert: lepsi nez origo jo, ale hodne mi toho de pod sterace
-> čert: lepsi nez origo jo, ale hodne mi toho de pod sterace

-> doly120-ten třetí:o): zabudaj 

-> Tomo:

-> doly120-ten třetí:o): ale segry nie !!! 

-> Tomo: Jak bude doma tak budu očekávat nějaké foto na icq

-> Klubko_: Mam taky fabiacky ostrikovace na stejnym miste jako ted ty a je to v pohode. Rozhodne lepsi nez ty puvodni...
-> doly120-ten třetí:o): vdaka

-> Klubko_: Není nad origo:)
-> Tomo: Tak držím palce abys to měl už doma:)
-> Tomo: Tak držím palce abys to měl už doma:)
fabiacky ostrikovace pujdou zpatky na kapotu. Este nevim, jak, ale nejak elegantne je tam predelam. Strika to pod sterace grrr 

-> doly120-ten třetí:o): tento to chce predat nastastie
len to predava uz skoro rok ...

-> Tomo: To sem taky zažil... majitel to pořád odkládal až si to rozmyslel.

-> doly120-ten třetí:o): ved by uz mohlo byt ... ale akosik sa nemame k cinu s majitelom
raz hento .... a raz tamto ... 

-> Tomo: Chápu:) To je nejlepší:)

-> doly120-ten třetí:o): kilo bude take ,ktore nebudem zvarat

-> Turda:
neni zač 

-> Tomo: Už sem myslel že máš kilo:)
-> Tommyk:
oukej
vynípnu to jako beďara...dík

-> doly120-ten třetí:o): na nasej 105L r.v.88
-> Turda: zkus to vykroutit 

-> Tomo: Na jakém autě si to škrábal?

Já dnes zašroubil táhlo řazení a byl se projet....dobré no sem zvědav jak dloho to vydrží...

-> Tommyk: no j áto mám povolený a prostě tam rachotí .... kazí to celej dojem, tak sem ho přicpal lepenkou a je klid ale tak kdyby šel vyndat

po 8mich hodinach a 30tich minutach som konecne doma :)
skrabal som podlahu od asfaltu ... a tak troska pripravoval afto na zajtrajsie vyvaranie :)
a po 23troch hodinach a 30 minutach som si dal konecne ranajky :)
a zaroven "veceru"

a po 23troch hodinach a 30 minutach som si dal konecne ranajky :)

-> Bohyn: krásne urobený motor a hlavne pekne rozpleštený chladič krása

-> Turda: on už byl právě vypadlej
tak jsem ho jen vyhodil... 

Tak nějak sestaveno, nasazenej novej rozdělovač, ale cca po 5ti minutách běhu na volnoběh začne z karbecu téct benzín i přes nové těsnění.A ventilek když do něj foukám funguje a hladina se zdá být dobrá když mám sundanej vršek tak nevim
pokračovat budu zejtra

-> Tommyk: ten klobouček si vyndal uprostřed?? to jde bez problémů?? já mám samej problém

tak jsem "vyměnil" reprák, kterej chrastil.. ve skutečnosti jsem jen vyndal ten "klobouček" na vejšky, protože se ulomil a pak tam chrastil.. měl jsem jiný repro, ale ty nehrály tak dobře jako origo co tam byly, takže sem to jen přehodil z prava doleva
a pak sem ještě promazal centrál, kterej mi občas blbnul, tak uvidíme ... 

v ramci odpocinku od pripravy na zitrejsi zkousku sem skocil do garaze dat baterku na nabijecku, protoze posledni dobou sem malo jezdil a premystil sem ostrikovace z nasavace na kapote do puvodnich der. 

-> Syny: Myslis, ze ma na filozofickej fakulte ucili take okultne vedy ako matika?
ale 4/3 by bolo asi o 1*3 viac ako kompletne VS vzdelanie, takze nieco viac ako PhD.... kdezto ja mam len 2*Mgr... takze v tomto pripade 2*2/3 bude asi 4/6

ale 4/3 by bolo asi o 1*3 viac ako kompletne VS vzdelanie, takze nieco viac ako PhD.... kdezto ja mam len 2*Mgr... takze v tomto pripade 2*2/3 bude asi 4/6

tak já neska uspěšně udělal zkoušky na B a C1
navíc ztoho mám dvojnásobnou radost ptz sem to udělal jako jedinej z 10 lidí co to tam semnou neska dělali

-> alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí): 2 * 2/3 = 4/3
A to ses vysokoskolak? 

-> Syny: jj, 2/3 su v pohode.... najvacsia sranda je, ze teraz neviem tymto systemom vyjadrit to svoje vzdelanie.... 2*2/3 to je 4/6?
-> alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí): 1/3
Ja myslim, ze se spokojim se 2/3 

-> Syny: Gratulacia k prvej tretine VS vzdelania
-> stika87: Prej na 1 to neni a 3 nedavaj, takze asi tak
Nejlepis bylo, ze sem dostal otazky ktery sem umel a jak sem si sed s tuzkou, tak sem vedel kulovi... No a pak v prezentaci bakalarky sem tvrdil neco jinyho nez to tak opravdu bylo
No stres je mocna zbran... Ale tak prej to mam hotovy 

-> Syny: gratulace

-> Syny: to nevadi zes jim nic nerek hlavni je ze to mas gratulace 

Tak dneska je ze me uspesne Bc.
Sice sem tam toho moc nerekl, ale tak nak to mam 

-> Zeke-ten šestý: Ředil si to nebo ne? Hamerite je moc husté...
-> Matt-110Rten druhej 22.06.09 09:51:23: Ja sem s tou barvou spokojenej, mame ji uz asi 5 let na balkone na zabradli a pohoda...a tu podlahu sem vzal odrezovacem takze by to melo byt OK
tak sem dneska přetryskoval karbec 1.210/120 2.160/145 ještě přemejšlim nad menšim vzdušníkem na druhou komoru ale nevim -- z 0-100 jsem dosáhnul o 0,4s lepší čas než se seriově natryskovanym 136 sedrem ale pocitově mě to příde stejný