Syny 11.11.08 18:01:58 napsal: -> Pavel P..: Tak to mas ten zbytek dilu co mas ne? Na auto nic a 3 sady doma na policce
-> Borin: Tak u naky mrdky s roztrhanejma kobercema proc ne, ale u nejaky slusny kde sou koberce pekny bych to teda nerezal...
to hadam nemyslis vazbe s tou nakou mrdkou. kukni na kartu auta
ja som dneska cistil sviecky a ľaľa aka biela potvora , foto uplne seredna ale tu belobu tam je videt , btw vie mi niekto povedat co znamena ked je sviecka takto biela ???
Dnes som na modrooku oddrbal tu umelinku co vypina a zapina stretavačky / dialkove ... a musel som s tym ist cez mesto domov. ... po pridaní , pribrzdení, prejdení nerovnosti vyblikovali dialkače ...
-> Syny: Tak tahat to v čistejch hadrech a než poslouchat lidi jak se vytlemujou že se ta škodovka rozsejpá a jestli to už rozebírá do šrotu, to bych se na to radši vysral
-> Borin: Tyvoe vy ste lenochodi 4 sroubky to sou... A mas tma pristup naprosto luxusni a bez rezani... To i ten nakup toho noze musel tvat dyl nez vyndani sedacky...
když nedávno ta matka vypadla kámošovi a já to měl spravit, tak měl naštěstí ten gumovej koberec, kterej je na tunelu jenom nacvaklej. Ale než abych řezal do koberce, radši bych tu jednu sedačku vyndal, dyť drží jenom na 4 šroubech
-> MOLSO: takova skoda to napred odrit a pak pretirat tos podle me nevyvedl dobre. Staci kousek gumy na hever pokud uz to chces zvedat za natreny casti a je to bez poskozeni
-> gabo00000: aspon bola sranda akurat ma bolela celu noc hlava jak som si ju jebol, a dneska zase som si roztal hlavu o srubku, ja sa na to vsetko vyjebem...