když nedávno ta matka vypadla kámošovi a já to měl spravit, tak měl naštěstí ten gumovej koberec, kterej je na tunelu jenom nacvaklej. Ale než abych řezal do koberce, radši bych tu jednu sedačku vyndal, dyť drží jenom na 4 šroubech
-> MOLSO: takova skoda to napred odrit a pak pretirat tos podle me nevyvedl dobre. Staci kousek gumy na hever pokud uz to chces zvedat za natreny casti a je to bez poskozeni
-> gabo00000: aspon bola sranda akurat ma bolela celu noc hlava jak som si ju jebol, a dneska zase som si roztal hlavu o srubku, ja sa na to vsetko vyjebem...
-> Gryzly: ono to bolo cele nejak zdeformovane ..ja som take nikdy nevidel..tie sruby boli az priliz vysrubovane..doraz sa ich ani nedotikal! a klapka na jednu stranu difuzoru priliehala a na druhej bola medzera ze som tam skoro nechet srcil..nevidel som take est enikdy a ani som to vlemi nesiel riesit...
sem dneska koneččně vyluxoval v rapidu, dofoukal kolešká, zejtra ještě seřídim světla a umeju přední okno zevnitř, auto mejt nemá cenu, hlásej zas déšt a u nás sou jezedáci zákeřný prasata
-> Matthes, záškodník z TechWebu: Samozřejmě mi při řezání flexou ujela ruka a nařízl jsem trubičku od brzd. A myslím že při rozebírání se mi kostka rozpadne, takže z malé opravy je hned velká. ;-)
heh to mi hnedka připomělo jeden song od horkyže muchy ;)
Gryzly 09.11.08 20:45:45 napsal: -> Matthes, záškodník z TechWebu: Samozřejmě mi při řezání flexou ujela ruka a nařízl jsem trubičku od brzd. A myslím že při rozebírání se mi kostka rozpadne, takže z malé opravy je hned velká. ;-)
No, len aby si s kockou neurval potom aj kus podlahy, tob ude oprava ešte väčšia
-> suri: Pisni mi vecer okolo 10 na ICQ, poslem ti foto schemy aj s popisom, co je ktory spotrebic.... Ale musis mi napisat a pripomenut to, lebo zabudnem
-> petr s: 130 nemela blikjúce smerovky? ani vystražáky? a 100 schém mám 8 a ani v jedenj sa nerozumiem je to strašne poprepájané kadejako a neiktoré kable nedobre viddno
-> gabo00000: Když nemáš měřák na klapky, tak mě pomohlo že jsem si na klapku položil prst a točil jsem šroubkem. jak se začla klapka otvírat, tak jsem to nechal a zakápl barvou. Proto to asi mělo takový volnoběh. protože byla moc otevřená klapka.
-> gabo00000: ty tomu nerozumies - to je tunynk pýčo ale ako fakt to bol odbornik čo sa v tom rýpal taky stuzereny karb som nemal ani ja co tam bol povodne ten SEDR 105