-> Syny: Myslis, ze ma na filozofickej fakulte ucili take okultne vedy ako matika?
ale 4/3 by bolo asi o 1*3 viac ako kompletne VS vzdelanie, takze nieco viac ako PhD.... kdezto ja mam len 2*Mgr... takze v tomto pripade 2*2/3 bude asi 4/6
tak já neska uspěšně udělal zkoušky na B a C1 navíc ztoho mám dvojnásobnou radost ptz sem to udělal jako jedinej z 10 lidí co to tam semnou neska dělali
-> stika87: Prej na 1 to neni a 3 nedavaj, takze asi tak Nejlepis bylo, ze sem dostal otazky ktery sem umel a jak sem si sed s tuzkou, tak sem vedel kulovi... No a pak v prezentaci bakalarky sem tvrdil neco jinyho nez to tak opravdu bylo No stres je mocna zbran... Ale tak prej to mam hotovy
-> Matt-110Rten druhej 22.06.09 09:51:23: Ja sem s tou barvou spokojenej, mame ji uz asi 5 let na balkone na zabradli a pohoda...a tu podlahu sem vzal odrezovacem takze by to melo byt OK
tak sem dneska přetryskoval karbec 1.210/120 2.160/145 ještě přemejšlim nad menšim vzdušníkem na druhou komoru ale nevim -- z 0-100 jsem dosáhnul o 0,4s lepší čas než se seriově natryskovanym 136 sedrem ale pocitově mě to příde stejný
-> Matt-110Rten druhej: ale ja oficialně Důvod: přijel hovnocuc a táta nechtěl nechavat psa celej den v garáži tak sem zustal doma aby sem ji dal jen na chvili pryč když přijeli
-> doly120-ten třetí:o): jj asi tak a ked neprepadlo tak ich budu preradovat do inych odborov....taze to je jedno ..ale aspon uz bude pokoj v triede.... ja som tiez za kazdu srandu a tiez niesom najsvetejsi ..ale to co oni robia tak to je uz fakt demencia 1. stupna
-> doly120-ten třetí:o): jaaaj ale ved drzim hubu ale vies mi co sme dobri tak si to vzdy odskaceme aj za tym zllych ..taze asi tak je to u nas...ale na buduci rok to tak nebude
-> doly120-ten třetí:o): jj tak to mas fakt stastie....keby aj ja mal takeho dobreho triedneho ale vzdy mi ospravedlni tak dufam ze to pojde tak aj nadalej