-> Klubko_: mne sa po dto lezlo tak akurat aj taku hunatu deku som mal pod sebou ked sa budem chcet ist povozit treba rychlo naliat 13 litrov vody a rychlo nastartovat kym nezamrzne
Klubko_ 15.01.09 00:19:14 napsal: ani ocko nenasadis!! to musi karbec pryc, saci pryc, cely parohy a pak jedes po
milimetru šuch šuch šuch
nejake zname zeby mechanik na slovenskym traktoru ?
a tady si vytahuju prvni dil vyfuku. Zabralo mi to tak hodinu urcite ani ocko nenasadis!! to musi karbec pryc, saci pryc, cely parohy a pak jedes po milimetru šuch šuch šuch
ja, ShadeNouf a Discovera sme dnes byli na vrakacu v Prostejove. Takovejch mrtvolek tam bylo. Ale vsechno 105, 120 uzovky, eMka, hodne fanousu. Hrstka kil a par litru.
ja som bol dneska s fawom na stk a emisnej ... dalej som navštívil MOLSA a nejaké blízke okolie .. bola fakt sranda ... musíme niekedy zopakovať .. pamätné foto z mojej návštevy
-> gabo000000: kua neserte ma so sajrajtom ja som spokojny
-> Vojťas: nemám garaž auto stoji pod plachtou na dvore. Mám malú dielňu v suteréne a väčšinou je tam zima skoro ako vonku chce to odhodlaie a teple oblečenie
Vďaka suriho prípravku som vytlačil starú a nalisoval novú poloos ktorú som predtým zabrúsil s bubnom takže polnápravy mám ready na montáž (tá horná je nanovo urobená)
-> haso: ja mam o 1é hodin odovzat vypracovanu temu human relations o ktorejby som ani po slovensky nevedel nic napisat nie to este anglicky..sedim nad tym uz hodinu ale len rpemyslam...ej..to bude dlha noc..
-> CpEaRjHaY: V pohodě, chápu to. Člověk občas udělá nějakou blbost, to je hned. Alespoň že ti zbyla práce. Budeš si asi muset pořídit zimní gumy na kolo :-)
-> FORM: nechce se mi o tom mluvit.mám po sezóně no-> suri: No sem zvědavej jak se budu dopravovat do práce já.takhle brzo nic od nás nejede.do práce 15km takže asi pěšky