-> Pavel P..: pružinka už tam je:) ale hlavní problém je v tom že to má zaseklej sytič a nejde stáhnout:D respektive stáhnul sem ho tak že to má něco kolem 2000 a mín ale víc už to nešlo protože sem neměl žádný nářadí
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: zbláznil ses? co bych s tim dělal? Jediny co by se mi z tohohle líbilo sou papíry
-> havlik: a víš proč to matesovi vařilo v kolonách a on chudák nevěděl čím to je? tim vysokym volnoběhem... ale on tomu nechce věřit a dát tam pružinku
sice ne dneska ale včera na výletě po okolí:) sice napřed to mělo krátkou měrku na olej a karbec držel volnoběh na 2500-3000 otáček ale pak už se s tim dalo docela i jet:)
-> Mantrabeach: Nj. asi začínám dostávat rozum, když musím nad dobrou nabídkou přemýšlet, ale je to spíš o tom, že mám pochybnosti abych si nevzal velké sousto, chtěl bych celek a ne stavbu. Jenže dneska už není možnost vybírat, buď to bude vrak a kompletní přestavbě se nevyhnu, nebo budu marně vyhlížet uloženku a za rok, dva mě na úkor rodiny nebo definitivního bydlení přejde chuť hledat. A když jsem před chvíli zahlédl na internetu inzerát na kupátko, které mi nevyšlo zakoupit před vánoci a nový majitel zvedl původní cenu na 200%, tak mi začalo být poněkud smutno.
-> Hurdis: kua neser.aby tě to pak nemrzelo že si ho nekoupil.Tak ti bude zatím jen tak stát a potom na něj přijde řada.Se podívej na mě.erko mám skoro 4 roky a ještě jsem na něj pomalu nesáh.nějak ho pořád obcházím.nejdřív žlutá,potom rapid,teď ještě felina ale ono na něj dojde.
Odpoledne jsem se byl podívat na dvě eRka ku prodeji. To druhé - pěkný skelet na nápravách s téměř kompletní novou plechařinou v ceně mě bude ještě chvíli hlodat v hlavě, navíc když je prodáván nadšenci na slovo vzatými. Mít tak aspoň trochu času, chjo, to by se lépe rozhodovalo co s tím.
-> Kaprof-echt Gottwald: no jako v zimě červenou....se na mě vysr*li že maj plno a já jí dělal venku před barákem na štědrej den)možná pašíka vám tam pošlu na rozvody a asi čerpadlo vyměnit,nejspíš zapadává nafta
-> myschaak - diverzant s koženou brašnou: myslel sem do Časky jako v zimě červenou pred stk jaj sendra ale todle je original tak nebude problem ja jezdim Velim
-> Matthes, záškodník z TechWebu: no sláva že sis všimnul.... myslíš že já bych si dával na auto kyvkový ramena? guma neguma, natřít se to musí a tam to ničemu nevadí.. naopak, ještě na to pujde černej vrch a pak na autě ještě tlumex stříbrnej.
-> Pavel P..: Ajo dmnc... vyztuhy Nemels patlat tu gumu barvou, pak bych to poznal No lepci nez kdyz tu nejaky jouda prodaval sikma ramena natrena na zeleno vcetne kulicek lozisek Asi vymezeni vule