skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
prohledat
124374 příspěvků (zobrazeno 113451 až 113500) od 06.12.2007 do 18.07.2025, založil/a iDawe
-> zidlik: tak to ma byt 

tak sem dneska jel projet auto konečně po 4 měsícich práce a je to luxus akorát lehce přibržduje pravý zadní tak to dodělám a bude to masakr
lidi čuměly jak svině když je rapid předjížděl

samozrejme lestenku

-> tomo227-hladač kila: oh preboha omlouvam se -> AlBugnimu 

-> suri: chystam sa na to ale uz na buduci rok chcem rozobrat do srotu tu nasu "stovku" chuda
a poslat ju na vecny ...
a ete 105 do srotu a potom kupit kilo za 5000 Sk

-> tomo227-hladač kila: nj skús si rozobrať nejaký motor
MOLSO 20.10.08 18:57:30 napsal: -> AlBugni: diky Nech žije kilčo stodesinka

-> AlBugni: diky
Nech žije kilčo 

-> suri: no ja to prvy krat vidim...
a ja som nespadol z neba mudri tak nemam odkial to vediet co je duch a co neni...dost v blbych podmienkach vyrastam kde skodovka sa len povazuje za auto na dojazdenie,ci na rozbitie !!!

-> MOLSO: gratulujem, nech zije drakster
-> suri: ak to bude vyzerat na tom mojom motore nechcem ani vidiet

-> tomo227-hladač kila: na dosť motoroch to tak je
-> suri: som nevedel ze to takto hnusne vypada... no...
take zanesene .. je to normalne ? 

-> tomo227-hladač kila: normálny piest čo si videl ducha?
-> Luboš: cvo to je
kravo
kolko ma najazdene ten motor stary ???

-> Luboš: a pocítils změnu s tim ETZ?

o víkendu jsem rozebral starej motor, už se nedivím, že moc nejel 

-> pyroman: Tak pokud nejde o peníze, tak fakt nevidim problém... v tom případě bych byl na tom stejně, pokud bych studoval i vejšku...
-> David29: tak mě na nic přijde 80% cvik na který chodím, protože tam jen čekám na to, abych během 2 minut měl odkonzultovaný a podepsaný výkresy nebo výpočty, takže bych nějakou docházku neřešil, ale oni ji řeší...ale aspoň si člověk pokecá s lidma z kkruhu, který by jinak pomálu ani neviděl
-> Syny 20.10.08 12:07:47: každej to má jinak.... osobně si taky myslím, že kluk může být ve vztahu mladší, ale tam záleží, kdy si projde pubertou a jestli ve svém věku už dokáže mít vyhraněné názory na to, co od života vlastně chce
-> David29 20.10.08 12:07:55: neřekl bych, že jsou zastaralé, ale Syny má v něčem pravdu.... a to v tom, že pokud jsi ještě student, bez stálého a pravidelného příjmu, tak se o dívčinu "nedokážeš" postarat tak, jakk kdyby si byl "jen" pracující.. nejde jen o finanční zajištění, ale i o určitou vyspělost jak sem psal výše
-> Syny 20.10.08 12:07:47: každej to má jinak.... osobně si taky myslím, že kluk může být ve vztahu mladší, ale tam záleží, kdy si projde pubertou a jestli ve svém věku už dokáže mít vyhraněné názory na to, co od života vlastně chce
-> David29 20.10.08 12:07:55: neřekl bych, že jsou zastaralé, ale Syny má v něčem pravdu.... a to v tom, že pokud jsi ještě student, bez stálého a pravidelného příjmu, tak se o dívčinu "nedokážeš" postarat tak, jakk kdyby si byl "jen" pracující.. nejde jen o finanční zajištění, ale i o určitou vyspělost jak sem psal výše
-> Syny: Já ho chci, takže když budou podmínky, budu pro-)
-> vaclav785: Přesně tak.. a třeba administrátorce v práci je 29 a jejímu je 21...já si myslim že se na věk v tomhle nehraje - pokud to neni jemu 12 a jí 20
Ale tim bych to ukončil, zasíráme to tady...nebo bych šel jinam

Ale tim bych to ukončil, zasíráme to tady...nebo bych šel jinam
-> David29: Jsem zvedavej co ji povis az bude chtit treba za 3 roky decko :)
-> vaclav785: Ale jo, kdzy to rikate tak asi jo, ale ja bych do toho nesel :)
-> vaclav785: Ale jo, kdzy to rikate tak asi jo, ale ja bych do toho nesel :)
-> Syny: já mám holku o tři roky starší a pohoda myslím že i tak jí můžu být oporou
-> Syny: A řekni mi, v čem je problém? Myslíš že já nemůžu bejt její opora?
-> pyroman: Jeho pohledy jsou poněkud...zastaralé 

-> David29: Tak zavidet opravdu nezavidim, to mi ver :)
-> Nwkt: Mozna by ses nejprve mel seznamit se slovy co pouzivas, jelikoz je videt, ze ty slova asi opravdu neznas.
Ja zastavam to, ze kluk ma bejt pro holku opora a nejaka jeji jistota a ne naopak ;) Delejte si kazdej co chcete, ale me to prijde ujety :) Ja sem spokojenej tak jak to mam a to na 1000000%
-> Nwkt: Mozna by ses nejprve mel seznamit se slovy co pouzivas, jelikoz je videt, ze ty slova asi opravdu neznas.
Ja zastavam to, ze kluk ma bejt pro holku opora a nejaka jeji jistota a ne naopak ;) Delejte si kazdej co chcete, ale me to prijde ujety :) Ja sem spokojenej tak jak to mam a to na 1000000%

-> pyroman: Je to tady na nic.. zbytečně sem tu hodinu (počítače), kdyby nás radši pustily domu...
-> Syny: no pohled z jiného úhlu je taky důležitej
-> David29: no vidíš to... to já tam ještě nejsem a už mě to taky nebaví
-> David29: no vidíš to... to já tam ještě nejsem a už mě to taky nebaví

-> Syny 20.10.08 11:50:55: V tom nevidim problém
ne každej je pedofil 

-> pyroman: Vůbec mě to tu nebaví...ale v 1210 jedu domu
Zejtra tu sem od 9 do 18
-> Syny: Vidíš to moc černě
A nebo závidíš 

-> Syny: Vidíš to moc černě

-> pyroman: Ale jen drobet 

-> David29 20.10.08 11:33:54: nj taky mě to čeká...ale naštěstí jen na dvě konzultace
-> Syny: -> Nwkt: koukám pánové jsou dneska krutě upřímní

-> Syny: -> Nwkt: koukám pánové jsou dneska krutě upřímní

-> Syny: Rozumíš tomu dobře... jinak o pět let...
-> Nwkt: jj
-> David29: Takze si to shrneme - ty chodis do skoly, ona pracuje. A je jeste k tomu o 4 nebo 5 let starsi jak ty. Hodne stesti

-> David29: Takze si to shrneme - ty chodis do skoly, ona pracuje. A je jeste k tomu o 4 nebo 5 let starsi jak ty. Hodne stesti

-> Nwkt: Vy te na mě zlííí...
-> David29: Už tě nemohla v práci vystát? 

-> Syny:
Přítelkyně mě donutila

-> David29: radsi :D Na pracovani jeste nejsi pripraven co :D
Já sem dneska šel do školy 

-> vaclav785: díky díky
bolo to ako rychlá smrt
som prisiel rano druhy (kvoli tomu blbemu priecestiu) ... hm predomnou emko 120 L strasne krasne z piešťan
ale odbocujem
zaplatil som opakovanu STK a do 3 minut som bol vnútri a za dalších 5 minút vonku
a najlepšie že u nas ani netvoria kapotu ani neskontroluju motor

a najlepšie že u nas ani netvoria kapotu ani neskontroluju motor

-> MOLSO: gratulace
Ja dnes udelal STK

-> jate-line: už nevim, kolem 1200 myslim... 

-> Mr.Lumpy: nn v Libuši jestli víš kde to je, já bydlím hned vedle tý hospody, většinou tam stojí moje auto
Tak naproti tý hospodě bydlej oni, ale slejzaj se tam všichni z Masaryčky, no děs běs...

-> Pavel P..: Ano přesně ten. Vidíš to mi uniklo, jen tak pro zajimavost, za kolik si ho prodal?