skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
prohledat
124407 příspěvků (zobrazeno 112101 až 112150) od 06.12.2007 do 28.07.2025, založil/a iDawe
-> Gryzly: ale prt :) -> Gemini: to je také oné čo sa dáva do takého oného a robí sa s tým také oné....no veď vieš

-> Gemini: To je rovnák na ohejbák.
Ale rozteč těch děr je jako na spojkovým válečku na diferáku, tak by to mohl bejt nějaký harapák na měření zubových vůlií na diferáku.
Ale rozteč těch děr je jako na spojkovým válečku na diferáku, tak by to mohl bejt nějaký harapák na měření zubových vůlií na diferáku.
......a teď zase srším vtipem a oslňuju účastníky tohoto tématu svou prudkou inteligencí prostřednictvím předešlých, současných a budoucích komentářů.

-> J3STER: 

-> Gemini: Netuším.....žeby to byl stojánek na vánoční stromeček? Nebo přípravek na náročnou montáž nějakých součástek typu přidrž podrž urob si sám bez pomoci někoho druhého.

-> J3STER:
Já dnes krom uskladnění náprav,kontroli eRka a výměny stěrače na spotřebáku tak nic neudělal.

Já dnes krom uskladnění náprav,kontroli eRka a výměny stěrače na spotřebáku tak nic neudělal.

kto uhadne co je toto dostane dubak pred nastupenou jednotkou 

-> J3STER:
skvělá náplň dne 

Dneska jsem otevřel oči a zjistil že žiju.
Sakra budu muset udělat zase aspoň jeden dobrý skutek. A tak jem začal snídaní(to snad vůči mě dobrý skutek je), pak jsem šel nakoupit, přezul tátovi auto na zimní gumy, babičce opravil splachovač, ulidil sních před garáží, změřil nemrzku v chlazení, odstřelil žárovku v garáži, nakrémoval boty, zašil díry v montérkách, oholil sám sobě si sám kušnu pač jsem vypadal jako Rumcajs.

-> Kuladmin: no asi tak

-> kuči kuči: To bude sylna sylnice

-> kuči kuči: no aspon tak .... mne sa zase dodrbal kuzel poloosi a bubna a teraz som odstaveny 

-> MOLSO: naštěsti mi zbyla jedna tyč po rozebirani druheho auta ta jsem ji tam přehodil a už zase mohu brazdit sylnice.

-> haso: Pak by bylo zajimavy kdyby te stoply cajty mam pocit ze bys musel dejchat a stejne by ti neverily zes nepil

-> kuči kuči: tak to poteší 

-> gabo00000: to vis ze jo

-> MOLSO: ne na troječku male otačky sucha cesta. asi staři

-> kuči kuči: tu zatacku si asi prechadzal bokom na 2ke od plynom a skoncil lad a zacal asfalt ne ? 

-> Klubko_: jojo,už tak nějak tři týdny mi nejede net...no dneska zas jo)
-> kuči kuči: sem myslel, ze ti vyhupsla sucha polosa a ona se strihla tahle...luskus 

-> MOLSO: projel jsem zatačk k baraka a do dvorka jsem byl už taženej,neviproč to prasklo?
-> myschaak - diverzant s koženou brašnou: sem si rikal, ze se tady dlouho diverzant neukazal. Nebo se pletu?
já jsem se dneska konečně dostal na net)))hurááááá
kuči kuči 23.11.08 19:07:38 napsal:
ja dneska spravil tu poloosu
co to je?
ja som dnes vycistil a zrepasoval jeden klasicky zaspineny zaolejovany zatuhnuty 120karb a po nasadeni som s toho mal super pocit pac siel kraaasne..dufam ze sa s nim jozynekovci dogulali domov

ja dneska spravil tu poloosu

ja som dnes vycistil a zrepasoval jeden klasicky zaspineny zaolejovany zatuhnuty 120karb a po nasadeni som s toho mal super pocit pac siel kraaasne..dufam ze sa s nim jozynekovci dogulali domov

-> kuči kuči:
cos delal ?

-> Tichy Radek: je pat a mat. jsi budpo rat na tuteri ve stohole.
-> haso: tak to mohla byt zajimava fotka
taky sem se musel ritit ohromne rychle, aby se tomu nic nestalo

-> Klubko_: mi pripomina ked som viezol vino na stuzkovu...zadne sedadla fuc, a uplne nacpate same krabice vedla seba, a vpredu este na mieste spolujazdca dalsie a voslo tam 110litrov alkoholu, asi 80vino, 20cinzano, 10sampanske...a rutil som sa ohromnych 30km/h mestom a som skoro od toho cinkania flasi ohluchol...
akurat skoda ze kamoska stratila tu fotku jak to mam nalozene

akurat skoda ze kamoska stratila tu fotku jak to mam nalozene

a co sem este dnes udelal, znova sem si rozebral, procistil a slozil karb (LEKR) a zprovoznil si vsechny funkce na pristrojarne (prestal mi jit tockomer, zapojil kontrolku prtednich mlh a spravne sesadil tacho+promazeni)
isn't it nice when things just work?

sem dneska povozem odvozil drahe pritelkyni veci na vanocni vystavu

-> Tuner#2: -> Zdeněk.: na tom neco bude, asi je este nejak prerovnam, aby pokud mozno jen lezely a nehrozilo jim mechanicky opotrebeni
-> U-Geen: no, to by bylo idelani reseni, ale nemam koberce, tak sou v tunelu schovany.
-> milano: jak by bylo ruseni od napajecich poznat?
-> minno: a vypada to, ze to tam neni rezavy
-> U-Geen: no, to by bylo idelani reseni, ale nemam koberce, tak sou v tunelu schovany.
-> milano: jak by bylo ruseni od napajecich poznat?
-> minno: a vypada to, ze to tam neni rezavy

-> Pavel P..: myslel som si

-> minno: z papíru jako většina škodovek

-> Tichy Radek: druhá je Z Plíška? A ta prvá je z čoho? z dreva?

-> minno:nn,jedna je moje a druhá je Plíška

-> FORM: nen ziadne chromovanie nebude
-> suri: jj, to som myslel
-> suri: jj, to som myslel

-> haso: bezfarebným sprejom prestriekať
-> haso: Pěkné, máš to tedy připravené na chromování? Měl by jsi to alespoň za konzervovat, jinak ti to rychle chytí vzdušnou vlhkost.
-> Vojťas: -> MOLSO: -> petřík:
ďakujem

-> haso: perfektní :)
-> haso:
tak to je luxus ....
-> (škodec maslový): píchol si gumu ?
zase si utekal pred polišmi a dali ti tie ostnate rohoze co ?
btw dnes som na modrooku sprovoznil ostrekovače, nahodil použitelný regler, dobil baterku, nahodil dobovú dečku pred chladič, na zelenej som vymontoval chladič, baterku a nadržku ostrekovačov aby mi ich nedodrbal mráz

-> (škodec maslový): píchol si gumu ?

btw dnes som na modrooku sprovoznil ostrekovače, nahodil použitelný regler, dobil baterku, nahodil dobovú dečku pred chladič, na zelenej som vymontoval chladič, baterku a nadržku ostrekovačov aby mi ich nedodrbal mráz

co jste dnes udelali?: defekt

-> Syny: najprv som z toho dal rucne prec spinu 100kou, pak som nasadil na vrtacku 300ku asi na 10minut, a pak som tam dal 400 asi na 10minut, a nakonec som priviazal deku na ten smirgel a tym som to asi 10minut este dolestoval, potom smirgel 2500 (to je jak papier) rucne pod vodou, a pak este brusnu pastu som na to zobral a handru

-> haso: jakym si tobral? To je docela pekne vylesteny na smirgl ne?
-> haso: Tak toto je perfektni
kuk...som konecne nasiel tie smirgle na vrtacku tak som hned daco vyskusal

-> minno: to se ti jenom zdá..to bude tou zimou venku že vidíš dvojmo

-> Tichy Radek: nemáš tam tých kasní nejako moc?