Dnes sem se definitivně rozhodl..
Nechce někdo 105ku? Má to technickou do 11měsíce je v relativně dobrym stavu jen lehký našupinování v podbězích.. Mám ji v ID..
Radši bez TP pro někoho na ND ale TP nejni problem dohnat
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
prohledat
124373 příspěvků (zobrazeno 113351 až 113400) od 06.12.2007 do 17.07.2025, založil/a iDawe
-> MOLSO: uz mam nabudeneho ducha !!! ked dojdem dom... tak to bude kriku ...

-> kuko: veru tak .. 

-> FORM: políčko za chatou
ale toho šrotu tam, dobrejch 20kg jsem vykopal, ale kdo by se s tim tahal.

-> tomo227-koniec !!!:
moja skusenost je taka, ze dovtedy ma brali rodicia ako dieta, pokial som nezacal rozhodovat sam za seba a prestal sa ich pytat ci mozem to a to spravit
moja skusenost je taka, ze dovtedy ma brali rodicia ako dieta, pokial som nezacal rozhodovat sam za seba a prestal sa ich pytat ci mozem to a to spravit
-> tomo227-koniec !!!: proste si domov dones kilo prehlásené a všetko že iné sa už nedá robiť a ak ti povedia že v ňom máš spávať tak to sú potom nie rodičia .... a kľudne by som sa vysral a týždeň prespal aj s autom u kamaráta a potom by si videl aký by boli radi že si sa vrátil
-> pitrs-84@: u mna by nebol problem !!! ale u oca !!! ja si tak mozem akurat .... !!!

-> tomo227-koniec !!!: skoda-virt.cz/cz/.../9637
5-bosorka-anicka
nacpi do toho tech 10tis a budes chlap jak hora
nacpi do toho tech 10tis a budes chlap jak hora
-> Pavel P..: Pěkný... šikula, máš nějaké tajné místo?
dnes jsem si přivezl domů nalakovaný ATS který mám na zimu na pick-upa. škoda toho že jsou vyžraný ale jsou z roku 78 a byly levný:)
-> disco_punk: pěkně... já taky v neděli sbíral, ale né houby

-> disco_punk: To je takovej problém kliknout na ten křížek u příspěvku?
-> NWKT: ty si teda ochotny
a dakujem Tuxikovi

a dakujem Tuxikovi

-> disco_punk: Si to smaž sám ne 

keby sa mi zobrazovalo cca poslednych 15 prispevkov ked som prihlaseny tak bych to zmazal..asik si budem musiet pockat..abo ak to tu vidi nejaky moderator pls delete jeden..dakujeeem

-> Max: Pěknej...co si za něj dal ? 

-> disco_punk: Tak to smaž ne ?
kua preco to sem dalo dva krat

-> disco_punk: wole 4 košiky hribov ?

-> maca: Dva jezevcici jsou fajn, ja mam jen jeden takovy hever takze ta prace trva dele... :)
-> Fén - Neznalej a neodborník: ty woe, proč už ho nenecháš

-> Pavel P..: ee to je daleko ;) a asi by to bolelo i když ten volny pad by mohl být něco ;) ale stejnak musim vymyslet něco co neboli ;) nebo co takhle při te demonstraci co tu všichni planujou žebych dojel cabrem, zavedl hadici z vyfuku do kabiny a čekal než usnu ;)
ja som bol dneska plnych 10hodin v skole a mam uz toho dost a idem zalahnut a spat!*

-> Syny: Moderní je bourat a topit pečivo v řece. :o)
-> aDAm: jdi do toho! budu ti držet palce aby ti to dobře dopadlo( na asfalt pod nuselákem)

-> Syny: kua zabiju se uz me ten virt nebavi tak se zabiju :-D
-> Tuxik: jj milacek, toho jsem tady -> Zdeněk. 20.10.08 23:00:19: myslel

-> Syny: To zkus 

Zase je moderni se zabijet? Sakra, ze bych do toho sel taky?
A je to dobry nebo ne? To asi nikdo nevi co, ono s tema co se jim to povedlo se pak blbe keca 

tak suri to vam vysvetlil !!! nemyslim koniec ako ze sa chcem zabit alebo daco take !!! ale koniec so SKODOVKAMI !!! dovtedy,kym nebudem mat vlastne auto ... -> suri: suri 21.10.08 12:36:10 napsal: -> petr s: no normalne to nie je ale za si chalan nasetri a zarobi penaize na vysnivane auto a zakazu mu ho kupit to tiez nie je normnal
do niku sa mi nejak nezmestilo !!! malo tam byt napisane KONIEC SO SKODOVKAMI !!!

podle mne kdyz nekdo napise takovouhle pikacovinu se sebevrazdou tak neni uplne normalni (nic ve zlym) ... kazdopadne meli jsme tu jeden pripad (tusim Milacek) a taky to nakonec dopadlo dobre... moc to nekteri hrotej...
ja som kupu prveho auto-kila,doma nijak neohlasoval,prisiel som domov na kile a potom som 2hodiny pocuval slovne spojenie"chod to vratit",a ked pochopili ze to vratit nepojdem tak na mna skusali slovne spojenie"ked to nechces vratit,budes v tom spavat"
a potom sa to nejak ututlalo-> tomo227-koniec !!!: sprav to tak isto,hlavu ti neodhryznu,a ked ano tak to aspon nebude samovrazda
a potom sa to nejak ututlalo-> tomo227-koniec !!!: sprav to tak isto,hlavu ti neodhryznu,a ked ano tak to aspon nebude samovrazda
-> petřík: to nie je smiesne
petr s 20.10.08 23:17:56 napsal: -> MOLSO: Ale zase kvůli tomu že tatínek mu nechce povolit koupit 100 tak páchat sebevraždu ? To dokáže jenom debil jinak to nejde řícttyhle ti Emáci maj vlastní holt vlastní svět

-> tomo227-koniec !!!: prosim te nehrot to takle, me nasi taky skudku zakazali, ale kdyz sem je postavil pred hotovou vec, ze stoji pred barakem a je na me napsana, byl uz klid. Sice obcas rejpnou, ze do toho cpu prachy, ale jinak sou docela v pohode.
-> Zdeněk.: jo přesně tou černou silikonovou barvou sem ho natřel.....nicméňě problém je v tom to pořádně vypálit...jinak to chytne časem povrchovku jak jsi psal
Rozebiral to druhe rameno. Jeden sroub se ulomil, druhej se s hroznym skripanim povedlo vyndat.
-> petr s: to nie je ale kedysi som mal podobne nápady ale uz viem ze to tak jednoducho nejde
-> suri: Ale není to také na to že spáchám sebevraždu
-> petr s: no normalne to nie je ale za si chalan nasetri a zarobi penaize na vysnivane auto a zakazu mu ho kupit to tiez nie je normnal
-> Luboš: jj to je v pořádku... 

-> Pavel P..: no má to pravidelnější volnoběh a míň cuká při studeném motoru.
nečekám zázraky stylu +10koní
nečekám zázraky stylu +10koní

tak tohle jsem si přivezl ze sobotního výletu....vrátil jsem se až někdy kolem půl desátý, ale cesta celkem dobrý. Cestou jsem si i přivyknul 

Nocni akce. Vecer kolem 9 mi volal tatik, jestli bych jeho kamarada nehodil z prahy do sadsky, ze mu ujel autobus. Rikam ok, a ze dorazej kolem 10 az 11. Dorazili k pulnoci, tatovi rikam ze bysme meli koupit benal, ze je skoro prazdna nadrz, on ze to je v pohode. Nesvitilo ziznivy oko, tak si rikam no problema. Odvezli sme ho tam a cestou zpatky uprostred poli auto chciplo. Samozrejme benzin, voko nic nereklo bez varovani slus. Hmm kde je benzinka, 10 kilacku pred nama. Volame brachovi at sedne do skodovky a priveze benzin. Cekali sme skoro hodinu. Kolem pul 2 privez benzin dolili sme a oni spokojene odjeli, a ja ze pojedu zpatky skudkou. Akorat ze trotlikovi se prevratil kandak v aute a trochu se vylilo takze smradek z benzinu po par kilacich sem si pripadal jak zhulenej. Tak sem si zastavil na benzince vytrel to dal si kafco a cigarko, a jel domu. Z hodinovy akce byla skoro 3 hodinova, super!
psychiatrie sú prázdne ...
-> alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí): jj, je to presne tak ako píšeš, pokiaľ mladý hoc aj dospelák býva s rodičmi a tí ho živia, stále to nie je samostatný človek a musí rodičov aspoň trochu rešpektovať, aj keď nie vždy je to príjemné.