-> tomo227-hladač kila: toto uz nie je normalne !!! co sa mi prave stalo... len tak z prce som dneska no... teraz nasiel kilo,po ktorom tak pasiem !!! vedel som,ze sa daco take stane !!! ked budem "mat ine kilo" co teraz ??? skoda-100.autobazar.eu/10
-id684879.html
-> Nwkt: ja viem ze ich je vela ale je mi ji luto je to vrahoun ale nie to je mensia chujovina odo mna viem ze to nebolo naschval ale chuda aj erka no...
tak sem dneska jel projet auto konečně po 4 měsícich práce a je to luxus akorát lehce přibržduje pravý zadní tak to dodělám a bude to masakr lidi čuměly jak svině když je rapid předjížděl
-> suri: chystam sa na to ale uz na buduci rok chcem rozobrat do srotu tu nasu "stovku" chuda a poslat ju na vecny ... a ete 105 do srotu a potom kupit kilo za 5000 Sk
-> suri: no ja to prvy krat vidim... a ja som nespadol z neba mudri tak nemam odkial to vediet co je duch a co neni...dost v blbych podmienkach vyrastam kde skodovka sa len povazuje za auto na dojazdenie,ci na rozbitie !!!
-> David29: tak mě na nic přijde 80% cvik na který chodím, protože tam jen čekám na to, abych během 2 minut měl odkonzultovaný a podepsaný výkresy nebo výpočty, takže bych nějakou docházku neřešil, ale oni ji řeší...ale aspoň si člověk pokecá s lidma z kkruhu, který by jinak pomálu ani neviděl
-> Syny 20.10.08 12:07:47: každej to má jinak.... osobně si taky myslím, že kluk může být ve vztahu mladší, ale tam záleží, kdy si projde pubertou a jestli ve svém věku už dokáže mít vyhraněné názory na to, co od života vlastně chce
-> David29 20.10.08 12:07:55: neřekl bych, že jsou zastaralé, ale Syny má v něčem pravdu.... a to v tom, že pokud jsi ještě student, bez stálého a pravidelného příjmu, tak se o dívčinu "nedokážeš" postarat tak, jakk kdyby si byl "jen" pracující.. nejde jen o finanční zajištění, ale i o určitou vyspělost jak sem psal výše
-> vaclav785: Přesně tak.. a třeba administrátorce v práci je 29 a jejímu je 21...já si myslim že se na věk v tomhle nehraje - pokud to neni jemu 12 a jí 20
Ale tim bych to ukončil, zasíráme to tady...nebo bych šel jinam