-> doly120-ten třetí:o): vod čeho mate školníi sklady ja u nas ve sklepě našel novy cs svetla na mko čekam až tam budou zavberečky a vyměnim je za naky schnily stary
-> ZbyŠek: ty mas vcely ? ja som mal tiez teda "mam" ale ako ma 3 ustipli do ruky , to som potom bol cca 2 dni vytrety som nevladal ani chodit to som este bral ale ked ma 3 ustipli do hlavy/tvar a nejak skazuziatou burinou ustipli a ostal mi flak tak som povedal ze dost a uz ich nemam :)
-> gabo000000: Koukám stejnej vocas jako já...já na mím pickupu udělal to samí Holt zvyk hrabat se v 742 Umě to nebylo tak hrozný, protože sem stejně měl brzdy schnilý
-> Kubina AVTOBA3 CCCP: Není se čemu ani moc divit... Včelystva umírají na různé nemoci a někdy ani už nepomůže to léčení.. Přez zimu taky celkem dost hodně hynou.. A taky je problém v tom že to moc lidí už chovat nechce...
-> Kubina AVTOBA3 CCCP: A proto kdyz k nam nedavno vletela vcela do bytu, tak sem ji hodinovou operaci vyhanel zpatky ven. Bejt to vosa, tak dostala placackou a po prdeli...
-> ZbyŠek: zjistil jsem si,ze pocet vcelstev v nasem kraji klesnul od roku 1989 z cca 1100 na cca 300.minuly tyden nam kvetla srbska svestka,nebyla na ni jedina vcela,kdyby se na ni nezameril jeden cmelak,ktery tam 2dny poletoval,tak nemame nic.
mozna se tomu bude nekdo smat,ale nedostatek vcel zacina bejt vaznej problem.
Auto v laku... předek spasován.. Chybí dopasovat dveře zapojit centrál a audio dál sehnat a přidělat prepreg no a vlastně dobrousit a dolakovat kvasiňácký lízo
Já dneska začal připravovat plechy na opravu 130ky. blatník je v jedný vrstvě základu a přední čelo po prvním přebroušení... tři vrstvy barvy jsem teda nečekal a toho prachu z toho....
... že jsem se na to nevysral a škodku radši nehodil do sběru